folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İshal Salgınına Yakalanan Varmı?Yada Bağırsağı Problemli Olan?

İshal Salgınına Yakalanan Varmı?Yada Bağırsağı Problemli Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arkadaşlar böyle bir salgın var...Yemeklerinize falan çok dikkat edin.Burger kingde yemek yedik 2 kişi ikimizde o gündür düzelemiyoruz.Saçma yemekler yemeğin yazın!!Eskişehirdeyseniz kalabak suyundan uzak durun!!Erikli rulez..

Büyük bir salgın var.Zıçarak ölmekten korkuyorum yaw :S !!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

bizim burda musluk suyunu içenlerdede oluyo bazen :/

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar böyle bir salgın var...Yemeklerinize falan çok dikkat edin.Burger kingde yemek yedik 2 kişi ikimizde o gündür düzelemiyoruz.Saçma yemekler yemeğin yazın!!Eskişehirdeyseniz kalabak suyundan uzak durun!!Erikli rulez..

hacı geçen senede kalabakta sorun olmuştu :) bizim yeğene erikli veriyoduk :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

hacı geçen senede kalabakta sorun olmuştu :) bizim yeğene erikli veriyoduk :)

abi koyucam zaten kalabağa..İçmicem artık içine ettiler!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek

bendede oldu bi günde 10 dafa zıcılırmı tuvaletle akraba olduk valla neyse anca düzeliyo valla ya ilk gece 3 gibi bi nefes alamadım az daha boğuluyodum bi uyanıp ayağı kaltım kusmaya başladım sabaha kadar 3defa kustum sonrası malum bi hafta günde 10 15 kere zıctık ama gecti allaha şükür

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Bu nası konu olm yaa midem bulandı ak. Adamlara bak işi gücü bıraktı poq muhabbeti ediyolar. Enteresan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:

Bu nası konu olm yaa midem bulandı ak. Adamlara bak işi gücü bıraktı poq muhabbeti ediyolar. Enteresan

Harbi ya. Kıçınıza hakim olun a.q :). Solcuyum diyipte bir yerlerde bulunmak cabası :).

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Nerde yaw :)=

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:

Cem yılmazın süper bi sözü vardı

Siz normalde gidip doktora kıçınızı gösteriyor musunuz?İnsan hasta olduğunda bütün herşey değişir gibi brişeydi.

İshal salgını insanlara göre bende de var bende insanım.Ciddi şekilde bir çok kişide var hastahanelerde bunda mide bulanacak bir şey yok.Senin aklına ilginç fantaziler mi geldi bilmiyorum!!!

& ontedi

"Solcuyum diyipte bir yerlerde bulunmak cabası :)."

bu ne demek anlayamadım ki?Solcuyum deyip bir yerlerde bulunmak nası yani solcular cin gibi birşey mi?Onlar yer kaplamıyormu anlayamadım ki!!

----------

Ben aldım bir çorba kaşığı kayfeyi attım ağzıma sonra ağzıma limon sıktım zor zar yuttum.İğrençte bir tadı var.Sonra 1 saat içinde kesti ishali

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

HolyDemon bunu yazdı:

Cem yılmazın süper bi sözü vardı

Siz normalde gidip doktora kıçınızı gösteriyor musunuz?İnsan hasta olduğunda bütün herşey değişir gibi brişeydi.

İshal salgını insanlara göre bende de var bende insanım.Ciddi şekilde bir çok kişide var hastahanelerde bunda mide bulanacak bir şey yok.Senin aklına ilginç fantaziler mi geldi bilmiyorum!!!

& ontedi

"Solcuyum diyipte bir yerlerde bulunmak cabası :)."

bu ne demek anlayamadım ki?Solcuyum deyip bir yerlerde bulunmak nası yani solcular cin gibi birşey mi?Onlar yer kaplamıyormu anlayamadım ki!!

----------

Ben aldım bir çorba kaşığı kayfeyi attım ağzıma sonra ağzıma limon sıktım zor zar yuttum.İğrençte bir tadı var.Sonra 1 saat içinde kesti ishali

Nane limon kaynatıp içmeyi dene.

Kafan karışmasın sümsükçüğüm :D, burger king.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Kardeş aynısı benimde başıma geldi 1 hafta kadar bende ishal oldum ben çareyi şeftali suyu ile REFLOR 10saşe diye bir toz ilaçla buldum şifayı.Toz ilaç eczanede reçetesiz satılıyor ucuzbir ilaç.şeftali suyu ile karıştırarak iç sabah akşam mide boş iken içeceksin çok faydasını gördüm.dene derim.

Toplam Hit: 6176 Toplam Mesaj: 51