Kendi Yaptığım Karikatür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Konudaki yorumlar karikatürden daha iyi afasfasfgas

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D  arabalarıda kopy paste yapmış :d

Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.

yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin

geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu

Bu adamın acilen gönderilmesi gerekmekte. Saygısızlıkta master yapmış bu adam hala burada barınabiliyor anlamıyorum.

sen bi uza şurdan daha 2 gün önce bir müride gavat dedin bir sürü hakaret ettin. Asıl senin barındırılmaman gerekiyor burda ama bende onu anlıyamıyorum nedense :D

Sayı demişsinde bu ne ? bu sadece biri diğerlerini göstersem şurada adam  muamelesi göremezsin

https://i.imgur.com/l8eII33.png

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

bidaha deneme hocam :D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D  arabalarıda kopy paste yapmış :d

Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.

yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin

geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu

Bu adamın acilen gönderilmesi gerekmekte. Saygısızlıkta master yapmış bu adam hala burada barınabiliyor anlamıyorum.

sen bi uza şurdan daha 2 gün önce bir müride gavat dedin bir sürü hakaret ettin. Asıl senin barındırılmaman gerekiyor burda ama bende onu anlıyamıyorum nedense :D

Sayı demişsinde bu ne ? bu sadece biri diğerlerini göstersem şurada adam  muamelesi göremezsin

https://i.imgur.com/l8eII33.png

Bak bakalım öncesinde ne yazmışsın burda show yapma millete insanları tahrik etmekten başka bişey yaptığın yok! Hiç bi faydanı görmedim foruma.

ArduouS tarafından 16/Haz/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Buradaki site ile online karikatür yapabilirsin hocam.Daha kolay olur.

http://www.bitstripsforschools.com/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Uykusuz çalışanları topluca intihar etmiş :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

abi o bu değilde bu nasıl bir mantalitedir onu anlamış değilim ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

emek verilen her işe, kalitesine bakmaksızn saygı duyarım da,
    hocam ne la bu :) çok kötü dicem, daha önce görüp "çok kötü" dediklerime ayıp olacak :d

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam kötü olmuşta mantık olarak iyi.yani sen çok iyi çizim fln yapıpta koysaydın tutardı yani..tek eksiğin biraz süslemek.mantık daha önemli ki sen onu yakalamışsın.

tayip diyor ya mhp gidemediği diyarbakır bla bla ... amk götü diecen 10 bin koruma 2-3bin polisle ben bırak diyarbakırı işidin arasına giderim :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Merhaba,

Orada anlatılan(daha doğrusu Tayyip'e geçirilen çok güzel bir kısım var.) Bu işte yeni olduğunu belirtmiş ve çizim tabiki uzman bir grafiker kadar iyi olmayacaktır... Güzel bir ima ile olayı çok net anlatmış. Zamanla daha iyileri olacaktır.(Başçalan için güzel bir çizim olmuş; mutlaka devamı gelmeli.
     :)

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
Toplam Hit: 11244 Toplam Mesaj: 77