Jiletlemek Ne İştir Ya?
-
arkadaşlar ben 17 yaşındayım buzamana kadar jilet çekmedim çekmemde ne işe yarar zevkimi var
8 7 giden kizlari görüoyrum jilet çekiyolar sınıfta kızlara sorduğum çocuğu çekiyomuş :S ne iştir bu jiletler falan filan ? çokmu zevklibişidir sadece merak
yapcamdan değil :S çoluk çocuk bile uğraşıyo ne iştir :( nereye gidiyoz
-
cok gerizekalı bir durum salak salak jilet atıyorlar kollarıan hem canları yanıyor hemde iz kalıyor birde iz kalsın die gidip dövme yaptırıyorlar dövesim geliyor :D
-
bu akşam müridlerde şiddete eğilim sezdim :D
-
bu bi fantazidir.
-
götü kalkk amele kendini bi bok zanedenlerin ugraştıg aptaşça piçlik özentisi bişey
kardeşim arkadaşım yapsa amq korum
edit: kolunda jiley izi olanlara askerde jop s*kuyolarmş diye duydum varm böyle bişey
keşke olsa millet akıllanır
-
Ana-Babadan düzgün eğitim almamış sorunlu gençliğin, bi bok yaptığını sanması sırasında, gerçekleştirdiği eylem...
-
bende anlamıyorum amacının ne olduğunu fakat etrafımda çok kişide gördüm hatta bugün bizde konuştuk arkadaşlarla ne kadar aptalca bir şey olduunu..geçen yıl okulda tenefüste bi arkadaşla gezioduk önümüzden bi arkadaş koşarak geçti ben tuttum noluo falan die selam yok gibisinden. ne bileyim kolunu jiletlediğini lavaboya koşuomuş meğer..kan parmaklarının ucuna kadar akmış..genellikle aile ortamında sorun yaşayanlarda görülüo onun acısıyla diğer acıları kapattıklarını söylüyorlar :) bence tamamen özentiliğin bir parçası..yazık
-
bi bok yediğini sanmak :\
-
İçki içmek ? Sigara içmek ? Aile ? Bibok sanmak ? Jilet ?
-
sokak piçlerine aşırı derecede gösterilen özentilik
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ana-Babadan düzgün eğitim almamış sorunlu gençliğin, bi bok yaptığını sanması sırasında, gerçekleştirdiği eylem...
-----------------------------aklında başında tek cevap diline sağlık rene abi