Isparta S.D.Ü. Lü Var Mı?
-
Bu sene elektrik-elektronik mühendisliğini kazandım. Gitmeden önce bi sorup soruşturayım dedim. Üniversite nasıl, yutlar uzak mı?
-
Bana da işletme geldi bu yil :/ PMYO kazandiğim icin pek dalgaya almiyorum ama yinede kaydimi da yaptiracam pmyo saglik raporunda sorun cikarsa SDÜ iibf deyim :)
-
r10aldinho var. oda Elektrik-Haberleşme müh. okuyor. pm at istersen.
-
gidip gezdim okul dagin basinda desem yalan olur şehrin dısında. yurtlarda genelde sehir içinde ama güzel sehir nereye bakarsan bak herşey süleyman demirel okul hastane yol heykel alişveriş merkezi havalimani sallasan süleyman demirele degiyor tabi.
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------gidip gezdim okul dagin basinda desem yalan olur şehrin dısında. yurtlarda genelde sehir içinde ama güzel sehir nereye bakarsan bak herşey süleyman demirel okul hastane yol heykel alişveriş merkezi havalimani sallasan süleyman demirele degiyor tabi.
-----------------------------
Ehh o adam sayesinde ayağa kalkti o sehir çünkü. Bir de Demirel in soylediği bisey var size sağmaniz icin iki inek birakiyorum 1 öğrenciler 2 askerler :) -
git git sonra benim gibi süleyman demirelle ilgili bişi görmek istemezsin mezun olduğun anda :D halkı yobazdır hocam öğrenciyi para olarak görür we saldırır pısırık bişeysen çok yerler seni orda
-
sdü uluborlu myo harita ve kadastro :)
-
irwa bunu yazdı:
git git sonra benim gibi süleyman demirelle ilgili bişi görmek istemezsin mezun olduğun anda :D halkı yobazdır hocam öğrenciyi para olarak görür we saldırır pısırık bişeysen çok yerler seni orda
-----------------------------yok hocam dikkatli oluruz evelallah..
-
Isparta'ya Hoşgeldin =)
elektrik elektronik mühendisliği ? teknoloji fakültesi galiba.
üniversitemiz güzel :) sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
-
r10aldinho bunu yazdı:
Isparta'ya Hoşgeldin =)
elektrik elektronik mühendisliği ? teknoloji fakültesi galiba.
üniversitemiz güzel :) sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
-----------------------------hoşbulduk hocam sağolasın, bi sorum var, özel yurtlar kampüse çok uzak mı acaba?
-
23 yıllık profesyonel Ispartalıyım, üstüne üstlük SDU'lüyüm. Bence gelme.