folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşte Türkiyenin Gerçek Haritası

İşte Türkiyenin Gerçek Haritası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bakın güzel coycaklar :)

öNCE harita nın tanımını yapın sonra gelin.Önceden çizilmiş ama alınamamış alındıgı kadarıylayız şu an ama bu çizilmiş hadi atanın çizdiğinin tamamı için çabalayalım falan derseniz evet size mal derler.Bu bir hakret değil gerçektir.

Şimdi şöyle düşünün hojam; Bu resim Atatürk tarafından çizilmiş olsa bile alınmış mı bu yerler ? Eeee o halde daha ne ??? Bigün gelip birisi lan Atatürk japonyayıda çizmiş dese orayada göz dikecek misiniz ? En ufak bir saygısızlık olarak söylüuorsam bunu tüm tbt üstüme abansın ama malsınız çünkü Atatürk'ü ya istimar ediyor yada (ki ben öyle inanıyorum) farkında olmadan Atat'yı istismar edenlerin söylediklerine inanıyorsunuz.Halan sadece laf yapıyorsunuz hadi iddianızda samimiyseniz bana bunu "resmi" belgelerle ispatlayın rene de nikimin altına koca koca mal yazsın var mısınız ? Yoksada böyle bir belgeniz size yazsın ben varım buyrun samimiyseniz sizde varın,gelin..

Bu resmin hiç bir resmi dayanağı yok olsa bile buna harita denmez harita çizilen değil alınandır.Ahh bir anlasınız...!

hacim bu harita alinan degil alinmak istenilen yerlerdir diyoruz halen daha bidi bidi yapip hakaret ediyosun. malligin Allah ini sen yaptiginin farkinda degilsin.. senin deyiminle harita kelimesini kullanmiycaz. ne diycez peki bu sinirlar alinmak istenen yerlerdi diyoruz. Lozanda hak idda ettigimiz alinamadigi icinse lozanda görüsen inönüye bile azicik kirilgan kalmistir atatürk bunu o dönemin Atatürke yakin kisilerin eserlerinde cok görüyoruz.. bu sinirlar icerisinde Türkler o dönem cok yogundu.. nüfus mübadelesi su anda Tarih bilimine halen daha sorun oldugunu söylemeden edemiycem.. iste bu sorun o sinirlarin alinamayisindan kaynaklandigini söylemeye calisiyoruz.. haa alinir alinmaz.. belki ütopya belki degil bilemem.. su an bizim degil o cizilen bazi yerler orasi belli..  Atatürk ü zan altinda birakicak kadarda serefsiz ve hassasiyetsiz degiliz.. Git en yakın ünv tarih hocasi profesörlere sor ne biliyim Türk tarih kurumuna filan sor.. dilekce hakki ile bilgi iste..  sana lozanda Asil hedefiz olan yerleri sana söylesinler. Kurtulus savasi dönemi olaylari ve siyasi hedefleri bilen biri bunu bilmiyorsa zaten tarih bilmiyor demektir.. sana söyledim.. LOZAN hem basarisizlik hemde Basari idi.. o topraklarda gözümüz olmasi sacma dogru söylüyorsun ama ben sadece kurtulus savasi dönemi icin söylüyorum. böyle bi amac ve gaye vardi..  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    ısrarla anlamadıgın için bende ısrarla ne sana anlatmaya calısmıcam nede laf yarısına giricem.Anlasılan bu mal kelimesine çok takıldın beni tanısaydın zaten bunun gerçektende belirttiğim gibi hakaret anlamında kullanılmadıgını bilirdin,Neyse hocam sen öyle diyorsan öyledir.Siz bu haritayı almaya calısın size kolay gelsin o halde..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

haci sen resmen böyle bisey yok.. böle birsey uydurma böle bi harita cizilip belirlenmedi dedigin icin sana aciklama yaptim.. bu cok cumhuriyet kurulmadan önceydi sadece tek anlatmak istedigim bu baska birsey degildir..

ayrica mal kelimesi sana göre hakaretmi yoksa degilmi bilmiyorum ama ilk senin ellerinden akmis buradaki postlara sanirim.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Anlamadığım şey bu harita nıye bu kadar tepki gördü. Yunanlısı karadenızı egeyi içine alan bi harıta yapar vayy terbiyesiz der herkes kürdü doğuanadoluyu g.doğu anadoluyu içine alan harita yapar. Herkes vayy adi der. Piskolojik savaştır bu. Şu haritayı Atatürk çizmiş veya çizmemiş. Yaşar paşa yada r.t. erdoğan bi konuşma yaparken arkdan ufacıkta olsa şu haritanın göründüğünü bi düşünün yada ciddi dergilerde falan bu haritanın üzerine uzun uzun makaleler yazıldığı bi düşünün. Ne olacak yunanistan bize savaşmı açacak bu yüzden hayır. İçden içden kokrkacak. Aynı şekilde ıraktakilerde. Ama biz bile tuuu kaka yaptıktan sonra ohoooo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:
    tbtmad bunu yazdı:
    pesimist_98 bunu yazdı:

