İşte Türkiyenin Gerçek Haritası
-
beyler gerçek olmasada yapılması imkansız yada zor olsanada bunu yayın çünkü sürekli soğuk savaşta yenildik. piskolojik savaşta sürekli adamlar yaptı gibisinden vaybe heyt belerle kaldık. karşılık zamanı :D soğuk savaş için hiç değilse yapın en azından onlarda ürksünler :D:D
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk böyle bi dewlet istese inan o toprakları alırdı :)
güçsüz olduğumuz o dönemde bile alırdı yani :)
dewleti kurduktan 18 sene sonra öldü o arada da istese yine alırdı :)
-----------------------------o zaman ki durumda imkansız alabilsek musulu alırdık
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam şeyimizden element uydurmayalım Atatürk'ün çizdiği harita falan die.. Türkiye ülkesinin sınırları anayasayla bellidir.Sonrada bağımsızlık ilanından sonra her ülke bunu benımsemiştir zaten.Yukarda bahsi geçen resim bizim haritamız falan değildir.Atatürk'ün dış politakasının en önemli unsuru sadece korumak için savaşmaktır ama görüyorum ki bazı aşırı milliyetçi arkadaşlar abd gibi ırağın petrolune göz dikmiş.Bizim özümüzde kazanmak için savaşmak yoktur,kimsenin toprağında gözümüzde yoktur.Atatürk'ün ilke ve inkilaplarını aşırı mılleyetçiliğinize kurban etmeyin dinden,sex e kadar herşeyin aşırısı zarardır.Takva hariç ( ki zaten aslında o da akla zarardır amma aşırı takvalı insanlar zaten bunun üstesinden gelebilmiş mübarek insanlardır (mevlana,yunus emre vs.)
-----------------------------ermenistan anayasasındada sınırları bellidir fakat karabağı kendine ait olarak görmektedir sınırları belli olduğu halde Türkiyeden halen daha toprak istemektedir
amaç oraları almak değil karşı taraflara eğer sizin planlarınız vardsa bizimde var demeye getirmektir hatta almamıza gerek bile yok orda kuracağımız Türkmen Devleti oraları almaktan daha fazlasını verir bize
-
Bunu yaymak hiçbirşeye yaramaz.Misak-i milliye zamanında sahip çıkılamadı bu saatten sonra imkansız.Bazı şeyler yeri ve zamanı geldiğinde yapılmalı,yapılamadığıa göre böyle bi imkanda bu zamandan sonra çok zor.Biz bu topraklara sahip çıkalımda,bırakın Kekük Musulu..Doğru veya yanlış olanın yanında bir de gerçekler var.Ona göre değerlendirip daha gerçekçi işler yapmak lazım..Güzel ancak faydasız.
-
=) buda haritamı ? bu da yermi :) getirin osmanlı haritasını dünya alem görsün gerçek haritayı
-
absolut seni sevmeyen ölsün............

Açık İstihbarat'ın geçen sene başlattığı ve yurtdışındaki harita sitelerine de konu olan "United States Out, Divided States In" başlıklı Bölünmüş ABD Haritaları kampanyası İsveç şirketi Absolut Vodka tarafından da benimsenmişe benziyor.
Absolut; Meksika pazarına hitaben yayınladığı haritada ; Meksika sınırını 1848'de ABD-Meksika savaşı öncesindeki haliyle gösterdi. Tarihin en büyük soykırımını; ilk biyolojik katliam ve para ile toprak satın alma sanatı ile birleştirerek Amerika'yı işgal edenlerin Anadoluyu bölme hevesi tarihin süprizler ile dolu labirentinde bir sıçan misali çıkış aramaya, Türk Devleti ve Milleti de bu sıçanı gözlemeye devam edecektir.
Hürriyet'te yayınlanan haberi okuduktan sonra, Açık İstihbarat okuyucularının Absolut'tan çok daha yaratıcı olduğunu kanıtlayan Bölünmüş ABD haritalarını incelemenizi tavsiye ederiz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Roma'daki NATO Savunma Koleji'nde 15 Eylül 2006'da verilen bir seminere konuşmacı olarak katılan ABD'li bir albayın, Türkiye'nin 18 ilini sözde 'Kürdistan' haritası içinde göstermesi iki ülke arasında büyük krize neden olmuştu.Ünlü İsveç şirketi, 'Absolut' votkasının üreticisi, Meksika pazarına girerken, reklamını bir haritayla yaptı.
'Absolut bir dünya' ya da 'Mükemmel bir dünya' sloganıyla, Kaliforniya eyaletini Meksika sınırları içinde gösterdi.
