folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşte Türkiyenin Gerçek Haritası

İşte Türkiyenin Gerçek Haritası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

Zumsuk arada bi gözüme çarpıyor konuların. Genelde "ne yapmalıyız ne etmeliyiz" gibi bir endişe içindesin. Büyük ihtimalle pekde meşgul bi insan değilsin. Sıkıntıdan olsa gerek diye düşünüyorum. Bunları forumlara yayalım maillere dağıtalım düşüncesiyle amacına ulaşamazsın hiç bir zaman. Tepkini belli etmek istiyorsan asker ol, diplomat ol, siyasetçi ol. O kadar kendine güveniyorsun diyelim, bi düşün! seni bu statünle kim takar veya beni? Ancak kendinizi youtube forum veya oyunlarla avutursunuz. "Sen ne yaptın?" soruna cevap vermemi istiyorsan en azından seninle aynı görüşte değilim. Ne gibi bir sorumluluğum var yakınımdaki herkes bilir. Ben bunu şunu yaptım demekle sınırlı olmadığının farkındayım.Şu anda ayırdığım zaman bile kısıtlı arkamdan atıp tutmak kolay tabi. Bi önceki yazdığım cevap, mail saçmalığıyla alakalı bir posta alıntıydı.Sanal olsun reel olsun her türlü ortamda görüş belirtilmesinden yanayım zaten. Yeterki işe yarar bişey olsun. Konuya gelince Atatürk'ün böyle bir harita çizdiğini daha önce hiç duymadım.Eminimki böyle bir ideali olsaydı türk tarih kitaplarına nice savaşlar daha yerini alırdı.

edinşe içindeyim evet 320 milyar dolar dış borç ve tek gelirin vergi olduğu bir devlette özellikle stratejik bir bölgedeysek sende endişe içinde ol.Yoksa şözüm üretemezsin.

Sen ne yaptından kastım kürdistan psikolojik savaşına karşı ne yaptın anlamındaydı..Genç insanlarız şu anda birşey yapamaya biliriz.Bunun farkındayım merak etme.Ben diyorum ki böyle bir çalışma yapacağım.İsteyen buyursun.Sende bunu sabote etmeye çalışıyorsun.Ne o hoşuna mı gitmedi ?Burada birşeyler hoşuna gitmedi bunun yüzünden anca youtube ile forum ile avutursun diyorsun.

İşte senin gibi düşüncelrinin geniş olmadığı insanlar ancak youtube ile avutursun diye internete önem vermezler.Fakat youtube tan ünlü olanı mı istersin, milyonlarca hiti mahkeme ile kapatmayı mı istersin ??Hepsi bir siteden çıktı.Avutulacak birşey yok.

Ben buraya fikrimi koyuyorum destekleyenler yayar.Eğer tutulacak gibi birşeyse senin gibi çatlak seslere ramen herkezin eline geçer.Geçecekte.3 sene sonra bu harita herkesin aklına kazınacaktır.Görürsün.Benimle aynı görüşte olmaman umrumda değil.Türkiyede birbirine çok benzeyen iki kişi bile yeri gelir kavga eder, fikir ayrılıkları olur.

Burda önemli olan bir iş yapıyorsam kalkıp afferim mail attın Türkiye yi kurtardın gibi oldukça saçma bir tribe girmen.Sen mail atmadın, psikolojik savaşta sadece kullanılan taraf oldun sana afferim.Şimdi git çalış diplomat falan ol ülkene yardım et.O zaman gel de ben ülkeme yardım ettim.Yine diyeceğim cevap emin msiin ??

Çünkü istihbaratçı olup getirceğin çok önemli bilgiler olsa dahi şu anda 30 milyon kürt kürdistan adlı sözde fikre inanmıştır.Bu psikolojik savaştır.Buna karşı koyabilirsin ben bunu yapmaya çalışıyorum.Sen istediğğin kadar milliyetçi, solcu, diplomat şu bu ol.İnan hiç umrumda değil.Yada böyle adamların yaptığı işler hiç mi hiç umrumda değil.

Neden ??

