İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !
-
ya bi kere israil amerika yalakası olduğu için böle konuşabiliyo .. peki ya iranın amerikaya bi savaş durumunda nükleer silah kullanırım lafına amerika bişey diemedi hal böle olunca israili amerika pofpofluyo iran israile girince amerikada müttefikimiz diip israile destek vermeye kalkar orrtalık kızışır eğer iranda yenik çıkarsa bu savaş tan Türkiye de zararlı çıkar gerekn taraf bence iran!
AMERİKANIN TEK KORKULU RÜYASI İRAN.. (: -
Görünmez ucak teknolojisi bizde olsa bi gece 2 nükleger basacan israil e sesiz sakin yokedecen alayını.. Hiç açıklama da yapmıycan ben vurdum diye arasın dursunlar kim attı bize nukleger diye :D sag kalan olursa ^^
-
Bi şey olmaz.Bi safta bulunma zorunlulugumzda yok iki devletde pislik biri filistine az yapmadı,diğeri ruhsuz araplar iki it dalaşıyo kim giderse yarar..
-
arkadaşlar iranlılar arap değil acem soyundandır diğer bi deyişle PERSlerdir araplarla bir tutmayın
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
yascakucuk bunu yazdı:
-pkk ya açıktan destek verenlerimi destekleyelim
biz bosnada hersekte savaşırken din kardeşiyiz diyenlerimi destekleyelim
yoksa tarihtede örneği olduğu gibi arkamızdan vuran inglizlerle işbirliği yapanlarımı destekleyelim???
-----------------------------peki ya bebek katilleri israili mi ?
-----------------------------olaya duygusal olarak yaklaşılmamalı die düşünüyorum..
israili destekleyelim yazmışmıyım ?
taraf seçmek zorunda deilizde zorunda olduğumuzu farzedersek bize en yararlı olan tarafı seçmek doğru olur die düşünüyorum(israil demiyorum)
-
Abi olayda hep şu olmuş : İsrail'e saldırı olursa ABD yok uçak yollar yok gemiden uçak kaldırır vs. vs.
peki İran'ın hiçmi destekçisi yok ? Rusya ne güne duruyor ? Dünyayı ABD'nin tekelinden kurtaran ülke(kısmen) sizce ABD ve işbirlikçilerinin
en büyük düşmanlarından birine zarar verilmesine göz yumarmı ? Birde arkadaşlar İran'ın İslamiyeti en iyi temsil eden ülke olduğunu söylemişler ve altındada diğer arkadaşlardan en iyi temsil eden Türkiye yazmışlar, Türkiye neresiyle en iyi temsil ediyor İslamiyeti ? Laikliğiylemi ? gitgide batılılaşmalarıylamı ? İsrail herzaman tehdit eder karşılığınıda her zaman alır [ bknz : Ahmedi Nejad :) ] Her neyse ve bazı arkadaşlarda yok savaş olsa İsrail 2 günde yerle bir eder İran'ı. İran hiçbirşey yapamaz falan demiş, yorumumun en başındada belirttim İsrail'in yandaşı varda İran'ın yokmu ? ne çabuk unuttunuz 2 yıl önce 7.000 - 8.000 KM giden füzeleri yaptıklarını ? ( Kuzey Kore ile birlikte ) vede yaptıkları şu son torpidosu ve ardından ABD'ye verdikleri mesajı. Mesajı hatırladığım kadarı ile yazıyorum ; "Körfeze girer girmez vururuz !"
ABD'nin şu gemi vs. türevlerinden bahsediyor burada Ahmedi Nejad :)
neyse bayaa uzun yazdım kusura bakmayın benim Dünyada sevdiğim ülkeler arasındadır İran onun için yazdım yoksa başka bir devlet olsa yorumları okur çıkardım :)
Düzgün bir tartışma olursa olası şeyleri konuşabiliriz düzgünce severek :) -
irana salsdırırlar ama istediklerini alabilirler mi çok şüpheli çünkü her ne kadar çok güçlü bir devlet görünümü vermese bile iran yıllar yılıdır askeri yönden kendini geliştiriyorç....
-
siz iran ı ırakla mı karıştırdınız iranın büyük gücü var dır.israil ABD ye güvenip de konuşuyo
-
İsrail'den İran'a ağır tehdit falan boş işler bence bunlar . Ne İran ne de İsrail birbiriyle savaşa girebilir . İsrail uçaklarını alır , dağı taşı bombalar , İran bir şey yapamaz . Kara ordusu sağlamdır , devlet geleneği büyük bir devlettir , kabul . Bunlara laf eden yok da , eski dandik uçakları alıp , motorunu değiştirip , iki-üç dandik özellik ekleyip de "F-35 seviyesinin üzerinde uçak ürettik." diye gezmeleri , ne kadar boş kafa olduklarını gösterir .
Sınırdaki askeri araçları , mitsubishi kamyonetler . Üzerinde ağır makineli monte etmişler , şalvarla terlikle nöbet tutuyorlar . II.Dünya Savaşı hakkında bilgisi olanlar bilir SS'leri , İran'ın Devrim Muhafızları'nın SS'lerden hiç bir farkı yok . Zira İran Ordusu'nda bulunmayan bazı ileri teknoloji silahlar Devrim Muhafızları'nda var . Fakat İran'ın öyle aman aman güçlü olduğunu zannetmiyorum .
Olası bir savaş durumunda olacak olan , İsrail alacak son teknoloji uçaklarını , bombalayacak İran'ın özel noktalarını , İran da dediği gibi balistik füzeleri varsa İsrail'e çakar 1-2 tane , olay orada kapanır . Başka da hiç bir şey olmaz . Ama paralı askerlerle , az nüfuslu bir orduyla değil Tahran'a , İran'a bile çıkamazsınız . Ama Dkn'nin dediği gibi İran'ı İran yapar yerleri , yapıları bombalarsın , İran kafadan gider . Hoş böyle bir durumda Rusya'nın , Çin'in İran'a akıtacağı silah nakliyatı akılları hayalleri durdurur , o bambaşka bir konu :)
not : ilk mesajım . herkese sevgiler , saygılar !
-
Yahudiler dediler ki: "Allah'ın eli baglıdır." Kendi elleri baglandı/elleri baglanasıcalar! Söylemis oldukları yüzünden lanetlendiler.
Söylediklerinin aksine, Allah'ın iki eli de alabildigine açıktır; diledigi gibi bagısta bulunur. inan olsun ki, Rabbinden sana indirilen,
küfür ve taskınlık yönünden onları iyice azdıracaktır. Onların arasına, ta kıyamet gününe kadar düsmanlık ve nefret atmısızdır. Ne
zaman savas için bir ates yaksalar, Allah onu söndürür de onlar yeryüzünde yine bozgunculuga kosarlar. Ama Allah, bozguncuları
sevmez.Maide Suresi 64. Ayet.