Meksika'da reklam panolarını süsleyen harita Amerikalıları çileden çıkardı.KALİFORNİYA'YI İADE ETTİLER
Absolut'un haritasında Meksika-Amerika sınırı oldukça kuzeye kaydırılmış. Sınır, tam da 1848'de yaşanan Meksika-Amerika savaşı dönemindeki yerinde. O dönemde Kaliforniya, Meksika'nın bir parçasıydı ve Alta Kaliyorniya adıyla biliniyordu. Savaş sonrası yapılan Guadalupe-Hidalgo anlaşmasıyla Kaliforniya Amerika'ya geçti.
Ancak Alta Kaliyorniya bölgesi çok büyük bir toprak parçası olduğundan,
Amerika'ya geçtikten sonra Kaliforniya, Teksas, New Meksiko, Utah, Kolorado ve Arizona eyaletleri oluştu. Teksas aslında bu savaştan birkaç yıl önce Meksika'dan ayrılarak kendi başına bir devlet gibi varlığını sürdürüyordu. Ancak 1848'de gönüllü olarak Amerika'nın bir parçası haline geldi.Amerikalılar, Absolut'un haritalı reklamını bir hakaret olarak gördüklerini söylerken, Meksikalılar 'Absolut'a bayıldı.
'Bu da bizim topraklarımızı talep etme yöntemimiz' diyorlar.
(Kaynak : Hürriyet ) -
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------=) buda haritamı ? bu da yermi :) getirin osmanlı haritasını dünya alem görsün gerçek haritayı
-----------------------------Eğer onu getirirsek derlerki bu osmanlı haritası.Tekrar o hale dönmek nerdeyse imkansız.Fakat bu haritayı yaydığımızda başlıkları görebiliyorum
Bir kaç ülke tutuşmaya başlar bu dunyada bazı dengeleri bozacaktır.Türkiye hükümeti her ne kadar haberimiz yok desede bunu biz yaydığımızda acaba Türkler pkkyı bahane ederek savaşmı açacaklar diye tırsacaklar
biliyorsunuz TSK pkk ile mücadele ederken dünya nasıl kilitlenmişti
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk böyle bi dewlet istese inan o toprakları alırdı :)
-----------------------------Atatürk istemiştir hatta sadece o topraklar için savaşın sözü vardır.Vefat etmesine yakın.
Ayrıca bizde biliyoruz Türkiyenin sınırını fakat psikolojik savaş böyle olur...İsteyenler kabul etmeye bilir fakat ben diyorum herkeze yayalım bu bir çağrıdır.
edit: biliyorum millet bu konuyu açarkende emindim ki buna karşı çıkacaklar olacaktır.Doğaldır.Türkiyede her konuya mualeft çıkar.
Fakat şunu söyliyeyim Atatürk devrim yapamazsaydı şu anda vatan haini olurdu.
Onu geç devrimden önce vatan haini olarakta ilan edildi.Yani eğer Atatürk sizin gibi birşeyleri bıraksaydı bu günkahraman olamazdı.
Bu haritanın milliyetçilik şu bu ile ilgisi yoktur.Hatta şu anda bana göre buna karşı çıkarak kürdistan psikolojik savaşına destek veriyorsunuz.Böyle bir harita olmaya bilir (ki araştırın Atatürk ün haritası olduğunu bulacaksınız), böyle birşey gerçekleşmeyede bilir.Fakat şu var ki psikolojik savaşa karşı ya yıllarca öyle olmadığını anlatmaya çalışırsın yada karşı birşeyler yaparsın.
Biz her ikisinide yapacağız.Sedat pekerin bir örneğini veriyorum
ilk okulda birisi bacağımıza vurduğunda gidip öğretmene şikayet edersek vurmaya devam edecektir.Bu Türkiyenin izlediği bir yoldur.Gidip bacağına vurursak belli bir süre geri çekilir acısı geçinde yine vuracaktır.Fakat kafasına vurursak bir daha yanımıza yaklaşamaz.
bunu pkk için demiştir.Yani pkkya yardım eden ülkelerin terör örgütlerini destekleyin tarzında konuşmuştu.Hepsini okumadan açıklayamam.
Şimdi aamlar orda bizim üstümüzde birşeyler yapıyor ve nasıl bir ülke olmuşsak bir türlü toparlanamıyoruz hepsi siyasi bir imgeyi içeriyor
Gelin teşkilatlanalım diyeceksin ülkücü bir grupmu diyecekler, gelin örgütlenelim diyeceksin yasa dışı birşey mi diyecekler.Birlikte olalım diyeceksin dincimisin diye soracaklar.İşte böyle bir zamanda kalkıpta bunu milliyetçi birşey olarak görmeniz oldukça doğaldır.
