İstanbul'daki Özel Üniversitelerden Hangisi İyidir ?
-
Sabancı, Koç.
Ders anlamında mühendislik okuyacaksan Özyeğin iyi hocalar transfer ediyor, birkaç seneye çok kaliteli yer olur.
-
özel üniye para bayılmanın anlamı ne anlamıyorum cidden
1 sene adam gibi çalış eğer gerizekalı değilsen zaten yazılım müh,bilg. müh. rahatlıkla girersin
Özel ünide iyi eğitim alırız diye düşünenler oraya 80k verceğine
gidin bilgeadamdır, kaan aslan'dan vs vs. eğitim falan alın paranızda cebinizde kalsın
-
Lemuria bunu yazdı
Arel'e gelme,kaaçç...
http://www.youtube.com/watch?v=E0Av5LGeeJk
Evet bu videodan sonra kaçmak en iyisi sanırım.
-
istanbulda özel universiteye vereceğin parayla yurt dışında daha kaliteli eğitim alırsın ;)
-
kampüs durumu önemli kampüsü olan bi özel tercih et.özele bok atmışlar ama özelde sıkıntı yaşayacağın tek konu züppelerdir bir sulh ortamı var.derlerede adam gibi girersen en baba ocalar özelde artık.ee devir nakit devri.burslu gidersen mesela ben yeditepedeyim yurdun bedava olur derecene görede cebine para korlar.tabi en öenmlisi bölüm kalitesidir özelde
-
crafty bunu yazdı
istanbulda özel universiteye vereceğin parayla yurt dışında daha kaliteli eğitim alırsın ;)
Bilip bilmeden yazma.Tanımadığım ülkeye gidipte ne yapacağım ? Birde fazladan 1 sene dil eğitimi görecem oralarda.Sonra Türkiye'ye gel denklik sınavına gir ohoo uzun iş.Birde işe alırken cv'ne yazsana adam amk bu nerenin üniversitesi ben böyle bi yer tanımıyorum dese ne yapacaksın ?
-
hocam yeni yetme 50-55 tane üni açıldı
bi prof iki doçent ile okul açıyolar aq
arelmiş-aydınmış zartmış zurtmuş bunlar traş okullar
koç-sabancı-bahçeşehir-fatih iyidir bunlar
-
Citizen bunu yazdıKültür, beykent ve aydın düşünüyorum.Büyük ihtimal ya Edebiyat fakültesi ya da Sinema ve televizyon düşünüyorum fakülte olarak.
Hocam sinema televizyon için Bahçeşehir şuan en iyisi bence. Çok ciddi imkanları var. Yine herkesin burun kıvırdığı Özyeğin üniversitesi deli yatırımlar yapıyor.
-
fatih
-
r10aldinho bunu yazdı
fatih
hhahahahhahahahhahahhahahaaaaa :D :D