İshal Salgınına Yakalanan Varmı?Yada Bağırsağı Problemli Olan?
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------bizim burda musluk suyunu içenlerdede oluyo bazen :/
-----------------------------
kardeş sizin ora neresi acep bizim burda da aynı olay var da :) musluk suyu içemiyoruz,gidip doğal kaynaklardan getiriyor bizimkiler -
abi kahve içip limon sıkınca baya bi zorlandım ama yuttum.İğrençte tadı var fakat geçti.
Olmassa gazoz, aspirin oda olmadı diğer arkadaşların verdiği yöntem oda olmadıysa ve hala hayattaysanız en yakın acile! -
bende de var ya, karın ağrısı bel ağrısı biraz da ishal.
noldu hiçbişey anlamadım.
-
5 günlük zıçamamamın ardından internette kabızlık gidericiklere baktım.Gittim aç karnına kayısı yedim mısır yedim su içtim....Yok.Beton aq boku.Sonra eczaneden müshil aldım.(laksatif).Biraz activia desteğiyle Gtüm İsyan etti....Kendini salıverdi... :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar böyle bir salgın var...Yemeklerinize falan çok dikkat edin.Burger kingde yemek yedik 2 kişi ikimizde o gündür düzelemiyoruz.Saçma yemekler yemeğin yazın!!Eskişehirdeyseniz kalabak suyundan uzak durun!!Erikli rulez..
Büyük bir salgın var.Zıçarak ölmekten korkuyorum yaw :S !!!
-----------------------------benimde midem acayip ağrıyo lahmacun yemiştik arkadaslarla geçen gün :S
-
Hacım 1 tane incir yaprağını bir cezvenin içine koyup kaynatıyorsun. Daha sonra süzüp birazcık sıcaklığı azaldıktan sonra içiyorsun. Tadı veya kokusu biraz hoşuna gitmeyebilir şeker atabilirsin. Sonra gelip bana way bee bu zamana kadar nerdeydin diyosun. İşe yaramayanı görmedim.
-
Kola iç kola bide yanına haşlanmış patates bak gör 1 saate kadar düzeliyomusun düzelmiyomusun...
-
telekom sana zumsuk'un bağırsağı girsin. oh be rahatladım. kusura bakmayın hızımı alamadım önceki konuya fazla post olmasın diye burda döktüm içimi.
kardeş korkuttun beni, ben paso ishalim. zıçarkene ölmeyeyim.
-
Bir tatlı kaşığı kahvenin üstüne limon damlat iç tadı biraz acıdır ama işe yarar :) Evde kahve yoksa yan komşundan iste ama işe yarar :)
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------Bir tatlı kaşığı kahvenin üstüne limon damlat iç tadı biraz acıdır ama işe yarar :) Evde kahve yoksa yan komşundan iste ama işe yarar :)
-----------------------------dedim ya o geçirdi zatı!