Jiletlemek Ne İştir Ya?
-
Askerlik de özel ilgi göreceklerdir.
-
kendine zarar verceksen niye jilet atıcanki ? sakal kıllarını yavaş yavaş yol. kıvranırsın acıdan :P
en iyisi karabiber :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------kendine zarar verceksen niye jilet atıcanki ? sakal kıllarını yavaş yavaş yol. kıvranırsın acıdan :P
en iyisi karabiber :D
-----------------------------
karabiber bah bah çek çek kudur dünya toz pembe :D -
bir zamanlar jiletle koluma isyan yazmıştım neden yazdım neden yaptım hayattan sogudum bıktım usandım kafam bir milyon oluncada alıp elime jileti yazdım.
şimdi ise kısa kollu tişört giyemiyorum hiç kimse görmesin diye.
-
5. sınıftayken daha bi ğün bira şişesini kırıp rast gele salladım koluma aynen arkadasın dedıği ğibi adananın yaz sıcağında uzun kolluyla gıdıyordum okula dıploma almaya gıttıgımde toren falan yapmışlardı uzun kollu gıyemezdım 7 8 tane yarabandı yapıstırıp kolumu arkaya gızlesemde rezıl olmustum yarabantları saklanacak ğibi değildi
-
bizim arkadaş koluna jiletle melike yazmıştı şimdi babasının görmemesi için bin takla atıyo ama nereye kadar :)
-
Ben olda bil demiş Müslüm Baba :|
"Bu türden mazoşist tavırlar sergileyen gençleri anlamanız biraz zor." >> Kendine jilet çeken bi arkadaşımın sözüdür.
-
Jilet çekmek çok güzeldir.
Şahsen ben haftada bir düzenli olarak yüzüme jilet çekerim.
Yoksa sakallarım uzuyor kötü duruyor :D
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Jilet çekmek çok güzeldir.
Şahsen ben haftada bir düzenli olarak yüzüme jilet çekerim.
Yoksa sakallarım uzuyor kötü duruyor :D
-----------------------------
bayzinnn :D -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ana-Babadan düzgün eğitim almamış sorunlu gençliğin, bi bok yaptığını sanması sırasında, gerçekleştirdiği eylem...
-----------------------------Ben katilmiyorum annemden babmdan dogru bi egitim aldigimi dusunuorum fakat ozamanki hafif iletisim kopuklugu , ergenlik donemi , kendini bisey sanma doneminde 7. ya da 8. ci sinifta bu aptalligi bend yapmistim .Gercekten bi bok yaptigimi saniordum Allah 'tan derin diil 13 tane atmistim ard arda simdi 6 si gorunuor tabi diikatli bakinca , Insan sonradan anliyor yaptigi salakligi . Burda katilmadigim tek nokta alieden gelen egitim konusu