folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !

İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Knightkib bunu yazdı:
    -----------------------------
    Görünmez ucak teknolojisi bizde olsa bi gece 2 nükleger basacan israil e sesiz sakin yokedecen alayını.. Hiç açıklama da yapmıycan ben vurdum diye arasın dursunlar kim attı bize nukleger diye :D sag kalan olursa ^^
    Sacmalama oğlum ne nukleeri bizim nükleerimiz mi var. olsa bile tayyip ortadoğu projesinin eş başkanı oldu. muttefikine yaparmı böyle şey alla alla !!!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ReDsEa bunu yazdı:
    Knightkib bunu yazdı:
    Görünmez ucak teknolojisi bizde olsa bi gece 2 nükleger basacan israil e sesiz sakin yokedecen alayını.. Hiç açıklama da yapmıycan ben vurdum diye arasın dursunlar kim attı bize nukleger diye :D sag kalan olursa ^^
    Sacmalama oğlum ne nukleeri bizim nükleerimiz mi var. olsa bile tayyip ortadoğu projesinin eş başkanı oldu. muttefikine yaparmı böyle şey alla alla !!!
    olmadigini  kim soyledi konyanin altinda yer alti tesisleri oldugunu duydum nukluer le ilgili calismalar yapiliyormus okudugum makaleler ve yazilardan ogrendigim kadar kesin varda demiyorum ama bence var

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

İranda türk çok.

Geçen chat yapıyodum yahoo şeysi ile baktım adam pers yani iranlı benimle türkçe konuşmaya çalışıyo : )

Yok yok persler iyi bir millettir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Nükleer bomba olsa bile atmak kolay değil . Derin bir bilgi birikimim yok fakat attığımız bomba İsrail'in füze savunma sistemini geçemez .

Ondan geçtim , daha borçları tek taraflı fesh edemiyoruz , bırakın nükleeri falan . Nükleer bombalar sadece ikna için , kullanılması söz konusu değil bence . 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    Chingis bunu yazdı:

Nükleer bomba olsa bile atmak kolay değil . Derin bir bilgi birikimim yok fakat attığımız bomba İsrail'in füze savunma sistemini geçemez .

Ondan geçtim , daha borçları tek taraflı fesh edemiyoruz , bırakın nükleeri falan . Nükleer bombalar sadece ikna için , kullanılması söz konusu değil bence . 

onlar atarsa biz neden atmayalim tabiki durduk yere atmak aptallik olur zaten bizim nukluere ihtiyacimiz yok :D

buarada iranin intihar bombacislari heryerde

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

iran ,ırak tan kolay olacak..abd saddamda biraz zorlandı..ama ahmedi nejad da onlardan olduğu için sözlerini dinlicektir..

Ahmedi nejadın abd israil aleyhinde yaptığı konuşamlar inandırıcı geliyomu size?:D 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek
    iran a saldıran kim olursa olsun agır yaralar alır ve eline hiç bir şey geçmeden geri döner ve tüm dünya saldıran ülkeye arkasıyla güler.

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    ReDsEa bunu yazdı:
    Knightkib bunu yazdı:
    hehe yokmu sence :) bence Türkiye bayaa bi akıllandı :) nükleer dediğinde birşey degil bizdede var merak etme sen bizim ittifaklarımız görünürde ABD :) hoş millet pek sevmez ama nedense yöneticiler hep onlardan ... :) [AKP karşıtı değilim]

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    DEVSIRME bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:

TAHRAN - İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, nükleer teknolojiyi ''en üst düzeyde elde ettiklerini'' ifade ederek, ''Hiç kimse bu teknolojiyi İran'ın elinden alamaz'' dedi.

al işte açıklama misillemesi gelmiş bugün.

kanıt ?

bende savaş başlığını yaptım kimse elimden alamaz :D

laflarla olmaz kanıt lazım !

bi gün tepene inmesi lazım senin kanıtlanması için anca :D zıhaha 

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    DEVSIRME bunu yazdı:
    abi dalarsa sırf israil dalmazki amerikası ingilteresi zartı zurtu da dalar :S
    Farkındaysanız hep dini islam olan ülkelere saldırıyorlar sırada kim var açık Türkiye sağ sol temizlendikten sonra bizede gelecektir..İran üzülüyorum her ne kadar güclü olsada karşısında 1 ülke olmayacak çünkü millet toprak peşinde ve irana saldırmaları için bahaneleride hazır.
Toplam Hit: 10299 Toplam Mesaj: 78