İt Dalaşı
-
abü ondan tıstıklarından yapmadığı hipnelik yok bunların bize,adamlar bizden tırstıklarından yılda 16.6 milyar $ savunmaya harcıo höööst dedim
-
onların uçakları patlamış heralde bomba yüklüymüş bizim uçakta bomba yokmuş ondan bizimki koltuğunu fırlatabilmiş ben öyle duydum yanlışım varsa affola...
-
yok abü ne yanlışı herkezin söylediklerine saygılıyız burda ya :)
-
Yok bea arkadaşlar it dalaşı düşan uçaklarının birbirlerini hedefe kitlemeleridir ama silah kullanmazlar türk pilotları yıllardan beri yunan pilotlarını kitleyip dururlar ancak yunanlılar yeni f-16 block 60 alırsa güç dengelri değişir çünkü bizim egede kullandığımız uçaklar f-16 block 50 yani en az 10 yıl yaşlı kalıcak ama TÜrk hava kuvvetlerinin bunada bi planı var türkiye 120 adet f35 alıyor ancak yunanlılar bun karşılık olarakda ef2000 alıyolar. Ama pilotmuz geçmiş olsun Türk pilotları dünyaın en iyileridir
Yanlız hala benim en sevdiğim uçak SU-27 Çok hoşuma kaçıyo bu uçak ya. -
tamam kardeşim geyik den ziyade adamlar biizmle sürekli bir yarış için de savaş istiyorlar ibineler
tamam bugün savaşsak askeri olarak yeriz ama ekonomik olarak biteriz yani savaşıda biz kaybederiz
askerin ne kadar ii olsa da bizim halimiz belli
onlara sürekli avrupadan destek gelir...
o yüzden böle it dalaşına felan girmeyecen -
SU-27 Rus ucagi degil mi abu ? sen nerden biliyosun nasil kaciyo ?
-
abi bizim pilotun ya kafasi guzeldi yada kredi karti mahduru yoksa bi turk kolay kolay kurtulmazz mk cekecek cilesi varmis bea (:
-
Ne alaka yunanlılara destek gelmesi. Nato bizi kaç senedir böle bişe olmaması için boşuna mı ayırıyo. Bir savaş olursa ellerine veririz f16'larını yanında da gs store'dan küçük uefa kupası veririz :D
-
ya su-27 rus uçağı ama dünyanıın en iyi uçağı olduğu bilinir ama gelelim gerzek ruslara aptallar uçağı kullanmayı bilmiyolar sorun bu su-27 hakkında sana tek bişi söyliyim su-27 10 hedefi takibe alır 6 sını kitler vede düşürür bu teknoloji halen amerikada bile yok tabi bu silah sistemlerinin iyiliğinden ama bir su-27 birden fazla f-15 le rahat it dalaşı yapabilirler ki gf-15 halen abd ve müttefiklerinin en iyi avcı uçağıdır. Ama detaylı bilgide verebilirim. Neyse yunanlı gerzek ölmüş bizim subayımızda kurtulmuş çok güzel bi haber bence.
-
kozan ne hipne bi yaratıksın yaa kopardıın beni:D
Toplam Hit: 12059 Toplam Mesaj: 91