folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Ve Kum Eğitimi

Kedi Ve Kum Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ya beyler can sıkıntısına bi evcil hayvan ediniyim diyorum daha önce hamsterım felan vardı ama tırsıyodum hayvandan çok hiperaktifti köpek düşündüm ama maddi olarak bakamıycağımı anladım veteriner arkadaşımla konuştum bana göre değildi, bari köpek fakirlik çekmesin diye vaz geçtim :D ama kedinin ilk yavru aldığın andan itibaren aşısı maşısı veterineridir felan ne kadar bi maddiyata bakar bi bilgi verebilir misiniz?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

tahribatus: kedi ve kum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    noname bunu yazdı

Çükünü mü kesecekler şimdi kediciğin :-(

sadasdasdas :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

ya beyler can sıkıntısına bi evcil hayvan ediniyim diyorum daha önce hamsterım felan vardı ama tırsıyodum hayvandan çok hiperaktifti köpek düşündüm ama maddi olarak bakamıycağımı anladım veteriner arkadaşımla konuştum bana göre değildi, bari köpek fakirlik çekmesin diye vaz geçtim :D ama kedinin ilk yavru aldığın andan itibaren aşısı maşısı veterineridir felan ne kadar bi maddiyata bakar bi bilgi verebilir misiniz?

Sloth al.... ( foto değil de videolarına bak tanımıyorsan )

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

sırf şu kedi ve tuvalet olayından dolayı bir daha kedi bakmamaya karar verdim. herkes söyler temiz hayvanlardır falan filan,aylarca kendi tuvaletine yapan tüm kedilerim gün gelmiş oturduğum yere yapmaya başlamıştır dışkısını. neymiş efendim mesaj veriyormuş... bu sebeple kedileri artık eskisi kadar sevmiyorum dövsen, kızsan ,bağırsan hiç anlamamazlıktan geliyorlar... gel desen ancak açsa gelir, git desen gitmez.kızışır kısırlaştırmaya kıyamazsın, en az bir kere yapsın sonra bakarız dersin o arada sen uygun bir eş ararken bir yolunu bulur kaçar, dışarıda işini gördükten sonra zaten o bir sokak kedisidir. Dışarıda o kadar hem cins ve sınırsız aktivite dururken neden evde mın mın otursun ki ? bu konuda hak veriyorum aslında.. yoksa tüm bu sıkıntılar tekir kedilerdemi var acaba ? şöyle cins iran, siyam baksaydım bunlarla karşılaşmayacakmıydım acaba ?  ama bence kedi erkek adam işi değil abi bebek gibi bakacaksın o hep isteyecek sende vereceksin. hiçbirşey talep edemezsin, çünkü kölesi olarak görür seni... şöyle bahçeli bir evin varsa en iyisi köpek bence..

caagroup tarafından 20/Oca/14 19:07 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Edit: Bu ne la flood yapmışım .
    0x656e tarafından 20/Oca/14 19:08 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı

sırf şu kedi ve tuvalet olayından dolayı bir daha kedi bakmamaya karar verdim. herkes söyler temiz hayvanlardır falan filan,aylarca kendi tuvaletine yapan tüm kedilerim gün gelmiş oturduğum yere yapmaya başlamıştır dışkısını. neymiş efendim mesaj veriyormuş... bu sebeple kedileri artık eskisi kadar sevmiyorum dövsen, kızsan ,bağırsan hiç anlamamazlıktan geliyorlar... gel desen ancak açsa gelir, git desen gitmez.kızışır kısırlaştırmaya kıyamazsın, en az bir kere yapsın sonra bakarız dersin o arada sen uygun bir eş ararken bir yolunu bulur kaçar, dışarıda işini gördükten sonra zaten o bir sokak kedisidir. Dışarıda o kadar hem cins ve sınırsız aktivite dururken neden evde mın mın otursun ki ? bu konuda hak veriyorum aslında.. yoksa tüm bu sıkıntılar tekir kedilerdemi var acaba ? şöyle cins iran, siyam baksaydım bunlarla karşılaşmayacakmıydım acaba ?  ama bence kedi erkek adam işi değil abi bebek gibi bakacaksın o hep isteyecek sende vereceksin. hiçbirşey talep edemezsin, çünkü kölesi olarak görür seni... şöyle bahçeli bir evin varsa en iyisi köpek bence..

Hocam nasıl sinirlendiysen dışarı atacak konu arıyormuşsun :D

Dediklerinin hepsi doğrudur, kendini beğenmiş yavşak hayvanlar bunlar :D Laftan sözden anlarlar, sadece takmazlar :D

Kafasına göre hareket eder, ama kum harici yapmak doğasına aykırı ciddi temiz hayvanlardır. Yani günde 16 saat falan uyur, 2 saatini temizliğe ayırır. Biri dokunduktan sonra hemen o dokunduğu yeri temizler. Bizim yavşakta da sıçma durumu yokta işte çişini yapıyor zannediyordum çiftleşmek için koku bırakıyormuş. Zaten kısırlaştırınca baya bi sakinleşiyo kediler, kısırlaştıktan sonra hepsi bi yere yayılıp 15-20 kilo olmaya bakıyor :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

onu ver yeni kedi al

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

mis gibi ha kısırlaştıralım alışveriş edelim, canlı değil ya eşya amk.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

işeme kumunun içine siyah poşeti parçalayıp böyle küçük küçük koymayı denesene? belki işer kuma bu şekilde. yavaş yavaş poşetleri azaltırsın. işe yarayabilir en azından veterinere gideceğin süre içersinde. belki gerek bile kalmaz gitmene

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 1616 Toplam Mesaj: 21