BİZLER TÜRKÜZ EĞER BU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÇİZMİŞSE BİZE BUNU YAPMAK GEREKİR

UNUTMAYIN Kİ TÜRKLER İÇİN İMKANSIZ DİYE BİŞİY YOKTUR SADECE ZAMAN ALIR Kİ;

ORADAN AMERİKAYI ÇIKARTIR GEREKİRSE YERYÜZÜNDE BİR TEK AMERİKALI KALMAYINCAYA KADAR SAVAŞIRIZ BİZLER TÜRKÜZ BUNU Bİ ASIR ÖNCE YAPTIK ŞİMDİDE YAPABİLİRİZ

HEMŞERİME KATILIYORUM

Katılıyorum ama gülşmekten:)

Tarihle övünmekten vazgeçip neler yapabiliriz sorusunu kendimize sorğumuz gün Geröek türk oluruz.Atatürkçü biri olarak söylüyorum ki atatürkü allah konumuna getirmeyiniz.

Bırakınız eskileri,Bitmiştir at üstünde kılıçla yapılan savaşlar karşında savaşacak asker mi var?Vurup düşürdüğünün içinde insan yok.Bir konuyla gaza gelecek kadar hayalperest olmayınız.Madem bu gücümüz yıkmayı bırakın sırtımızdan indirelim amerikayı alacagımız öğretmen sayısına karışan devlete yok edene kadar savaşırız demek komik çok komik.

kurtulus savasida hayaldi........... bir sürü devletin isgaline maruz kalmis ülkeyi üstelik güclü devletler tarafindan ezilerek yıkılırken birden biri hayal kurdu... ekonomisi hic olmayan askerin yüzde 90 i terhis olan bir milletten ne cikti.. yeni türk devleti cikti... bunlar hayal ürünüydü birader demi:(!)..

Ne bu söz simdi? Atatürk ü ilahlastirma muhabbeti ne simdi a.q ne alaka.... Sadece bu sözlerinden ne bok oldugun belli...

Ayrica yine söylüyorum.. Bu harita lozandan önce alinmasi gereken misak-i milli sinirlaridir..... selanikte vardir icinde... kaynagini koyarimmm...

Atatürk zamanında kime sıkacagın belliydi mertçe ölürdü asker ler şimdi çat bi uçak içinde pilot yok..

Hee geleleim sınırlara vs.. Su anki sınırlaırımı korusak yeter.! Ayrıca o savaşıda harita çizmekle almadık.O savaşta sınırda büyütme amacı gütmedik savunma amaçlıydı ı savaşlar senin ne olduğunda bunlardan ama ben terbiyemi takınıyorum 'aq'' tarzında şeyler söylemiyorum senden takın tavrını kötü olur. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    tbtmad bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:
    tbtmad bunu yazdı:
    pesimist_98 bunu yazdı:

BİZLER TÜRKÜZ EĞER BU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÇİZMİŞSE BİZE BUNU YAPMAK GEREKİR

UNUTMAYIN Kİ TÜRKLER İÇİN İMKANSIZ DİYE BİŞİY YOKTUR SADECE ZAMAN ALIR Kİ;

ORADAN AMERİKAYI ÇIKARTIR GEREKİRSE YERYÜZÜNDE BİR TEK AMERİKALI KALMAYINCAYA KADAR SAVAŞIRIZ BİZLER TÜRKÜZ BUNU Bİ ASIR ÖNCE YAPTIK ŞİMDİDE YAPABİLİRİZ

HEMŞERİME KATILIYORUM

Katılıyorum ama gülşmekten:)

Tarihle övünmekten vazgeçip neler yapabiliriz sorusunu kendimize sorğumuz gün Geröek türk oluruz.Atatürkçü biri olarak söylüyorum ki atatürkü allah konumuna getirmeyiniz.

