İshal Salgınına Yakalanan Varmı?Yada Bağırsağı Problemli Olan?
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------5 günlük zıçamamamın ardından internette kabızlık gidericiklere baktım.Gittim aç karnına kayısı yedim mısır yedim su içtim....Yok.Beton aq boku.Sonra eczaneden müshil aldım.(laksatif).Biraz activia desteğiyle Gtüm İsyan etti....Kendini salıverdi... :D
-----------------------------
iğrençsin :D:D:D:D. koptum okurken -
Juba bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------5 günlük zıçamamamın ardından internette kabızlık gidericiklere baktım.Gittim aç karnına kayısı yedim mısır yedim su içtim....Yok.Beton aq boku.Sonra eczaneden müshil aldım.(laksatif).Biraz activia desteğiyle Gtüm İsyan etti....Kendini salıverdi... :D
iğrençsin :D:D:D:D. koptum okurken
haha :D isyan etti artık :F -
ahaha :d la ciddi anlamda BOK'tan konu nasıl mesaj atılıyor.
KArdeşim herkezin mi ishal problemi olur???Evet olur..NErden geliyorsa aq.
-
gümpat çata çuta zırt pırt hırt çırtttttttt ciuw ciuw ciuw ateş ederken ıskalamayın hocam .. bu nedir herkes isal ya isal olasım geldi amk::D:D
-
ishal başlıklı yazının msj larıda anca böle olur :D geçmiş olsun...
-
amk sıçarak ölcen işte rahat rahat gitcen daha ne istiyoın amk :D
-
ya mahvettiler bu kodumun memleketinin suyunu bizim kalabağa normal çeşme suyu katmaya başlamışlar zümsük abey ama sudan değil snaırım salgın var galiba bizim arkadaş antepden dönerken yolda bişeyler yemiştik diyo esk gelince iki gün yattı yerden kalkamadı acayip bi halsizlik doktorda pehriz verdi sadece şehriye çorbası haşlanmış patates yoğurt yiyebiliyo bi melemen yedirdik ölüyodu...dikkat edin kendinize
-
hermes bunu yazdı:
-----------------------------gümpat çata çuta zırt pırt hırt çırtttttttt ciuw ciuw ciuw ateş ederken ıskalamayın hocam .. bu nedir herkes isal ya isal olasım geldi amk::D:D
ne alemsin ya hiç güleceğim yokdu:D heheh -
Kapatın şu bok muhabbetini sabah sabah :|
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------Kapatın şu bok muhabbetini sabah sabah :|
ne o:D midenmi kalkdı:C