folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kadıköy Vapurunda Provakasyon ( Can Ataklı ) ( Okumadan Geçme Dostum)..!!

Kadıköy Vapurunda Provakasyon ( Can Ataklı ) ( Okumadan Geçme Dostum)..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Kardeşim saçmalamayın yaa! Bu tamamen provakasyon bir mesaj. gerçekle neredeyse hiç alakası yok inanmıyorum. Ayrıca böyle bir olayın AKP'ye alakası yok insanların aklını bulandırmayın. Ülke yeterince başı ağrıyo. IMKB hergün değer kaybediyo. Mortgage çökmek üzere daha ne için uğraşıyorsunuz....

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Kadıköy ve provakasyon kelimeleri bana enis i hatırlatıyor hep :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    no_-cry
    no_-cry's avatar
    Erkek
    BUNLARA DİNCİ DENEMEZ.DİNİ İSTİSMAR EDİOLAR.BUNLAR YUZUNDEN ZATEN İNSANLAR DİNDEN KORKUYORLAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

sallamasyon bir habere benziyor benziyor diyorum çünkü

1.' çok olayla karşılaştım ama inanmıyordum arkadaşım yaşadığıu için anlatıyorum' bana pek samimi gelmed.

2.Kadıköy vapuruna günde kaç tane çarşaflı biner ki(arap turistler) sayıları o kadar az ki o kadar binmeme rağmen pek rastlamadım.Sayıları bu kadar azken böyle bir olay yaşanma ihtimalide çok düşüktür.

3. bu ihtimalin az olmasına rağmen alayı bağnaz olduğu için cinsellikle ilgili böyle bir olayda utanç duymama ihtimali bir okadar düşüktür.

4.akpyle ne alakası var yazı şimdi kendisini belli ediyor.tamam akpden hepimiz nefret ediyoruz.ama ekonomik politikalarını vs..eleştirmek varken böyle münferit bir olayı partiye mal etmek gtünden muhalefet eden yazar prototitipinin çığlıklarıından başka birşey değildir. 

+ gazetecilik çok güvendiğin kişilerin anlattıklarını  kçşesine taşımak değildir.görsel,yazınsal kanıtların varsa sunarsın ortaya arkanda da benim gibi ne ayaksın?diye soranlar olmaz.

aynısını akit de yapmıştı yok kadıköyde 4 erkek türbanlı kızı taciz edip başörtüsünü çekip çıkarmışlar..

her ikisinde de elle tutulur kanıtlar olmadığı için her iki tarafın örümcek kafalı muhaliflerine sktirin gidin adam gibi işinizi yapın propaganda yapmayın demek istiyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

Bu saçmalığa " Okumadan geçme Dostum!! " gibi bi başlık yazdığın için kendinden utanmalısın .. Bi düşün ya..Okula boşuna gönderilmedin dimi ?

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

BiGGest  Konu başlığını açarken sana soracak değildim değilmi..

Kötümü yani Okumadan geçme dediğim herkez fikrini ve görüşünü yazıyor burada birşeyi tartısıyoruz doğrusu ve yanlışı ile.

Haber Doğru veya yalandır  alıntı olduğunuda göstermişimdir..

Not: Ne demişim ben baslıkta --->  Sonuna Kadar oku Yorumunu yap.. ( Sadece Yorum yap ) Benim hakkımda değil konu hakkında Diecek birseyin yoksa yazma ..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    söyleyince kızıyor bazı arkadaslar ama bu adamların yatacakları yerleri yok,şerefsiz dinsiz köpekler! İnsanı bu kadar mı saf görür bunlar ya,çok mu zeki sanıyolar kendilerini.!

Hepsiniden şüpheliyim oçarşaflıların altlarında tangayla gezmedikleri ne malum?

amk un çocukları!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu saçmalığa " Okumadan geçme Dostum!! " gibi bi başlık yazdığın için kendinden utanmalısın .. Bi düşün ya..Okula boşuna gönderilmedin dimi ?

ne saçmalığı la ? Gözlerini kapatıpdamı yazdın sen bunları bu çocuğa :D

yuhhh be abi ya !

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    BiGGest bunu yazdı:

ne saçmalığı la ? Gözlerini kapatıpdamı yazdın sen bunları bu çocuğa :D

yuhhh be abi ya !
    tmm bazı düşüncelerimiz birbirimize ters gelebilir..ama buna inanıcak kadar da saf olmayın ya..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:

var zaten merak etme

alayının altında tanga var

ben şahit oldum bi keresinde :|

bsg pls tamammı kardeş benm annemde 7 sene öncesine kadar çarşaflıydı.senden iyi tanıyorum en azından çarşaflıları...

Orman Mühendisi //
Toplam Hit: 11354 Toplam Mesaj: 53