Kanıt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Polisiye & yerli. Her hafta takipçisi olduğum tek dizi. İşin aksiyon boyutundan öte olaylar kriminal yönden ele alınıyor. Arka sokaklar gibi değil. Her hafta bir cinayet üzerinde durulup yapılan incelemeler kriminal laboratuvara kadar en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor. Boğulan bir kişinin nasıl ölebileceği, yüksekten atlayan bir kişinin nasıl öleceği vs vs her türlü kriminal detay. Fanteziden öte akla ve mantığa uygun şekilde olaylar sunuluyor. Dünyaca ünlü kriminal uzmanı Sevil Atasoy'da ara ara gösterilerek konu hakkında teknik bilgilendirmeler yapıyor. Ben beğeniyorum. Yerli bir dizi için gayet hoş. En azından diğerlerine göre çıtası oldukça yüksek. İzleyenler varsa bu dizi hakkında neler düşünüyorlar? Bu konuların meraklıları varsa şiddetle tavsiye ederim.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

csi çakması...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

birkaç bölüm izledim sonra sıktı be hocam :|

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

daha hiç izlemedim ama reklamını falan görünce fringe geliyo aklıma 

ee insanın aklına da fringe geliyorsa fringe izlemekten başka pek bi alternatifin kalmıyo ;)

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

İzlemedim açıkçası bana da csi çakması geldi. Ama sen öneriyorsan bakarım bundan böyle

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

csi çakması...

Yorumun ekşisözlük tarzı olmuş. Bence daha yapıcı olmalı. Sonuçta belirli bir konu üzerine dönen onbinlerce film, dizi var.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

küçük sırlarda gossip girl un çakması olmuş :| ayrıca kanıttaki komiserin yüzü baby face :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

csi çakması...

Yorumun ekşisözlük tarzı olmuş. Bence daha yapıcı olmalı. Sonuçta belirli bir konu üzerine dönen onbinlerce film, dizi var.

Valla pek yapıcı olmam gerektiğini düşünmüyorum bu konuda bu kadar dizi çekilirken hala ordan burdan araklama modellerle dizi yapımı pek iştahımı da açmıyor...

He sıfırdan tamamen farklı bir yapım gelir ilgi uyandırır bilimseldir izlenir... Ancak bu kadar da batı kopyası olunmasına karşıyım.

ki Csi izleyen bir kişiye kesinlikle tat vermeyecek boyutta bence. yani bende izledim şu geçen bölümünü kedi kılı falan olayı saçma geliyor pek bi bilimsel değil tahminsel çalışmalarla sonuca varılıyor...

O nedenle Csi çakması dedim Newyork serisini izlersen ya da izlediysen demek isteğimi anlamışsındır yoksa ben kimseye izlemesin falan demiyorum... Elbette birileri izleyecektir...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

hakkaten ya biraz orjinal bişey yapsalar daha iyi olur hem adamın hevesini kursağında bırakıyolar tam seri katil olcam anasını satiim dıdısının dıdısından adamı enselio eleman yok hocam bi karın deşen Jack kolay yetişmio... esefle kınıyorum yani...

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

bende bu tarz dizilerden hoşlanıyordum. Eğitimimlede alakalı olmasından dolayı aldım 3 ciltlik adli tıp kitabını. okudum. Bi katil için gerekli bence. Ayrıca şu lafa bi çok adli tıp uzmanı güler. Kusursuz cinayet yoktur. vardır arkadaşlar. faili mechuller ne güne duruyor. hattta doludur. Eğer katil yakınınsa yakalanması büyük olasılıktır.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

tamamen csi new york tarzı yapmışlar çakması csi nin tırnagı olamaz

Zamanı durduramazsın.
Toplam Hit: 6913 Toplam Mesaj: 45