İstanbul'daki Özel Üniversitelerden Hangisi İyidir ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
param olsa kadir hasa giderim
ben gidiyorum. bi bok yok :| kadir has pişmanlıktır. hele de o rektör devam ediyorsa.
-
Bilgi
-
Bende sormuş olayım bahçeşehir yazılım mühendisliği nasıldır?
yada bilgi bilgisayar mühendisliği?
özyeğinede çok iyi diyorlar ama bilemiyorum :/
ilk tercihim her zaman itü bilgisayar olacak ama olmassa alternatiflere bakmam gerekecek
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Birader yeditepede okudu okuldaki kızlar, yazın çimlerde mayo ile güneşlendiğini görünce, hayatıma lanet ettim. İlk kez özel üni okumadığıma o an pişman oldum,
Senin birader kac yilinda okuldaymis?
1 yil hazirlik 5 yil lisans 2 yil master yeditepedeyim boyle birsey ne gordum ne duydum
-
sandman bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Birader yeditepede okudu okuldaki kızlar, yazın çimlerde mayo ile güneşlendiğini görünce, hayatıma lanet ettim. İlk kez özel üni okumadığıma o an pişman oldum,
1 yil hazirlik 5 yil lisans 2 yil master yeditepedeyim boyle birsey ne gordum ne duydum
3 yıl önce mezun oldu, İşletme bölümünden, iki yıl ingilterede okudu 5 ay askerlik yaptı 2-3 aydırda yanımızda.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdısandman bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
3 yıl önce mezun oldu, İşletme bölümünden, iki yıl ingilterede okudu 5 ay askerlik yaptı 2-3 aydırda yanımızda.
Bizim zeyneplerle okumus onlarda hep masterlari ibgilizce yapti bi adini soyadini pmlesene
-
sandman bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdısandman bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bizim zeyneplerle okumus onlarda hep masterlari ibgilizce yapti bi adini soyadini pmlesene
Pm gönderildi,
-
bu KKTC deki özeller hakkında bilgisi olan var mı? yoksa TC den hiç farkı yok mu?
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
Bende sormuş olayım bahçeşehir yazılım mühendisliği nasıldır?
yada bilgi bilgisayar mühendisliği?
özyeğinede çok iyi diyorlar ama bilemiyorum :/
ilk tercihim her zaman itü bilgisayar olacak ama olmassa alternatiflere bakmam gerekecek
oha özyeğin le bahçeşehir i mi karşılaştırıyorsun hocam :| direk gözün kapalı özyeğin yaz.
-
sergum06 bunu yazdı
bu KKTC deki özeller hakkında bilgisi olan var mı? yoksa TC den hiç farkı yok mu?
doğu akdenizde zumsuk okuyordu bıldıgım kadarıyla bır ıkı yorumunda pek hosnut kalmamıs gıbı bır ızlenım hatırlıyorum bır pm at ıstersen