Kanıt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Sscheme bunu yazdı:

Bir CSI fanı olarak Firex'in tavsiyesine uyup izlemeye başlayacağım, bakalım nasılmış.

Bu arada Firex madem seviyorsun bu olayları, sen de CSI Vegas'a (sadece CSI olarak da geçer) başlasan iyi edersin ;)

Eyv bakarım fırsat olursa. Fakat CSI fanlarının bu diziyle arası pek iyi değil :) Sonra FireX tavsiye ettiğin diziyi ... deme :D Bana memleketimizin tiplemeleri, olayları olduğu için bu dizi daha yakın geliyor. Bir de bilgilendirme, olayın çözülme aşamaları da yeterince iyi. Bir sürü abuk dizinin arasından çok daha iyi yerde olduğu kesin. Holywood'dan aşağıda olabilir ama Tr için gayet güzel, kaliteli. 

Bi bakalım da söyleriz bir şeyler :D Türk sinemasına iyi veya kötü her zaman şans vermişimdir, bir tane daha vermekten bi şey kaybetmeyiz. Desdere filmini izlemiş adamız bunlar vız gelir :D

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Dizi/program tarzında güzel bir çalışma olmuş. İyi bir yapım olduğundan fazla tutmayacaktır. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kanıt az sonra başlayacak. İzleyecek olanlar yerini alsın :D

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

Hali hazırda orjinali yapılmış ve başarılı olmuş bir versiyonu varken,izlemeden CSI izlemedim ama KANIT'ta çok başarılı diyebiliyorsun şaşırdım.Önce izle ondan sonra insanların yazılarına yorum yap.

Application.Run(new Volaris());
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Volaris bunu yazdı:

Hali hazırda orjinali yapılmış ve başarılı olmuş bir versiyonu varken,izlemeden CSI izlemedim ama KANIT'ta çok başarılı diyebiliyorsun şaşırdım.Önce izle ondan sonra insanların yazılarına yorum yap.

Diziyi kıyaslayan ben değilim. O başkalarının problemi.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

yaw o  k.rı  ikide bir kusursuz cinayet yoktur deyip duruyor. saçma sapan konuşuyor.   binlerce  faili meçhul cinayetler var susurluk olayları, yeşil , mafya, çete, uyuşturucu kaçaçılığı hırsızlık hatta benim bisikletim çalındı polis neden bulamadı. .. daha sayıyımmı milyonlarca kayıp var .  hani kusursuz cinayet ve kanun yoktu.. hepsi tamamen uydurma... istedğim kişiyi öldürüm kimse bulamaz benii...

www.sohhbet.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

evet dizi son derece tırt bildiğin çakma bi kez daha farkettim Buna harcıyacağınız zamanla gidin CSI izleyin daha iyi hiç değilse bişeyler öğrenirsiniz...

CSI izlemeden bu format hakkında yorum yapmak bence arabesk dinleyip klasik müzik hakkında yorum yapmak gibi bişi...

Dizi cidden tırt, Çakma dememizin sebebide format birebir aynı Csi ile yani bu bir esinlenme değil arkadaşım bildiğin çakma...

Almışlar aliyi veliyi deliyi senin dediğin john mohn yerine koymuşlar sonrada gerçek hikaye kısmını arak edip csi dan onuda burdan bulmuşlar Sonuç olarak Bizimkilerin diziye kattığı tek şey 1-2 surat o kadar

bi fırsat bulsak belki bişeyler üreteceğiz ama hala bildiğin araklayıp duruyoruz. He buna tepki verincede bir başkadır benim memleketim hesabı anadolu çocuğuyum oynanıyor...

Kısacası çalıntı her iş boktandır bu da boktan Hatta Tr deki dizilerin %90ı boktan bu kadar çok dizi çekeceğine adam gibi bütçe ayır 3-5 dizi çek...

Çekmezsin sonra ağzı açık ayran budalası gibi adamları seyredersin... O nedenle artık soranlara izlemeyin diyecem kimse kusuruma bakmasın :)

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Hacıı yapma işte yaa hortlattın duygularmı :D kriminal deki Zeynep'e aşık olduumm :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aman hoca uplamasaydın keşke. Kanıt'ı tavsiye ettim diye taşlamadıkları kaldı :)

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

- şu dizi güzel

- aman yav bunun çakması

eee? izle sonra anlat kötü diye bana. adam "küçük sırlar" dizisini önermemiş di mi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 6912 Toplam Mesaj: 45