İsrail"Den İran"A Ağır Tehdit ! Savaş Kapıda Hangi Safta Olacağımıza Karar Verin !
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------
Görünmez ucak teknolojisi bizde olsa bi gece 2 nükleger basacan israil e sesiz sakin yokedecen alayını.. Hiç açıklama da yapmıycan ben vurdum diye arasın dursunlar kim attı bize nukleger diye :D sag kalan olursa ^^
Sacmalama oğlum ne nukleeri bizim nükleerimiz mi var. olsa bile tayyip ortadoğu projesinin eş başkanı oldu. muttefikine yaparmı böyle şey alla alla !!! -
ReDsEa bunu yazdı:
Knightkib bunu yazdı:
Görünmez ucak teknolojisi bizde olsa bi gece 2 nükleger basacan israil e sesiz sakin yokedecen alayını.. Hiç açıklama da yapmıycan ben vurdum diye arasın dursunlar kim attı bize nukleger diye :D sag kalan olursa ^^
Sacmalama oğlum ne nukleeri bizim nükleerimiz mi var. olsa bile tayyip ortadoğu projesinin eş başkanı oldu. muttefikine yaparmı böyle şey alla alla !!!
olmadigini kim soyledi konyanin altinda yer alti tesisleri oldugunu duydum nukluer le ilgili calismalar yapiliyormus okudugum makaleler ve yazilardan ogrendigim kadar kesin varda demiyorum ama bence var -
İranda türk çok.
Geçen chat yapıyodum yahoo şeysi ile baktım adam pers yani iranlı benimle türkçe konuşmaya çalışıyo : )
Yok yok persler iyi bir millettir.
-
Nükleer bomba olsa bile atmak kolay değil . Derin bir bilgi birikimim yok fakat attığımız bomba İsrail'in füze savunma sistemini geçemez .
Ondan geçtim , daha borçları tek taraflı fesh edemiyoruz , bırakın nükleeri falan . Nükleer bombalar sadece ikna için , kullanılması söz konusu değil bence .
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------Nükleer bomba olsa bile atmak kolay değil . Derin bir bilgi birikimim yok fakat attığımız bomba İsrail'in füze savunma sistemini geçemez .
Ondan geçtim , daha borçları tek taraflı fesh edemiyoruz , bırakın nükleeri falan . Nükleer bombalar sadece ikna için , kullanılması söz konusu değil bence .
onlar atarsa biz neden atmayalim tabiki durduk yere atmak aptallik olur zaten bizim nukluere ihtiyacimiz yok :Dbuarada iranin intihar bombacislari heryerde
-
iran ,ırak tan kolay olacak..abd saddamda biraz zorlandı..ama ahmedi nejad da onlardan olduğu için sözlerini dinlicektir..
Ahmedi nejadın abd israil aleyhinde yaptığı konuşamlar inandırıcı geliyomu size?:D
-
iran a saldıran kim olursa olsun agır yaralar alır ve eline hiç bir şey geçmeden geri döner ve tüm dünya saldıran ülkeye arkasıyla güler.
-
ReDsEa bunu yazdı:
Knightkib bunu yazdı:
Sacmalama oğlum ne nukleeri bizim nükleerimiz mi var. olsa bile tayyip ortadoğu projesinin eş başkanı oldu. muttefikine yaparmı böyle şey alla alla !!!
hehe yokmu sence :) bence Türkiye bayaa bi akıllandı :) nükleer dediğinde birşey degil bizdede var merak etme sen bizim ittifaklarımız görünürde ABD :) hoş millet pek sevmez ama nedense yöneticiler hep onlardan ... :) [AKP karşıtı değilim] -
DEVSIRME bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------TAHRAN - İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, nükleer teknolojiyi ''en üst düzeyde elde ettiklerini'' ifade ederek, ''Hiç kimse bu teknolojiyi İran'ın elinden alamaz'' dedi.
al işte açıklama misillemesi gelmiş bugün.
-----------------------------kanıt ?
bende savaş başlığını yaptım kimse elimden alamaz :D
laflarla olmaz kanıt lazım !
-----------------------------bi gün tepene inmesi lazım senin kanıtlanması için anca :D zıhaha
-
DEVSIRME bunu yazdı:
abi dalarsa sırf israil dalmazki amerikası ingilteresi zartı zurtu da dalar :S
Farkındaysanız hep dini islam olan ülkelere saldırıyorlar sırada kim var açık Türkiye sağ sol temizlendikten sonra bizede gelecektir..İran üzülüyorum her ne kadar güclü olsada karşısında 1 ülke olmayacak çünkü millet toprak peşinde ve irana saldırmaları için bahaneleride hazır.