folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İstanbul'daki Özel Üniversitelerden Hangisi İyidir ?

İstanbul'daki Özel Üniversitelerden Hangisi İyidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Sabancı, Koç.

Ders anlamında mühendislik okuyacaksan Özyeğin iyi hocalar transfer ediyor, birkaç seneye çok kaliteli yer olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

özel üniye para bayılmanın anlamı ne anlamıyorum cidden

1 sene adam gibi çalış eğer gerizekalı değilsen zaten yazılım müh,bilg. müh. rahatlıkla girersin

Özel ünide iyi eğitim alırız diye düşünenler oraya 80k verceğine

gidin bilgeadamdır, kaan aslan'dan vs vs. eğitim falan alın paranızda cebinizde kalsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

Arel'e gelme,kaaçç...

http://www.youtube.com/watch?v=E0Av5LGeeJk

Evet bu videodan sonra kaçmak en iyisi sanırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

istanbulda özel universiteye vereceğin parayla yurt dışında daha kaliteli eğitim alırsın ;)

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sonuncu
    Sonuncu's avatar
    Erkek

kampüs durumu önemli kampüsü olan bi özel tercih et.özele bok atmışlar ama özelde sıkıntı yaşayacağın tek konu züppelerdir bir sulh ortamı var.derlerede adam gibi girersen en baba ocalar özelde artık.ee devir nakit devri.burslu gidersen mesela ben yeditepedeyim yurdun bedava olur derecene görede cebine para korlar.tabi en öenmlisi bölüm kalitesidir özelde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

istanbulda özel universiteye vereceğin parayla yurt dışında daha kaliteli eğitim alırsın ;)

Bilip bilmeden yazma.Tanımadığım ülkeye gidipte ne yapacağım ? Birde fazladan 1 sene dil eğitimi görecem oralarda.Sonra Türkiye'ye gel denklik sınavına gir ohoo uzun iş.Birde işe alırken cv'ne yazsana adam amk bu nerenin üniversitesi ben böyle bi yer tanımıyorum dese ne yapacaksın ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam yeni yetme 50-55 tane üni açıldı

bi prof iki doçent ile okul açıyolar aq

arelmiş-aydınmış zartmış zurtmuş bunlar traş okullar

koç-sabancı-bahçeşehir-fatih iyidir bunlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Kültür, beykent ve aydın düşünüyorum.Büyük ihtimal ya Edebiyat fakültesi ya da Sinema ve televizyon düşünüyorum fakülte olarak.

Hocam sinema televizyon için Bahçeşehir şuan en iyisi bence. Çok ciddi imkanları var. Yine herkesin burun kıvırdığı Özyeğin üniversitesi deli yatırımlar yapıyor.

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

fatih

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

fatih

hhahahahhahahahhahahhahahaaaaa :D :D 

Toplam Hit: 4744 Toplam Mesaj: 53