Kaldıki ben Atatürkçü bir insanım.İlkelerindeki milliyetçilik kadar milliyetçiliğim.Bunuda oraya çekmek istiyorsan aşırı olması dışında doğrudur Türkiye için yapılmış birşeydir.Fakat bunu ülkücü bir harekt yada herhangi bir görüş hareketi gibi görüyorsan orası yanlıştır.
Başka sorun var mı?
-
zumsuk bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk istemiştir hatta sadece o topraklar için savaşın sözü vardır.Vefat etmesine yakın.
Ayrıca bizde biliyoruz Türkiyenin sınırını fakat psikolojik savaş böyle olur...İsteyenler kabul etmeye bilir fakat ben diyorum herkeze yayalım bu bir çağrıdır.
edit: biliyorum millet bu konuyu açarkende emindim ki buna karşı çıkacaklar olacaktır.Doğaldır.Türkiyede her konuya mualeft çıkar.
Fakat şunu söyliyeyim Atatürk devrim yapamazsaydı şu anda vatan haini olurdu.
Onu geç devrimden önce vatan haini olarakta ilan edildi.Yani eğer Atatürk sizin gibi birşeyleri bıraksaydı bu günkahraman olamazdı.
Bu haritanın milliyetçilik şu bu ile ilgisi yoktur.Hatta şu anda bana göre buna karşı çıkarak kürdistan psikolojik savaşına destek veriyorsunuz.Böyle bir harita olmaya bilir (ki araştırın Atatürk ün haritası olduğunu bulacaksınız), böyle birşey gerçekleşmeyede bilir.Fakat şu var ki psikolojik savaşa karşı ya yıllarca öyle olmadığını anlatmaya çalışırsın yada karşı birşeyler yaparsın.
Biz her ikisinide yapacağız.Sedat pekerin bir örneğini veriyorum
ilk okulda birisi bacağımıza vurduğunda gidip öğretmene şikayet edersek vurmaya devam edecektir.Bu Türkiyenin izlediği bir yoldur.Gidip bacağına vurursak belli bir süre geri çekilir acısı geçinde yine vuracaktır.Fakat kafasına vurursak bir daha yanımıza yaklaşamaz.
bunu pkk için demiştir.Yani pkkya yardım eden ülkelerin terör örgütlerini destekleyin tarzında konuşmuştu.Hepsini okumadan açıklayamam.
Şimdi aamlar orda bizim üstümüzde birşeyler yapıyor ve nasıl bir ülke olmuşsak bir türlü toparlanamıyoruz hepsi siyasi bir imgeyi içeriyor
Gelin teşkilatlanalım diyeceksin ülkücü bir grupmu diyecekler, gelin örgütlenelim diyeceksin yasa dışı birşey mi diyecekler.Birlikte olalım diyeceksin dincimisin diye soracaklar.İşte böyle bir zamanda kalkıpta bunu milliyetçi birşey olarak görmeniz oldukça doğaldır.
Kaldıki ben Atatürkçü bir insanım.İlkelerindeki milliyetçilik kadar milliyetçiliğim.Bunuda oraya çekmek istiyorsan aşırı olması dışında doğrudur Türkiye için yapılmış birşeydir.Fakat bunu ülkücü bir harekt yada herhangi bir görüş hareketi gibi görüyorsan orası yanlıştır.
Başka sorun var mı?
ben sadece görüşümü belirttim :)senin milliyetçiliğine laf etmedim ki :)
veya forumlarda dağıtma da demedim :|
benden niye alıntı yaptın llaa sen :P
bi de tam olarak psikolojik sawaş yapacaksak sağlam ingilizce bi paragraf oluştur ingilizce onunla birlikte yayalım forumlarda ve maillerde :) saygılar zumsuk'üm :)
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------ben sadece görüşümü belirttim :)
senin milliyetçiliğine laf etmedim ki :)
veya forumlarda dağıtma da demedim :|
benden niye alıntı yaptın llaa sen :P
bi de tam olarak psikolojik sawaş yapacaksak sağlam ingilizce bi paragraf oluştur ingilizce onunla birlikte yayalım forumlarda ve maillerde :) saygılar zumsuk'üm :)
-----------------------------dur hoca hepsini üstüne alınma sana yazdım sonra nikoteene falan yazdım :D hepsi sana değil .
Konu açmıştım ya anti Türkler ekarşı anti propaganda die ordaki adamlarla birşeyler yapmaya başlayacağız millet.Hatta cia ye emsaj çeksek
Türkiye ile ilgili ahrita yayınlamışsınız fakat biryerlerde yanlış yapmışsınız teknolojinizin acizliğine veriyoruz ve gerçek haritayı sizinle paylaşıyoruz
die..