İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !
-
iran ın düzenli bir ordusu var degil israil alayı gelse bşey yapamazlar ırakda amerikanın verdigi kayıp çok büyük arıca hiç bir savaş etkili kara harekatı olmadan sonlanamaz ayrıca iranın çok sayıda uçaksavar bataryaları ve ekili hava savunma istemleri var
-
edit
-
bende ciddi bisey oldu sandım. iki ulkenin birbirine rutin tehtidlerinden birisi sadece. her ay boyle demeclerini duyarsınız iki ulke yoneticilerinin. ne savası ne kapısı. bu konu iran-israil savası uzerine acılan 8798798. konu olsagerek. hepsinde soyledim buradada soyleyeyim, savas demek piyadelerin birbirini bogazlaması demek degildir. savas demek illaki bir ulkeyi isgal edip topraklarına katmak demek degildir. israil hava kuvvetleri 1 gecede iranın butun hava gucunu yokeder. sonrasında israil bir devletin hayati organları olan fabrikaları, barajları, santralleri, nukleer ve bilimum uretim tesisleri, askeri yapıları, hukumet binalarını ve altyapıyı vurarak iranı komaya sokar. al iste sana savas, hemde 2 gunde biten ve kesin galibiyetle sonuclanmıs bir savas. iranın bu yıkımdan kurtulmasının imkanı yoktur, bu duruma dusecek hicbir devletin olmadıgı gibi. 0 dan ulke kurman gerekir, tarihinde bugune kadar yaptıgın butun yatırımlara 2 gecede elveda dersin.
-
ne olursa olsun din kardeşimden yana olurum!her ne kadar bana kötülük yapmış,düşmanı mı beslemiş olsada!
İran'a karşı gerçekden bi sempati duyuyorum,özellikle Ahmedi Necat'a-görüşleri beni ilgilendirmez ama,kişiliğiyle tüm dünyaya kafa tutuyo! -
İranın da çokta... :)
Abd yi takmadı onumu takacak:)
-
ürdüne mısıra kuveyt e saldırabilirsin sorun değil.
s.arabistana saldırabilirsin hç sorun değil.
ama mesele İransa ozaman işler değişir.
irana yapılacak bir saldırı halinde bu saldırı otomatikmen islam alemine yapılmış bir saldırı olarak nitelendirilecektir.
işte ozaman dünya savaşına davetiye çıkarmış olursunuz.
zira islamı en iyi şekilde temsil eden ülke olarak İran gösteriliyor.
ayrıca terör saldırılarına kim dur diyecek? abd deki müslüman halkı kim durduracak?
abd +israil bunun bilincinde.
israil boş ötüyor ,boş konuşuyor dünya görüyor ve izliyor.
Ahmedi nejad noktayı koydu israil yok edilmelidir.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
bende ciddi bisey oldu sandım. iki ulkenin birbirine rutin tehtidlerinden birisi sadece. her ay boyle demeclerini duyarsınız iki ulke yoneticilerinin. ne savası ne kapısı. bu konu iran-israil savası uzerine acılan 8798798. konu olsagerek. hepsinde soyledim buradada soyleyeyim, savas demek piyadelerin birbirini bogazlaması demek degildir. savas demek illaki bir ulkeyi isgal edip topraklarına katmak demek degildir. israil hava kuvvetleri 1 gecede iranın butun hava gucunu yokeder. sonrasında israil bir devletin hayati organları olan fabrikaları, barajları, santralleri, nukleer ve bilimum uretim tesisleri, askeri yapıları, hukumet binalarını ve altyapıyı vurarak iranı komaya sokar. al iste sana savas, hemde 2 gunde biten ve kesin galibiyetle sonuclanmıs bir savas. iranın bu yıkımdan kurtulmasının imkanı yoktur, bu duruma dusecek hicbir devletin olmadıgı gibi. 0 dan ulke kurman gerekir, tarihinde bugune kadar yaptıgın butun yatırımlara 2 gecede elveda dersin.
ne bu? metrix mi izledin?sen inanıyormusun iranın hali hazırda hedefleri, belli atış noktaları kesin vuruş a ayarlı füzelerle donatılmış olmamasını?
önce götü boklu katyuşaları durdursunlar.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------ürdüne mısıra kuveyt e saldırabilirsin sorun değil.
s.arabistana saldırabilirsin hç sorun değil.
ama mesele İransa ozaman işler değişir.
irana yapılacak bir saldırı halinde bu saldırı otomatikmen islam alemine yapılmış bir saldırı olarak nitelendirilecektir.
işte ozaman dünya savaşına davetiye çıkarmış olursunuz.
zira islamı en iyi şekilde temsil eden ülke olarak İran gösteriliyor.
ayrıca terör saldırılarına kim dur diyecek? abd deki müslüman halkı kim durduracak?
abd +israil bunun bilincinde.
israil boş ötüyor ,boş konuşuyor dünya görüyor ve izliyor.
Ahmedi nejad noktayı koydu israil yok edilmelidir.
-----------------------------abi iranı kim islamın en iyi temsil eden ülke olarak gösteriyorsa ya müslümanlığı bilmiyor yada ...................................dur
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
Türkün Türkten baska dostu yoktur kımseyle taraf olmam..
-----------------------------irandan sonra türkiye :D bunu unutma! millet bas bas bağrıyordu ırak ırak, ıraktan sonra iran... şimdi ise irandan sonra türkiye !
-----------------------------pkk ya açıktan destek verenlerimi destekleyelim
biz bosnada hersekte savaşırken din kardeşiyiz diyenlerimi destekleyelim
yoksa tarihtede örneği olduğu gibi arkamızdan vuran inglizlerle işbirliği yapanlarımı destekleyelim???
-
Erkan07 çok boş konuşuyosun Amerika değil sadece İsrail hava saldırısıyla hertarafını yerlebir eder.Dkn çok doğru demiş 2 günde bitirir işini Ayrıca Ahmedi Nejat hayal görsün israili yok edermiş orası biraz sıkar.Sen çok hayal kurma İranda müslümanları en iyi temsil eden değil en iyi temsil eden Türkiyedir.İranıda büyütmeyin Irakla eskiden kaç yıl savaştıda ne oldu ? Erkan07 git biraz araştır İranın uçakları kaç yıldan kalma :) ayrıca ne iran ne s.arabistan hiçbiri bu güce karşı koyamaz aklınızdan çıkarın... hayal görüp durmayın..