folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedim Ölüyor Yardım Edin



Kedim Ölüyor Yardım Edin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ağustos/2008
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

    Sevdiklerinizin canlı olduğunu ve aniden ölebileceğini unutmayın. Dün gece gelip üzerime uzandı. Tüyleri çok rahatsızlık verdiği için biraz yanıma yatsın istedim bozuldu kalktı gitti.

    Son yatışıymış. Sevdiklerinize sarılın, öpün. 5 dakika sonra ölmeyeceklerini bilmiyorsunuz. 3 gün önce sorsanız bu hafta içinde ölme ihtimalini %kaç görüyorsunuz diye

    belki 1 bile demezdim. Koklayın sevdiklerinizi doya doya. Aramadığınız arkadaşlarınızı arayın

    Seni çok iyi anlıyorum hocam benim kedim Nazlı öleli 7 yıl oldu halada aklıma gelince üzülüyorum kötü oluyorum yetiştirdiği için insan evladıymış gibi sahipleniyor amcasından dayısından daha kıymetli oluyor çoğu insan bunu anlayamaz abartıyorsun derler ama öyle değil.


    Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Temmuz/2009
    Erkek
    Hulagu bunu yazdı
    Pawlow bunu yazdı

    öncelikle başın sağolsun.  Sonrasındada forumda ne kadar çok hekim varmış arkadaş herkes bir fikir ortaya atmış. bence hekime gerek kalmamış. boşuna okumuşuz. 

    Görende sanırki adama yardım için yandın tutuştunda müritler engel oldu, hekimliğinin arkadaşa faydası olmadı hocam neyin tribindesin. Konuda da belirtmiş adam ilacı bile borçla aldığını veterinere verecek parasının olmadığını. İnsanlarda tecrübelerine göre yardımcı olmaya çalışmış. 

    @Mylitta hocam başın sağolsun 

    bir konuda anlaşalım yanıp tutuşsamda telefondan tedavi olmaz. burada yardımı değil yanlışı gösteriyorum yanıp tutulan arkadaşların söyledkleri başlı başına yanlış. eğer onları dikkate alınsaydı sağlam olan hayvan ex olurdu. bilmiyorsanız atmyacaksınız can bu arkadaş oyun değil

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

    Tüm yardım etmeye çalışanlardan Allah razı olsun. Kısmet'i kaybettik.

    Oha. Çok üzüldüm hocam. Başın sağolsun.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    çok üzüldüm olm ya..
    Kafama tüküreyim keşke online olsaydım yazdıktan sonra. 
    Bağırsak düğümlenmesi bazı durumlarda ameliyatsız masajla da düzelebiliyor. Hocam facebookta gruplar var. Böyle bi durumla karşılaşırsan tekrar veterinere götür kefil ol. Bi şekilde toplarız parayı ben 10 atarım biri 5 atar ama toplanır.
    Onların ağzı var dili yok.. 

    Senin de başın sağolsun. Ömrü o kadarmış.. üzülmemeye çalış.

Toplam Hit: 5542 Toplam Mesaj: 35
kedi