folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !

İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    iran ın düzenli bir ordusu var degil israil alayı gelse bşey yapamazlar ırakda amerikanın verdigi kayıp çok büyük arıca hiç bir savaş etkili kara harekatı olmadan sonlanamaz ayrıca iranın çok sayıda uçaksavar bataryaları ve ekili hava savunma istemleri var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

edit

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bende ciddi bisey oldu sandım. iki ulkenin birbirine rutin tehtidlerinden birisi sadece. her ay boyle demeclerini duyarsınız iki ulke yoneticilerinin. ne savası ne kapısı. bu konu iran-israil savası uzerine acılan 8798798. konu olsagerek. hepsinde soyledim buradada soyleyeyim, savas demek piyadelerin birbirini bogazlaması demek degildir. savas demek illaki bir ulkeyi isgal edip topraklarına katmak demek degildir. israil hava kuvvetleri 1 gecede iranın butun hava gucunu yokeder. sonrasında israil bir devletin hayati organları olan fabrikaları, barajları, santralleri, nukleer ve bilimum uretim tesisleri, askeri yapıları, hukumet binalarını ve altyapıyı vurarak iranı komaya sokar. al iste sana savas, hemde 2 gunde biten ve kesin galibiyetle sonuclanmıs bir savas. iranın bu yıkımdan kurtulmasının imkanı yoktur, bu duruma dusecek hicbir devletin olmadıgı gibi. 0 dan ulke kurman gerekir, tarihinde bugune kadar yaptıgın butun yatırımlara 2 gecede elveda dersin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ne olursa olsun din kardeşimden yana olurum!her ne kadar bana kötülük yapmış,düşmanı mı beslemiş olsada!

İran'a karşı gerçekden bi sempati duyuyorum,özellikle Ahmedi Necat'a-görüşleri beni ilgilendirmez ama,kişiliğiyle tüm dünyaya kafa tutuyo!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

İranın da çokta... :)

Abd yi takmadı onumu takacak:) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ürdüne mısıra kuveyt e  saldırabilirsin sorun değil.

s.arabistana saldırabilirsin hç sorun değil.

ama mesele İransa ozaman işler değişir.

irana yapılacak bir saldırı halinde bu saldırı otomatikmen islam alemine yapılmış bir saldırı olarak nitelendirilecektir.

işte ozaman dünya savaşına davetiye çıkarmış olursunuz.

zira islamı en iyi şekilde temsil eden ülke olarak İran gösteriliyor.

ayrıca terör saldırılarına kim dur diyecek? abd deki müslüman halkı kim durduracak?

abd +israil bunun bilincinde.

israil boş ötüyor ,boş konuşuyor dünya görüyor ve izliyor.

Ahmedi nejad noktayı koydu israil yok edilmelidir.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende ciddi bisey oldu sandım. iki ulkenin birbirine rutin tehtidlerinden birisi sadece. her ay boyle demeclerini duyarsınız iki ulke yoneticilerinin. ne savası ne kapısı. bu konu iran-israil savası uzerine acılan 8798798. konu olsagerek. hepsinde soyledim buradada soyleyeyim, savas demek piyadelerin birbirini bogazlaması demek degildir. savas demek illaki bir ulkeyi isgal edip topraklarına katmak demek degildir. israil hava kuvvetleri 1 gecede iranın butun hava gucunu yokeder. sonrasında israil bir devletin hayati organları olan fabrikaları, barajları, santralleri, nukleer ve bilimum uretim tesisleri, askeri yapıları, hukumet binalarını ve altyapıyı vurarak iranı komaya sokar. al iste sana savas, hemde 2 gunde biten ve kesin galibiyetle sonuclanmıs bir savas. iranın bu yıkımdan kurtulmasının imkanı yoktur, bu duruma dusecek hicbir devletin olmadıgı gibi. 0 dan ulke kurman gerekir, tarihinde bugune kadar yaptıgın butun yatırımlara 2 gecede elveda dersin.
    ne bu? metrix mi izledin?

sen inanıyormusun iranın hali hazırda hedefleri, belli atış noktaları kesin vuruş a ayarlı füzelerle donatılmış olmamasını?

önce götü boklu katyuşaları durdursunlar.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

ürdüne mısıra kuveyt e saldırabilirsin sorun değil.

s.arabistana saldırabilirsin hç sorun değil.

ama mesele İransa ozaman işler değişir.

irana yapılacak bir saldırı halinde bu saldırı otomatikmen islam alemine yapılmış bir saldırı olarak nitelendirilecektir.

işte ozaman dünya savaşına davetiye çıkarmış olursunuz.

zira islamı en iyi şekilde temsil eden ülke olarak İran gösteriliyor.

ayrıca terör saldırılarına kim dur diyecek? abd deki müslüman halkı kim durduracak?

abd +israil bunun bilincinde.

israil boş ötüyor ,boş konuşuyor dünya görüyor ve izliyor.

Ahmedi nejad noktayı koydu israil yok edilmelidir.

abi iranı kim islamın en iyi temsil eden ülke olarak gösteriyorsa ya müslümanlığı bilmiyor yada ...................................dur 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DEVSIRME bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:
    Türkün Türkten baska dostu yoktur kımseyle taraf olmam..

irandan sonra türkiye :D bunu unutma! millet bas bas bağrıyordu ırak ırak, ıraktan sonra iran... şimdi ise irandan sonra türkiye !

pkk ya açıktan destek verenlerimi destekleyelim

biz bosnada hersekte savaşırken din kardeşiyiz diyenlerimi destekleyelim

yoksa tarihtede örneği olduğu gibi arkamızdan vuran inglizlerle işbirliği yapanlarımı destekleyelim??? 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Erkan07 çok boş konuşuyosun Amerika değil sadece İsrail hava saldırısıyla hertarafını yerlebir eder.Dkn çok doğru demiş 2 günde bitirir işini Ayrıca Ahmedi Nejat hayal görsün israili yok edermiş orası biraz sıkar.Sen çok hayal kurma İranda müslümanları en iyi temsil eden değil en iyi temsil eden Türkiyedir.İranıda büyütmeyin Irakla eskiden kaç yıl savaştıda ne oldu ? Erkan07 git biraz araştır İranın uçakları kaç yıldan kalma :) ayrıca ne iran ne s.arabistan hiçbiri bu güce karşı koyamaz aklınızdan çıkarın... hayal görüp durmayın..
Toplam Hit: 10217 Toplam Mesaj: 78