Çünkü günümüz Türkiyesi onların eseridir.Bizden 1-2 kuşat öncesinin.İçlerinde diplomatta vardı istihbaratçıda başbakanda..Halimizi gör.Türkiyede aynı görüşte en fazla 100 bin kişi vardır.Onun dışında bütün solcular milliyetçilik, din konusunda ayrılır, bütün milliyetçiler din konusunda zart konusunda şunda bunda ayrılır.Bu kötü birşey mi??Tabi ki hayır fikir birliği.

Fakat bu fikir birliği silahlı eyleme dönüşürse bak burda bir yanlış vardır.Sen bütün kürtlerin ta aq hepsi aynı diyorsan (seni kastetmiyorum genel) psikolojik savaşa maruz kalmışsın demektir.Abd nin psikolojik savaşlarında tez veanti tez vardır.Komünizm, faşizm,sağcı, solcu...

Şimdide Türk-kürt....Kürtlere kürdistan diyerek psikolojik savaşa maruz bırakıyorlar diğer kesimede bak ülkeyi bölcek diyorlar.Sonuç ??alın size sonuç.Burda daha psikolojik savaşla baş etmekten çekinen yada böyle bir durumda var ülke bölücü şerefsiz namussuz diyecek kadar ileri giden yada bu olayla dalga geçen insanlar..

Sen ol, diplomat ol, şu ol bu ol..Sadece piyon olacaksın.Bu kafayla yanlızca piyon olacaksın.Görüyorsun tartışmayı ben çıkartmadım burda bir sürü düşünce var hepsinede saygılıyım ama snein gibi benim inandığım bir olayla dalga geçen insanları hiç sevmem çünkü böyle adamlar başka görüşlere saygılı değillerdir.HEr ne kadar saçma gözükse hatta saçma olsa.Sonuçta ben inanıyorum.Senin gibi bir adam başbakan olsa bile pek bir işe yaramaz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    BÖyle olacak merak etmeyin

hemde hiç merak etmeyin alper tek tek fethetcek:) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    pesimist_98 bunu yazdı:

BİZLER TÜRKÜZ EĞER BU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÇİZMİŞSE BİZE BUNU YAPMAK GEREKİR

UNUTMAYIN Kİ TÜRKLER İÇİN İMKANSIZ DİYE BİŞİY YOKTUR SADECE ZAMAN ALIR Kİ;

ORADAN AMERİKAYI ÇIKARTIR GEREKİRSE YERYÜZÜNDE BİR TEK AMERİKALI KALMAYINCAYA KADAR SAVAŞIRIZ BİZLER TÜRKÜZ BUNU Bİ ASIR ÖNCE YAPTIK ŞİMDİDE YAPABİLİRİZ

HEMŞERİME KATILIYORUM

Katılıyorum ama gülşmekten:)

Tarihle övünmekten vazgeçip neler yapabiliriz sorusunu kendimize sorğumuz gün Geröek türk oluruz.Atatürkçü biri olarak söylüyorum ki atatürkü allah konumuna getirmeyiniz.

Bırakınız eskileri,Bitmiştir at üstünde kılıçla yapılan savaşlar karşında savaşacak asker mi var?Vurup düşürdüğünün içinde insan yok.Bir konuyla gaza gelecek kadar hayalperest olmayınız.Madem bu gücümüz yıkmayı bırakın sırtımızdan indirelim amerikayı alacagımız öğretmen sayısına karışan devlete yok edene kadar savaşırız demek komik çok komik. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    tbtmad bunu yazdı:
    pesimist_98 bunu yazdı:

BİZLER TÜRKÜZ EĞER BU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÇİZMİŞSE BİZE BUNU YAPMAK GEREKİR

UNUTMAYIN Kİ TÜRKLER İÇİN İMKANSIZ DİYE BİŞİY YOKTUR SADECE ZAMAN ALIR Kİ;

ORADAN AMERİKAYI ÇIKARTIR GEREKİRSE YERYÜZÜNDE BİR TEK AMERİKALI KALMAYINCAYA KADAR SAVAŞIRIZ BİZLER TÜRKÜZ BUNU Bİ ASIR ÖNCE YAPTIK ŞİMDİDE YAPABİLİRİZ

HEMŞERİME KATILIYORUM

Katılıyorum ama gülşmekten:)

Tarihle övünmekten vazgeçip neler yapabiliriz sorusunu kendimize sorğumuz gün Geröek türk oluruz.Atatürkçü biri olarak söylüyorum ki atatürkü allah konumuna getirmeyiniz.

