İstanbul'daki Özel Üniversitelerden Hangisi İyidir ?
-
Bahçeşehir, Bilgi, Kadir Has, Koç, Yeditepe, Kültür
-
Hangi bölüm için?
Her üninin her bölümü iyi olacak diye bir olay yoktur.
-
Kültür, beykent ve aydın düşünüyorum.Büyük ihtimal ya Edebiyat fakültesi ya da Sinema ve televizyon düşünüyorum fakülte olarak.
-
ozel diyo iyi diyo :D en iyi para tuzagini mi soruyon en iyi sikeni mi :D bilemedim ozellerin alayi bok turkiyede biride cikip savunmasin ozel unileri
-
Birader yeditepede okudu okuldaki kızlar, yazın çimlerde mayo ile güneşlendiğini görünce, hayatıma lanet ettim. İlk kez özel üni okumadığıma o an pişman oldum,
-
HeyQirs bunu yazdı
ozel diyo iyi diyo :D en iyi para tuzagini mi soruyon en iyi sikeni mi :D bilemedim ozellerin alayi bok turkiyede biride cikip savunmasin ozel unileri
bilkent üniversitesi'nden bir habersin sanırım.
@robinson_crusoe
sen de evli barklı adamsın ama masallah, radarlar acık.
Andrei tarafından 04/Nis/13 00:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
@robinson_crusoe
birtek bilkent var müdür :D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Birader yeditepede okudu okuldaki kızlar, yazın çimlerde mayo ile güneşlendiğini görünce, hayatıma lanet ettim. İlk kez özel üni okumadığıma o an pişman oldum,
hacı karı kız için üniversiteye giden adamda 500 kişinin içinden belli oluyo be :D
http://i56.tinypic.com/23vdrty.jpg
şekil A'da görüldüğü gibi bir görüntü oluşuyor sonunda..
-
wert bunu yazdıAndrei bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
@robinson_crusoe
hocam dunyada ozel universitelerin verdigi egitimi bilen kac kisi var surada ? bu dunyanin adami degil misiniz bana kalmis bilkent diyonuz o diyonuz var mi bilkentten parayla diploma almak isteyen ? bi bok bilmiyonuz abi yedi tepe diyen var 40bn liraya diplama satan okul 7tepe bilmiyonuz konusmayin kardesim ya
-
HeyQirs bunu yazdıwert bunu yazdıAndrei bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
@robinson_crusoe
hocam dunyada ozel universitelerin verdigi egitimi bilen kac kisi var surada ? bu dunyanin adami degil misiniz bana kalmis bilkent diyonuz o diyonuz var mi bilkentten parayla diploma almak isteyen ? bi bok bilmiyonuz abi yedi tepe diyen var 40bn liraya diplama satan okul 7tepe bilmiyonuz konusmayin kardesim ya
calm down.
tamam bizim bildiklerimiz sınırlı olabilir, bilmedigimiz seyler de olabilir.
sinirlenecegine yaz bizi de bilgilendir hocam.
göte girebilecek seylerse pm'den de okuyabilirim.