folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kaçımızın İçinde Bir Tyler Durden Yatıyor, Nedir Bizi Durduran?

Kaçımızın İçinde Bir Tyler Durden Yatıyor, Nedir Bizi Durduran?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

sen bu soluduğunun hava olduğunu mu zannediyosun :F

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

TheWorm bunu yazdı:
    -----------------------------

sen kırmızı hapı yutunca uyanıcağını mı zannediyorsun

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

bazen bu film hic cekilmeseymis diyorum

etrafimiz marla ve tyler'larla dolu

tabi naylonundan..

gerçeklerine rastgelmemişsin sen bütün lidelere istanbulda bok yedirip sidik içirdiler haberin yok galiba...

tayyip mi yaptı bunu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

bazen bu film hic cekilmeseymis diyorum

etrafimiz marla ve tyler'larla dolu

tabi naylonundan..

gerçeklerine rastgelmemişsin sen bütün lidelere istanbulda bok yedirip sidik içirdiler haberin yok galiba...

tayyip mi yaptı bunu :)

o da aynı şeyi tabak tabak yediğine göre sanmıyorum...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

TheWorm bunu yazdı:

sen kırmızı hapı yutunca uyanıcağını mı zannediyorsun

yolu bilmek ve o yolda ilerlemek çok farklı şeyler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

Arabada gidiyorlar tyler kullanıyor o lavuk olan arabaya hakim olmaya çalışıyor panik yapıyor tyler bağırıyor diyor;

"Her şeyi kontrol etmeye çalışmayı bırak ve rahat ol artık!"

o sahne çok hoşuma gidiyor.

Holiganlar filmi vardı ondanda şu söz aklımda kalmıştır;
    "Cam gibi kırılgan olmadığını anladığında, Bişeylerin değiştiğini görebilirsin"

Edit:
    Acemiliği 7.Alayda Yeni Foça da yaptım posta komutanımız Uzm.J.Komando IV.Kad.Çvş. Cumali Güçlü vardı, oda tıpkı bu Tyler gibi konuşuyordu diyor ki; Büyük bi acı yaşadığında, küçüğüne alışmışsındır, Acılar psikolojiktir, Siz şimdi burda bi robotsunuz burdan gittiğinizde süper sağlam psikoloji ile buradan ayrılıcaksınız, Çünkü bu 75 gün içinde size burda dünyayı dar edeceğiz, Bundan emin olun, Ve inanın buradan gittiğinizde, günün birinde! günün birinde!! Bizi hatırlayacaksınız ve bize dua edeceksiniz

Uzun bi muhabbetti, ve sürekli böyle ders verirdi çokta sakin konuşuyor daha sonra birimize, "Senin hayatta en değer verdiğin kim?" diye sordu, asker tekmil verdi "Babam" dedi, "peki 2. En değer verdiğin kim?" diye sordu, "Eşim" dedi
    Konu acılarımız ya şöyle dedi;
    "işte o zaman baban öldüğünde büyük bi acı yaşarsın, daha sonra eşin öldüğünde, biraz daha hazırsındır. bu böyle gittikçe, bi bakmışsın, Bi sevdiğin öldüğü zaman peşinden Allah verdi Allah aldı demişsin yani bu kadar umursamaz olmuşsun"

G3 ü anlatırken bile bi manyak anlatıyordu, Sen silahına bakarsan oda sana bakar, herşey karşılıklı, sen bunu kullanmayı bilmezsen bu sana 4 buçuk kiloluk bi yüktür, alma yanına bari en azından hamallık yapıp yorulmazsın, hayat hep böyledir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

kominist paranoyası.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

DeliMermi bunu yazdı:

Arabada gidiyorlar tyler kullanıyor o lavuk olan arabaya hakim olmaya çalışıyor panik yapıyor tyler bağırıyor diyor;