Bırakınız eskileri,Bitmiştir at üstünde kılıçla yapılan savaşlar karşında savaşacak asker mi var?Vurup düşürdüğünün içinde insan yok.Bir konuyla gaza gelecek kadar hayalperest olmayınız.Madem bu gücümüz yıkmayı bırakın sırtımızdan indirelim amerikayı alacagımız öğretmen sayısına karışan devlete yok edene kadar savaşırız demek komik çok komik.

kurtulus savasida hayaldi........... bir sürü devletin  isgaline maruz kalmis  ülkeyi üstelik güclü devletler tarafindan ezilerek yıkılırken birden biri hayal kurdu... ekonomisi hic olmayan askerin yüzde 90 i terhis olan bir milletten ne cikti.. yeni türk devleti cikti... bunlar hayal ürünüydü birader demi:(!)..

Ne bu söz simdi? Atatürk ü ilahlastirma muhabbeti ne simdi a.q ne alaka.... Sadece bu sözlerinden ne bok oldugun belli... 

Ayrica yine söylüyorum.. Bu harita lozandan önce alinmasi gereken misak-i milli sinirlaridir..... selanikte vardir icinde... kaynagini koyarimmm... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    "Yurtta sulh, cihanda sulh" diyor Atatürk. Bu neyin mücadelesidir ki? Milliyetçiysek ülkemizi kalkındıralım. Petrol yataklarıyla da bunu başarırız sanıyorsak Arap'lardan hiiç farkımız kalmayacaktır. 

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    "Yurtta sulh, cihanda sulh" diyor Atatürk. Bu neyin mücadelesidir ki? Milliyetçiysek ülkemizi kalkındıralım. Petrol yataklarıyla da bunu başarırız sanıyorsak Arap'lardan hiiç farkımız kalmayacaktır.

bilmiyorum 6 sayfadır mesajları okudun mu bu işin psikolojik savaş olduğunuda anladın mı?

Fakat gördüğün gibi daha boru bile kullanamıyoruz kullandırtmıyorlar.Sebebi sakın 320 milyar dolar dış borç ve devletin gelir kaynağının olmaması olabilir mi?

Bu kadar milliyetçi duygular demek ki...Atatürk ün sözlerini bilirsen mücadelenin ülke çıkarları için olacağınıda bilirsin.Atatürk ün ilkelerinde milliyetçiliğin olduğunu bilip SADECE ilkelerdeki kadar milliyetçi olabilirsin öyle değil mi?Bu haritanın sadece milliyetçilikle ilgili yoktur...Halkçılık, devletçilik, laiklik, devrimcilik yani rejimsel devrim değil yenilikçilik olan devrimciliklede alakası vardır.

Günümüz şartlarında insanlar kürdistana inanıyor.Bizde bu ordu oldukça alınması zorlaşacaktır.Hatta imkansızlaşacaktır.Fakat böyle hayaller her zaman kurulmuştur.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61600

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61651

Bu konulara bakın dikkatlice bakın.Çünkü haritanızı böyle gördükçe laf söylüyorsunuz.Milliyetin kafasında böyle yer ediniyor.Fakat buna karşı yaptığını tek şey bağırıp çağırıp küfür emektir, iki ay sonra yine Türk milleti olarak unutacağız ve bağırış çağırışllar sonuç vermeyecek.

Fakat bu haritayı 10 kişiye gönderirseniz 2 ay sonra bir bakacaksınız onlarda başkalarına göndermiş.Göreceksiniz ki sonucunda siz unutsanızda öğrenecek bir kaç bin kişi olacaktır. 

Vay köpekler ülkeyi bölmüşler demek kolay.Fakat emin olun bu haritaya karşı çıktığınızda onlardan farkınız kalmıyor.Evet ülke içinde ayaklarımızın üstünde duramıyoruz fakat birazcık psikolojik savaşın kimseye zararı yoktur.Afferim siz ötüp durun burda olurmu böyle milliyetçilik diye..

Sizin yaptığınız milliyetçilik tam milliyetçilik ve Atatürkçülük değil mi?Hürriyetin haritasına küfür et milliyetçi ol.Bir haritayı gönderirken aman bırak bu işlerlemi ülke kurtulcak.Güzel zihniyet, güzel milliyetçilik...

