Kendi Yaptığım Karikatür
-
Konudaki yorumlar karikatürden daha iyi afasfasfgas
-
ArduouS bunu yazdıBandito bunu yazdıMustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D arabalarıda kopy paste yapmış :d
Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.
yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin
geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu
Bu adamın acilen gönderilmesi gerekmekte. Saygısızlıkta master yapmış bu adam hala burada barınabiliyor anlamıyorum.
sen bi uza şurdan daha 2 gün önce bir müride gavat dedin bir sürü hakaret ettin. Asıl senin barındırılmaman gerekiyor burda ama bende onu anlıyamıyorum nedense :D
Sayı demişsinde bu ne ? bu sadece biri diğerlerini göstersem şurada adam muamelesi göremezsin

-
bidaha deneme hocam :D
-
Bandito bunu yazdıArduouS bunu yazdıBandito bunu yazdıMustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D arabalarıda kopy paste yapmış :d
Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.
yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin
geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu
Bu adamın acilen gönderilmesi gerekmekte. Saygısızlıkta master yapmış bu adam hala burada barınabiliyor anlamıyorum.
sen bi uza şurdan daha 2 gün önce bir müride gavat dedin bir sürü hakaret ettin. Asıl senin barındırılmaman gerekiyor burda ama bende onu anlıyamıyorum nedense :D
Sayı demişsinde bu ne ? bu sadece biri diğerlerini göstersem şurada adam muamelesi göremezsin

Bak bakalım öncesinde ne yazmışsın burda show yapma millete insanları tahrik etmekten başka bişey yaptığın yok! Hiç bi faydanı görmedim foruma.
ArduouS tarafından 16/Haz/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir
-
Buradaki site ile online karikatür yapabilirsin hocam.Daha kolay olur.
http://www.bitstripsforschools.com/
-
Uykusuz çalışanları topluca intihar etmiş :D
-
abi o bu değilde bu nasıl bir mantalitedir onu anlamış değilim ...

-
emek verilen her işe, kalitesine bakmaksızn saygı duyarım da,
hocam ne la bu :) çok kötü dicem, daha önce görüp "çok kötü" dediklerime ayıp olacak :d -
hocam kötü olmuşta mantık olarak iyi.yani sen çok iyi çizim fln yapıpta koysaydın tutardı yani..tek eksiğin biraz süslemek.mantık daha önemli ki sen onu yakalamışsın.
tayip diyor ya mhp gidemediği diyarbakır bla bla ... amk götü diecen 10 bin koruma 2-3bin polisle ben bırak diyarbakırı işidin arasına giderim :D
-
Merhaba,
Orada anlatılan(daha doğrusu Tayyip'e geçirilen çok güzel bir kısım var.) Bu işte yeni olduğunu belirtmiş ve çizim tabiki uzman bir grafiker kadar iyi olmayacaktır... Güzel bir ima ile olayı çok net anlatmış. Zamanla daha iyileri olacaktır.(Başçalan için güzel bir çizim olmuş; mutlaka devamı gelmeli.
:)