Bırakınız eskileri,Bitmiştir at üstünde kılıçla yapılan savaşlar karşında savaşacak asker mi var?Vurup düşürdüğünün içinde insan yok.Bir konuyla gaza gelecek kadar hayalperest olmayınız.Madem bu gücümüz yıkmayı bırakın sırtımızdan indirelim amerikayı alacagımız öğretmen sayısına karışan devlete yok edene kadar savaşırız demek komik çok komik.

kurtulus savasida hayaldi........... bir sürü devletin isgaline maruz kalmis ülkeyi üstelik güclü devletler tarafindan ezilerek yıkılırken birden biri hayal kurdu... ekonomisi hic olmayan askerin yüzde 90 i terhis olan bir milletten ne cikti.. yeni türk devleti cikti... bunlar hayal ürünüydü birader demi:(!)..

Ne bu söz simdi? Atatürk ü ilahlastirma muhabbeti ne simdi a.q ne alaka.... Sadece bu sözlerinden ne bok oldugun belli...

Ayrica yine söylüyorum.. Bu harita lozandan önce alinmasi gereken misak-i milli sinirlaridir..... selanikte vardir icinde... kaynagini koyarimmm...

Atatürk zamanında kime sıkacagın belliydi mertçe ölürdü asker ler şimdi çat bi uçak içinde pilot yok..

Hee geleleim sınırlara vs.. Su anki sınırlaırımı korusak yeter.! Ayrıca o savaşıda harita çizmekle almadık.O savaşta sınırda büyütme amacı gütmedik savunma amaçlıydı ı savaşlar senin ne olduğunda bunlardan ama ben terbiyemi takınıyorum 'aq'' tarzında şeyler söylemiyorum senden takın tavrını kötü olur.

sinirlarimizi koruyalim yeter demissin. bre ben o sinirlara ulasalim mi diyorum bidi bidi yapiyorsun. bu sinirlarrr kurtulus savasi baslamadan önce cizildi diyorum.. sen istesende istemesende o sinirlari ulasmak istedigimiz belgesiyle kanitiyla belliydi.. simdisi icin birsey mi diyoruz ki ordan lak luk yapiyosun.. ya bir git ya... tavrimi sana bi takarsam tavirin ne oldugunu anlarsin.. sen kimsin ulan beni tehdit ediyosun kötü olur diye.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yakintakip bunu yazdı:
    Anlamadığım şey bu harita nıye bu kadar tepki gördü. Yunanlısı karadenızı egeyi içine alan bi harıta yapar vayy terbiyesiz der herkes kürdü doğuanadoluyu g.doğu anadoluyu içine alan harita yapar. Herkes vayy adi der. Piskolojik savaştır bu. Şu haritayı Atatürk çizmiş veya çizmemiş. Yaşar paşa yada r.t. erdoğan bi konuşma yaparken arkdan ufacıkta olsa şu haritanın göründüğünü bi düşünün yada ciddi dergilerde falan bu haritanın üzerine uzun uzun makaleler yazıldığı bi düşünün. Ne olacak yunanistan bize savaşmı açacak bu yüzden hayır. İçden içden kokrkacak. Aynı şekilde ıraktakilerde. Ama biz bile tuuu kaka yaptıktan sonra ohoooo

dostum gerçekten anlayan insanlardan birisi sensin...

Konu ilgi çekti sevinmiştim.Fakat bu kadar farklı yere çektirildiği için pekte sevinemedim.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    Hocam şeyimizden element uydurmayalım Atatürk'ün çizdiği harita falan die.. Türkiye ülkesinin sınırları anayasayla bellidir.Sonrada bağımsızlık ilanından sonra her ülke bunu benımsemiştir zaten.Yukarda bahsi geçen resim bizim haritamız falan değildir.Atatürk'ün dış politakasının en önemli unsuru sadece korumak için savaşmaktır ama görüyorum ki bazı aşırı milliyetçi arkadaşlar abd gibi ırağın petrolune göz dikmiş.Bizim özümüzde kazanmak için savaşmak yoktur,kimsenin toprağında gözümüzde yoktur.Atatürk'ün ilke ve inkilaplarını aşırı mılleyetçiliğinize kurban etmeyin dinden,sex e kadar herşeyin aşırısı zarardır.Takva hariç ( ki zaten aslında o da akla zarardır amma aşırı takvalı insanlar zaten bunun üstesinden gelebilmiş mübarek insanlardır (mevlana,yunus emre vs.)

sana sölicem şeyi duydunmu bilmiyorum ama  hatırladığım kadarıyla bir sözleşme gereği ırağın bir şehri bizim olarak gözüküo we bu harıtaya göre o şehir sınırlarımız içinde oluo...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cica_608
    cica_608's avatar
    Erkek

önüne gelen harıta çiziyor

meğer ne çok ressam var... 

selam naber <br> yeniyimmmmmmmm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    nede cok mal varmis su güzel ülkemde....
Toplam Hit: 12564 Toplam Mesaj: 82