Kim öğretior bunları size amerika mı?yoksa tarikat liderleri mi kim???

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    benim konuyada bi bakarsını demi : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61825 :)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

benim gönderdiğim mail...

&smartsecure hiç anlamam ki :D asp.net falan 

---------------------

Türkiye Türklerindir sloganıyla satış yapan hürriyet gazetesi yien Türkiye yi böldü.Geçen sene çocuklar için hugo oyununda Türkiyeyi yarım gösteren hürriyet bir kez daha Türkiyenin doğsunu kesti.

İNTERNETHABER / ÖZEL

İnternethaber duyurdu, Hürriyet özür diledi. Spor ekinde Türkiye'yi bölünmüş gösteren bir harita yayınlayan Hürriyet, "vahim bir hata" açıklamasını yaptı.

Hürriyet'in açıklaması şöyle;

Hürriyet Spor ilavesinin 8 Nisan 2008 tarihli sayısında, Hürriyet’e hiç yakışmayan bir hata yapıldı ve bazı bölgelere giden baskılarda Türkiye’nin bir bölümünü göstermeyen Google’dan alınan haritaya yer verildi.

Hata, baskıya girdikten bir süre sonra fark edilerek hemen düzeltildi. Bugüne kadar hatalı haritalar konusundaki hassasiyeti bilinen ve yaptığı yayınlarla haritaların düzeltilmesini sağlayan Hürriyet Gazetesi olarak okurlarımızdan özür dileriz. "

İSTANBUL BASKISINDA BİLE BU HARİTA VARDI

Yayıncılıkta hata olabilir ama buna hata demek pek mümkün değil... 'Skandal' tanımı daha çok oturuyor. Hele de Hürriyet gibi bir kurum söz konusu olunca... İnternethaber bu skandalı şöyle duyurmuştu;

Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor. 08.04.2008 tarihinde yani dün bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı.

Spok ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu.
    Türkiye bölümü nasıldı dersiniz?
    Tıpkı Türkiye'ye bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi...
    Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış...

-----------------------------------------------

Gördüğünüz gibi şimdi bu haritaya bağırıp çağırıp küfür edebilirsiniz.Fakat şunu unutmayın!! bu bir psikolojik savaştır.2 ay sonra bu harita gözümüze sokulduğu ile kalacaktır ve sizin bağırışlarınız hiç bir sonuç vermeyecektir.Bunun yerine en iyi savunma saldırıdır diyoruz.Şimdi Atatürk'ün zamanında çizdiği haritayı önce sizinle paylaşıyorum

http://img258.imageshack.us/img258/7783/cidimage001jpg01c81afa1ii5.jpg
    Bu haritayı bir kaç kişiye gönderirseniz 2 ay sonra en azından sizin sayenizde 30-40 kişinin belki yüzlerce kişinin bilme ihtimali var.Sözde kürdistan dediğimizde herkezin aklında bir harita vardır.Buna karşı hiç bir karşı psikolojik eylem yapılmamıştır.Şimdi bu gerçek haritayı herkese yaymamız gerekiyor.

Zamanı gelecek bunu yabancı devletler hafızalarına kazıyacaktır.Gerçek Türkiye'yi gerçek Türkleri anlasınlar.Belki sınırlarımız yüz yıllar boyunca hiç değişmeyecektir fakat bu demek değildir ki yapılan psikolojik savaşa karşı koymayacağız.Şimdi bu maili bir kaç kişiye gönderirseniz hürriyete , sözde krüdistana tepki olacaktır.

Artık doğusu kırpılmış Türkiye haritalarını beynimize kazımak yerine bu haritayı kazıyalım ve çeşitli zihniyetlere bu haritayı kazıttıralım.Psikolojik savaş barış durumda dahi vardır.Psikolojik savaş sonucunda ülkeler çöktü, ülkeler güçlendi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    daha kıçı kırık kuzey ırak pkk kamplarına girerken bushdan izin istiyorsunuz buraları nasıl almayı düşünüyorsunuz :D

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

kuytul bunu yazdı:
    "Yurtta sulh, cihanda sulh" diyor Atatürk. Bu neyin mücadelesidir ki? Milliyetçiysek ülkemizi kalkındıralım. Petrol yataklarıyla da bunu başarırız sanıyorsak Arap'lardan hiiç farkımız kalmayacaktır.

bilmiyorum 6 sayfadır mesajları okudun mu bu işin psikolojik savaş olduğunuda anladın mı?

