folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Jiletlemek Ne İştir Ya?

Jiletlemek Ne İştir Ya?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Bu eylemi yapmakta öyle bir çoklarının zannettiği gibi mangal bir yürek, eşsiz bir cesaret filan gerektirmiyor. Aşırı duygusal zamanlarda tabiri caizse "gözü hiç bir şey" görmeme durumunda acıyı dahi az hissediyor bazen insan. Bu durum bile çoğu zaman kişinin götünün yetmemesine sebep olduğunda esrar, uyuşturucu ya da alkol bu jilet eylemi için gerekli cesareti tedarik ediyor rahatlıkla.

Herşeye rağmen bunun bir istisnasını da gördüm. Adana'dan bir aile davasından kaçıp buraya gelmiş bir dondurmacı vardı. 23-24 yaşlarında. Adamın sigara, alkol, esrar vs. hiç bir alışkanlığı yoktu. Sol kolunun omuza yakın kısmında bir yara vardı ve periyoduk zamanlarda sürekli aynı yaranın üstüne jilet atıyordu. Yara her kapandığında herif aynı yeri tekrar açıyordu jiletle. Epey ilgincime kaçmıştı aktarayım dedim.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek
    ahmaklık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    çok kızda gördüm erkekelrde dağa az bişi bu gördüğmü kızların en azından 1 ncci iy itanıyorumki aileside arasi çok iyi

Bozamaz Aramızı Yarasa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

askerde bol miktarda jiletci ile tanıştım hepside istisnasız anne baba sevgisi gormemiş ailesinde şiddet yaşamış insanlar 

adama sorduumda niye jiletliyosun kendini başkasına zarar vermektense kendime zarar vermeyi tercih ediyom diyo 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

Arkadaslar  butun yorumları  tek tek okudum baslıgı  okudugumda  da yaklasık olarak  boyle  tepkiler  beklıyordum  ben  cevremde  bu  ve bunun pskopatlık  derecesınde  orneklerını  gordum bizzat şahit oldum (ADANALI olmanın  avantajları  :D)Aslında  bu eylemı  gercekten  özenti olsun dıye  yapan cok  kişi  var  neden  yaptıgını  bılmeyenlerın cok oldugu gıbı...Ama  bılımsel  olarak ıncelersek vucudun  herhangı bır  yerınde olusan kesık  vs...  ıcın  vucudun beyne acı hıssetmemesı ıcın salgıladıgı  morfınin yaptıgı  etkıyı  yapan  bır  uyusturma hıssı verdıgı  (kesınlıkle  morfın  degıl  yanlıs anlasılmasın) bır  salgıdan dolayı  bunun  kısıde  hosnutluk  yaptıgı  için kişi  bu  eylemı  tekrarlıyabılır...Özellıkle   bunalım  gecıren bır kısı  daha  onceden de  jılet  atmıs  ve  bu etkıyı  yasamıssa  en  ufak  bır  sıkıntısında  kendısını  jıletlemeye  kalkıyor

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

psikolojik (!)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Ya Arkadaşım Gençliğinize yazık salakmısınız siz manyakmısınız bırakın bu işleri bu yaşlarda kanınız kaynıyo sizi çok iyi anlıyorum senin yaşındayken ünideydim ben :) ama yaş ilerledikçe durgunlaşıyo geriye bakınca ne salakmışım diyorum :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    zevk  içinde yapanlar var kanımca , adamın ne sorunu var ne bişeyi sadece merak ediyo   cekio jileti tabi aşırıya kaçmadan

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:
    -----------------------------

askerde bol miktarda jiletci ile tanıştım hepside istisnasız anne baba sevgisi gormemiş ailesinde şiddet yaşamış insanlar 

adama sorduumda niye jiletliyosun kendini başkasına zarar vermektense kendime zarar vermeyi tercih ediyom diyo 

-----------------------------

cewap aynen bu. hawa atmak için yapanlar war. onlar ayrı tabi. ciddi ciddi yapanlar genelde bu yüzden yaparlar.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    zaten jilet atanlarda toplum içinde damgalı eşşek gibi dolaşıyor zaten onu yapan adamın insanlıktan istifa ettiğini düşünebiliriz...

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
Toplam Hit: 9334 Toplam Mesaj: 55