folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kadıköy Vapurunda Provakasyon ( Can Ataklı ) ( Okumadan Geçme Dostum)..!!

Kadıköy Vapurunda Provakasyon ( Can Ataklı ) ( Okumadan Geçme Dostum)..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    nedir arkadaş bu götü kalkık, artist tavırlar?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    gökde ararken yerde bulabiliyoruz böyle lavukları :) bitanesi daha bana denk geldi ne hoş :) Banlanacaz anlaşıldı..

la olum 7-8 yaşında biri düşünki sapık olsun gitsin elalemin kadının orasına burasına ellesin,şahsen sen kendin öyle bi çocuksan bilmiyorum-ama ben öyle çocuk görmedim! Amaç provakeyse unutmaki ilk silah çocuklardır.PKK gösterilerinde sıkça görüyoruz,en öne 1 muz'a aldatılabilecek zavallı çocukları koyuyorlar.Bu deyyuslarda,böyle bir imkana zemin hazırlamak için şüphesiz onları kullanacaklar.!Her zaman olduğu gibi planları işleyebiliyor-geçen olaydada gördük!

Hala gülüyomusun :) ?
    La ben ne dedim bunun akp yle alakası yok demedimmi?! O karı kesinlikle provokatör çocuğu aynen dediğiniz gibi eğitmişler o ipne sakallı da gelip oraya showu sonlandırmış. Yahu gerçek dindar çıkıp meydanlara eyy Ümmeti Muhammed diye bağırmaz bağıramaz yaa... Sen şimdi her sakallıyı her çarşaflıyı akp li zannedeceksen oho çok işimiz var... Alayı bağnaz alayı mal alayı ahmak bu şekilde provokasyon eylem yapanların... O kadar açık akp li de var... Neden onlar görülmüyor o kadar abazada oy verio bu partiye nie onlarda görülmüo nie sadece dinci(!) ler oy verir oraya dimi... Bu parti herkesin partisi Türkiye'nin partisi kimse kimseye bu adam böyle yaptıysa bu partiye oy vermiştir diyemez... Hatta ben diyorum ki bu kadınla adam chp nin adamı onlar ortalığı karıştırmak için yapıyor ve hatta diyorumki bu yazar götünden sallamış bunları :|

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

ortalığı daha nasıl karıştırcaklar bilmiyolar endonezyada deprem olsa akp salladı dicekler artık amk konunun akp veya ne alakası var hala anlamadım ulan yeter attığınız camurlar o yazarında amk benki çamur atma sekline bak amk devam edin bakalım ne cük yiceksiniz boşu bosuna bu milleti kutuplaşmaya ayrımcılığa doğru götürüyosunuz dünya nerelerde biz hala kısır döngülerde dönüp dönüp duruyoz

her bası kapalı vs vs akpli dir diyebişeymi var lan ne salak adam ya

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    dostum bu olayı da AKP ye bağladınız ya helal olsun aha povake olmuşsun ;)

F.K.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    hamile kalsalar Akp den bilcekler..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

Tam olarak şuanda yapılan şey tamda bu olayı yapan kişilerin istediği şey aslında. Biz yok şuydu yok buydu die tartışacağız birbirimize gireceğiz yok Akp ydi Yok Chp yedi Yok Saadetti Yok şuydu kıldı tüydü diyeceğiz ne olacak arada birbirimize saldıracağız basacağız lafı yeri gecelek küfür edicez UNDERZERO amcada ban üstünene ban vursun yorulsun banlamakdan neden yazmakdan. Hem üzülecek hem vuracak kurallar gereği neyapsın.. Peki ne olacak olacağını söyliyeyim ben size arkadaşlar "Bu Sırada insanları böyle oyalayan kişi yada kişiler kendilerine göre istediklerini yapıyorlar samanı ortaya atıp altından su yolunu akıtıyorlar."

Böyle farazi şeylerle tartışmaya devam edin samanın altındaki su yolunu görmemeye devam edelim sonrada koyunuz biz die bağıralım.