Fakat gördüğün gibi daha boru bile kullanamıyoruz kullandırtmıyorlar.Sebebi sakın 320 milyar dolar dış borç ve devletin gelir kaynağının olmaması olabilir mi?

Bu kadar milliyetçi duygular demek ki...Atatürk ün sözlerini bilirsen mücadelenin ülke çıkarları için olacağınıda bilirsin.Atatürk ün ilkelerinde milliyetçiliğin olduğunu bilip SADECE ilkelerdeki kadar milliyetçi olabilirsin öyle değil mi?Bu haritanın sadece milliyetçilikle ilgili yoktur...Halkçılık, devletçilik, laiklik, devrimcilik yani rejimsel devrim değil yenilikçilik olan devrimciliklede alakası vardır.

Günümüz şartlarında insanlar kürdistana inanıyor.Bizde bu ordu oldukça alınması zorlaşacaktır.Hatta imkansızlaşacaktır.Fakat böyle hayaller her zaman kurulmuştur.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61600

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61651

Bu konulara bakın dikkatlice bakın.Çünkü haritanızı böyle gördükçe laf söylüyorsunuz.Milliyetin kafasında böyle yer ediniyor.Fakat buna karşı yaptığını tek şey bağırıp çağırıp küfür emektir, iki ay sonra yine Türk milleti olarak unutacağız ve bağırış çağırışllar sonuç vermeyecek.

Fakat bu haritayı 10 kişiye gönderirseniz 2 ay sonra bir bakacaksınız onlarda başkalarına göndermiş.Göreceksiniz ki sonucunda siz unutsanızda öğrenecek bir kaç bin kişi olacaktır. 

Vay köpekler ülkeyi bölmüşler demek kolay.Fakat emin olun bu haritaya karşı çıktığınızda onlardan farkınız kalmıyor.Evet ülke içinde ayaklarımızın üstünde duramıyoruz fakat birazcık psikolojik savaşın kimseye zararı yoktur.Afferim siz ötüp durun burda olurmu böyle milliyetçilik diye..

Sizin yaptığınız milliyetçilik tam milliyetçilik ve Atatürkçülük değil mi?Hürriyetin haritasına küfür et milliyetçi ol.Bir haritayı gönderirken aman bırak bu işlerlemi ülke kurtulcak.Güzel zihniyet, güzel milliyetçilik...

Kim öğretior bunları size amerika mı?yoksa tarikat liderleri mi kim???

Doğru olduğuna inandığım konularda iyi öterim. atatürk'ün bize öğrettiği milliyetçilik veya diğer 6 ilke bu doğrultuda olsaydı orta asyayla beraber turan fikri gerçekleştirilirdi. Ancak Ata, o dönemi iyi analiz edip türk diyarı anadoluyu özgürlüğüne kavuşturdu. Kurtuluş mücadelsinden sonra neden girmedi musula kerkük'e? Neden bize böyle bir vasiyet bırakmadı o vakit? Bize dediklerinden "Ben anadoluyu kurtardım,ama siz bu haritayla yetinmeyiniz!" gibi bir şey çıkaramıyorum. Devir değişti. Psikolojik savaşı biliyorum az çok. Propaganda amaçlı yapılır,ben o amacı sorguluyorum. Türkiye'nin gerçek haritasını kafalarına .ike .ike sokacağız. ama bunun için işgalci görüntüsü yaratmak bize fayda sağlamaz. Politik bir oyundan öte geçmez diye düşünüyorum. Bana Turan Birliği'ni gösteren bir harita gösterin ve deyinki "Türklerin nihai hedefi budur!" sonuna kadar desteklerim. Burda kurtlar vadisi estirmenin alemi yok. kimsenin kimseye empoze ettiği bir şey yok. Bir de başlığın konusunu anladıktan sonra 6-7 sayfayı okumak gerekmiyor. Başlıkta görüşünü belirtmiş ve görüşlerimize sunmuş oluyorsun zaten. Sayfalar boyu daldan dala geçiliyor zaten. Benim görüşlerimin de konudan kopuk olduğunu düşünmüyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 12565 Toplam Mesaj: 82