Edit:
    Acemiliği 7.Alayda Yeni Foça da yaptım posta komutanımız Uzm.J.Komando IV.Kad.Çvş. Cumali Güçlü vardı, oda tıpkı bu Tyler gibi konuşuyordu diyor ki; Büyük bi acı yaşadığında, küçüğüne alışmışsındır, Acılar psikolojiktir, Siz şimdi burda bi robotsunuz burdan gittiğinizde süper sağlam psikoloji ile buradan ayrılıcaksınız, Çünkü bu 75 gün içinde size burda dünyayı dar edeceğiz, Bundan emin olun, Ve inanın buradan gittiğinizde, günün birinde! günün birinde!! Bizi hatırlayacaksınız ve bize dua edeceksiniz

Uzun bi muhabbetti, ve sürekli böyle ders verirdi çokta sakin konuşuyor daha sonra birimize, "Senin hayatta en değer verdiğin kim?" diye sordu, asker tekmil verdi "Babam" dedi, "peki 2. En değer verdiğin kim?" diye sordu, "Eşim" dedi
    "işte o zaman baban öldüğünde büyük bi acı yaşarsın, daha sonra eşin öldüğünde, biraz daha hazırsındır. bu böyle gittikçe, bi bakmışsın, Bi sevdiğin öldüğü zaman peşinden Allah verdi Allah aldı demişsin yani bu kadar umursamaz olmuşsun"

G3 ü anlatırken bile bi manyak anlatıyordu, Sen silahına bakarsan oda sana bakar, herşey karşılıklı, sen bunu kullanmayı bilmezsen bu sana 4 buçuk kiloluk bi yüktür, alma yanına bari en azından hamallık yapıp yorulmazsın, hayat hep böyledir

Vayy gerçekten çok güzelmiş.

Böyle güzel ve faydalı konuların güncel tutulmasından yanayım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erebus
    Erebus's avatar
    Erkek

DeliMermi bunu yazdı:

Edit:

Vayy gerçekten çok güzelmiş.

Böyle güzel ve faydalı konuların güncel tutulmasından yanayım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

konu hakkatten iyi güzelde kendime gelince olmazzz diyor içimdeki büyük ses..herşeyden vazgeçmeye gerek yok diyor bir yanım..mesela araba mı alacam.ne için alacam uzaktaki arkadaşlarıma daha kısa sürede varmak için alacam.o zmn herhangi bir marka araba alabilirim..sonucta bir ford ta ayagımı yerden kesiyor bir ferraride..ferariyi almadaki amacım etrafa hava atmak..diyorsun ki ferrariden vazgec normal bir araba al ikiside aynı şey..sonra sistemin içinde olan bir kıza aşık oldun diyelim.sistemdeki kızın sana bakma ihtimalini hesaplayalım..ferraride mi sana bakma ihtimali daha yüksek yoksa sıradan bir arabada mı? sistemden kopmak diye bir olay olamaz..olmayacakta...

herşeyi geçtim sistemden koptum.uniyi bıraktım.sonucta uni okumakta bir statü gereği..daha iyi bir iş ve daha cok para kazanmak ve sisteme daha cok bağlanmak için uni okuyorum.uniyi bıraktık ve sistemden koptuk...sokaktayım aç kaldım.bana kim iş verecek ? diplomam yok..en kötü en pis ve en yorucu işi alacam ve az para kazanacam.sistemden koptuk parayı ne yapacaksın? günde 2 öğün yemektense 3 öğün yemek yemem daha iyi olur...sonra düşünüyorsun..neden daha cok yorulayım ? uni okurum rahat iş bulurum cok para kazanırım...

sistem bir bataklık gibi..bir kere parmagının ucuyla basarsan tamamen batarsın.doğarken beraber sistemin içine doğuyoruz..hastanede doğuyoruz..doktorun  doktor olma sistemi..doktor olup cok para kazanma sistemi daha üstün statü sistemi...

sistemden kopuş imkansız..tavsiyem herşeyin dengede kalması iyidir.yarı sisteme bağlı yarı sistemden uzak yaşayın.apple şirketinin kurucusu sistemden cıkabilmiş ve sistemi yönetmeyi öğrenmiş..hayatını dinleyin anlayacaksınız..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 9654 Toplam Mesaj: 51