folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Ve Kum Eğitimi

Kedi Ve Kum Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Merhaba müridler.

8 aydır falan kedi besliyorum. Ancak yaklaşık eylül ayından beri naylon gördümü üstüne işiyor. Beyaz market poşetlerine falan yapmıyor, sadece mavi, koyu mavi çöp poşetlerine, siyah çantalara, siyah eşofmanlara falan yapıyor ve nedenini anlayamadım.

Kedim erkek, önceden böyle birşey yapmıyordu. Başka yerlere de işemiyor sadece koyu renkli naylon fetişi var.

Kumu temiz, normal bir kediye 1 ay yetecek pakette kumdan 2 paket döktüm büyük bir leğene, yani normal bir hayvan 1 ay çok rahat kullanabilir. 1 hafta oldu gene başladı bugün evdeki siyah bir çantanın üstüne işedi.

Normal miktarda da işemiyor, rahat yarım litre bırakmıştır amk.

Şuan farklı evdeyim gene aynı, yani evden veya kumun yerinden kaynaklı bir problemn yok. Bir süre normal yapıyor, sonra ortalıkta koyu renkli naylon gördümü sadece çişini oraya yapıyor.

Neden yaptığını bulamadık, sonuçta kum harici biryere işemek onun da doğasına aykırı.

Ve durum böyle giderse kedimi yavaş yavaş sokağa salmayı düşünüyorum mart ayına doğru havalar da biraz ısınır.

Erkek olduğu için koku mu bırakıyor acaba diye düşündüm ama bu koku bırakma değil bildiğin yarım litre işiyo pezevenk.

Konu hakkında bilgili müridlerden yardım bekliyorum, şuan memleketteyim gelecek ay veterinere götürüp soracağım.

Şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam kızışma dönemi geliyor. Muhtemelen yerini belli etmek için koku bırakıyor. Kısırlaştırılınca bu problem ortadan kalkıyor diye biliyorum. Ama sen gene de araştır biraz..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Merhaba müridler.

8 aydır falan kedi besliyorum. Ancak yaklaşık eylül ayından beri naylon gördümü üstüne işiyor. Beyaz market poşetlerine falan yapmıyor, sadece mavi, koyu mavi çöp poşetlerine, siyah çantalara, siyah eşofmanlara falan yapıyor ve nedenini anlayamadım.

Kedim erkek, önceden böyle birşey yapmıyordu. Başka yerlere de işemiyor sadece koyu renkli naylon fetişi var.

Kumu temiz, normal bir kediye 1 ay yetecek pakette kumdan 2 paket döktüm büyük bir leğene, yani normal bir hayvan 1 ay çok rahat kullanabilir. 1 hafta oldu gene başladı bugün evdeki siyah bir çantanın üstüne işedi.

Normal miktarda da işemiyor, rahat yarım litre bırakmıştır amk.

Şuan farklı evdeyim gene aynı, yani evden veya kumun yerinden kaynaklı bir problemn yok. Bir süre normal yapıyor, sonra ortalıkta koyu renkli naylon gördümü sadece çişini oraya yapıyor.

Neden yaptığını bulamadık, sonuçta kum harici biryere işemek onun da doğasına aykırı.

Ve durum böyle giderse kedimi yavaş yavaş sokağa salmayı düşünüyorum mart ayına doğru havalar da biraz ısınır.

Erkek olduğu için koku mu bırakıyor acaba diye düşündüm ama bu koku bırakma değil bildiğin yarım litre işiyo pezevenk.

Konu hakkında bilgili müridlerden yardım bekliyorum, şuan memleketteyim gelecek ay veterinere götürüp soracağım.

Şimdiden teşekkürler

4 Yıldır ankara kedisi besliyorum ilk zamanlarda banada öyle oldu.İşemiyor attırıyor nereye bulursa oraya attırıyor iz bırakıyor yani mekanını işaretliyor.Malesef çözümü kısırlaştırmadan başka birşey değil eğer kısırlaştırmassan başına dert olur sürekli kavga eder veterinerden çıkamazsın.

Kısırlaştırdıktan sonra attırması geçiyor çok nadir tüylü birşeyleri ısırıp becermeye çalışıyor miyavlaması vs kesiliyor.

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Hocam yorum için sağol öncelikle.

Ben de öyle biliyorum ama bu koku bırakma değil, yani bu pezevenk bildiğin yarım litre işiyor koku bırakınca daha az oluyor diye biliyorum. Eğer sorun buysa kısırlaştırırım hiç dert değil. Uzun süre bu işi araştırdım herkes kedilerde kısırlaştırmanın gayet rahatlatıcı olduğunu söylüyor , yani hayvan açısından bir zararı olmayacak o açından içim rahat.

Şuan anlayamadığım bu yaptığı koku bırakma mı yoksa işeme mi.

Koku bırakma olayı bir yandan da mantıklı geliyor çünkü öyle yarım litre bi bırakıyo tüm ev kokuyo.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

cantanın sahıbını ısaretlemıs dıkkat etsın :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

usta bu herif çişini yaptımı ensesinden tutup yaptıgı çişin yanına götür başını egip yaptıgı şeyi koklat sonrada ona fırca çeke çeke (tercihen fazla abartmadan vurabilirsinde) kedi kumunun yanına götür eliyle patisini tutup kumu kazdır  bir iki defa bu şekilde yaptınmı düzeliyor hayvan

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

cantanın sahıbını ısaretlemıs dıkkat etsın :D

bütün internetkafe müşterileri kulaklığı çıkarıp bana baktı hocam :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Hocam yorum için sağol öncelikle.

Ben de öyle biliyorum ama bu koku bırakma değil, yani bu pezevenk bildiğin yarım litre işiyor koku bırakınca daha az oluyor diye biliyorum. Eğer sorun buysa kısırlaştırırım hiç dert değil. Uzun süre bu işi araştırdım herkes kedilerde kısırlaştırmanın gayet rahatlatıcı olduğunu söylüyor , yani hayvan açısından bir zararı olmayacak o açından içim rahat.

Şuan anlayamadığım bu yaptığı koku bırakma mı yoksa işeme mi.

Koku bırakma olayı bir yandan da mantıklı geliyor çünkü öyle yarım litre bi bırakıyo tüm ev kokuyo.

Eğer bahçeli bir mülkün yoksa malesef kısırlaştırman gerek.Karşıydım kısırlaştırmaya ama en sonunda bana bile attıracakti.Evet iğrenç ekşimsi bir kokusu vardır attırıyor işte nereye bulursa oraya attırıyor belki çişi bile bu kadar su çıkartmıyor bazı anlar :)

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Hocalar çok teşekkürler, en kısa zamanda veterinere götürüp orada da derdimi anlatırım.

Koku bırakma ihtimalini düşündüm, kedim erkek olduğundan. Ama koku bırakma dediğin azıcık bir sıvı oluyordur diye düşünüyordum, yarım litre işemiyodur diyordum meğer değilmiş .

Yorumlar için teşekkürler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Çükünü mü kesecekler şimdi kediciğin :-(

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Çükünü mü kesecekler şimdi kediciğin :-(

Yok fındıkları alıyorlar diye biliyorum :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1615 Toplam Mesaj: 21