İstanbul‘Da Anonymous Operasyonu: 13 Gözaltı
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
ulan bu basın nası bişi böyle.
adamlar ysk ya herhangi bir saldırı olmayacak diye açıkladı, 3-5 hackercığı direk onlarla bağdaştırıyorlar
Sallamasyon haber :D -
Cia bunu yazdı:
13 kişi :) şebekeyi çökertmişler ahaha :)
-----------------------------Huzeyfe 90bin kişiden bahsediodu en son TIB e saldıran..
İşin içine tutuklama girince 10binin altına düşerler, bu şekilde de site falan düşürmeleri biraz zor :)
-
Anonymous ile alakası olduğunu sanmıyorum.
ki Anonymous'a kalkan eller kırılsın!
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
-----------------------------ooooo ulu hackerımız konuştu
hacker okan tbt şubesimisin hayırdır? 2 botneti olan tüm dünya ülkelerinin işine karışacaksa işimiz var -
pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
hacker okan tbt şubesimisin hayırdır? 2 botneti olan tüm dünya ülkelerinin işine karışacaksa işimiz var
-----------------------------hiç bi dünya ülkesinin işine karışmıyor, internete karışıyor ki internette hiç bir dünya ülkesinin değil, şimdi çaktınmı olayı ?
konuyla ilgili, anon kendi açıklama yaptı seçimler bitene kadar saldırı yok diye, yandaş medya sağolsun, sizde işinize gelince medyaya güvenin işinize gelince yalancı olsun,
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
hacker okan tbt şubesimisin hayırdır? 2 botneti olan tüm dünya ülkelerinin işine karışacaksa işimiz var
-----------------------------hacı ben virüslerle ilgilenmem yada hackle senin profile girdiğimiz zaman ergen bir okan görüyoruz ...
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
-----------------------------hacı ben virüslerle ilgilenmem yada hackle senin profile girdiğimiz zaman ergen bir okan görüyoruz ...
17 yaşındayım varmı? ilgilenmiyosan adam gibi otur oturduğun yerde bot virüs ne bilmiyon madem? 2 ddos çekebilen dünya hackerı oluyosa sokuyum böyle dünyaya. kendiniz ddos çekemiyosunuz inci piçleri anonbilmemnebok'a gidiyo abiler taşağınızı yiyem gelin bize yardım edin diyolar. bunlar geliyo devlet sitelerimize ddos çekiyo millet holeeey hobaa diyo. kendiniz çekemiyomusunuz acizmisinizde? elin bokuna gidip yardım dileniyosunuz sonra gelip burda artizleniyosunuz? -
tahminimce bu göz altına alınanların anonymous ile alakaları yoktur..
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
17 yaşındayım varmı? ilgilenmiyosan adam gibi otur oturduğun yerde bot virüs ne bilmiyon madem? 2 ddos çekebilen dünya hackerı oluyosa sokuyum böyle dünyaya. kendiniz ddos çekemiyosunuz inci piçleri anonbilmemnebok'a gidiyo abiler taşağınızı yiyem gelin bize yardım edin diyolar. bunlar geliyo devlet sitelerimize ddos çekiyo millet holeeey hobaa diyo. kendiniz çekemiyomusunuz acizmisinizde? elin bokuna gidip yardım dileniyosunuz sonra gelip burda artizleniyosunuz?
-----------------------------çünkü bu onların işi
herkes hack huck öğrenecek diye bir şey yok, adamlar bunun için çalışıp çabalayıp buraya kadar gelmişler ve helal olsun iyi iş çıkarıyorlar...
-
Holyzone bunu yazdı:
Anonymous ile alakası olduğunu sanmıyorum.
ki Anonymous'a kalkan eller kırılsın!
-----------------------------Aminnnnnnn :)))