Herkese iyi tartışmalar

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    provakasyon amaçlı yapılmış birşey

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

şimdi af edersiniz ama çoğu kişinin başına kuş s.çsa akp'den buluyorlar. Akp kardeşlerimiz başlarını kapayıp okuyabilsin dedi üniversiteye girebilsin dedi laiklik düşmanı ettiniz. En fazla şurdan bi 50 sene öncesine gidin hangi laik gencin anneannesi babannesinin başı açıktı. Anlamıyorum laiklik başlamı kıyaslanıyor. Olay'ın doğruluğuna pekinanmıyorum ama eğer doğru ise o çarşaflı kadın %90 aile baskısı ile giyinmiş veya provakasyon amaçlı bişe olabilir vs vs binbir türlü düşnce gelebilir akıla. ama bu laiklik adı altında dinle çok oyun oynanıyor

İnandığımız din ( ki İslam'dan bahsediyorum inanmayandan banane) zaten laik bir din. Şeriatcı vs tüm şeylerin din'le alakası yok çünki dinde şiddet yok. Bedir savaşında bile peygamberimiz bırakın insanlara yaşlılara cocuklara, Bitkilere bile zarar vermeyin diyecek kadar hassas bir İnsandır. Din'imizde başka insanları zorla kendi dininize almayın diyecek kadar  hassas bir dindir.

Lütfen şeriatcilik katilcilik şuyculuk yani "culuk" anlamı taşıyan çoğu şeyle din'leri karalamayın 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

arkadaşlar öncelikle yazımın sonuna kadar tam anlamıyla okuyun. Ben ne chpli ne akp li nede başka bir partidenim. Kendi düşünceme göre Türkiye Cumhuriyeti Devletinde bu zihniyet devam ettikçe bu ülkede adam olmaz. Seçtiğimiz milletvekilleri de cebini doldurmaya devam eder.

şimdi gelelim türbanlı olayına. size ne kardeşim. kadın isterse türban takar isterse çarşaf giyer. bunlara laf ediyoruzda orasını burasını açana neden bişey demiyoruz. yıllardır üniversitelerde türbanlı öğrenciler ama başlarını açarak ama perukla okul yaşantılarını götürdüler. provakatörler hariç kime ne zararı oldu. Kamusal alanda ayrıma gidebileceği için bende karşıyım herhangi bir dini sembolün ya da o dini vurgulayacak herşeyin. Bu ülkede şimdiye kadar bişey yoktu da şimdi ne oldu da türbanlı ya da açık insanlar düşman oldu! Madem ki özgür bir ülkede yaşıyoruz özel yaşantısında kamusal alan hariç heryerde istediğini yapmakta özgür değilmi?

Aşırı dinci arkadaşlara soruyorum açık insanlar namussuzda kapalılar mı namuslu? Eğer cevabınız evetse size binlerce namussuz başörtülü kadın getirebilirim. Asıl namus bedende değil zihindedir. Tecavüze uğrayan insan namussuz mu oluyor. Tayyip amcamızın ülke gündemini değiştirmek için yaptığı oyuna cahil ya da okumuş bilgili kültürlüyüm die geçinen herkez düşüyo. Yalansa arkadaşlar bana yalan diyin.

Din konusunda fazla bir bilgim yok ancak dini gerçekten iyi bilen bir arkadaş bana pm de bu başörtüsü denilen şeyin Kuran-i Kerim'de nerede geçtiğini bana yazabilir mi bunu gerçekten merak ediyorum.

Aslında bana göre bu ülke insanının %99,99 u cahil. Buna bende dahilim. Neden mi? Kuran-i Kerim kutsal die hep yükseklere kaldırıp koyduk. Hiç okumak için uğraşmadık. Yok abdest almazsan günah yok şöyle yapmazsan günah diye diye diye yükseklerden hiç indirmedik. Sonuç mu? Ülke dinine bağlı cahiller topluluğu olup cıktı ve her türlü şeye inanıp sömürüldük sömürülüyoruz.

NOT: BU BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR. KİMSELERE LAF SOKMAK YA DA RENCİDE ETMEK GİBİ BİR AMAÇ GÜTMEMEKTEYİM.

Saygılar...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:

var zaten merak etme

alayının altında tanga var

ben şahit oldum bi keresinde :|

ne dersen de ben bildiğimi okurum

boş boş konuş gördüm işte ötesi yok

milletin gö*üne bakacağına önüne bak !!!

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 11356 Toplam Mesaj: 53