folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Kendine Vatansever Diyenlere Cevabımdır!



Kendine Vatansever Diyenlere Cevabımdır!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek

    Savaşı, kan dökmeyi, cana kıymayı hiçbir şekilde  tasvip etmediğimi belirterek başlıyorum sözlerime...


    Ben bu forumda bugüne kadar ayrılıkçı hiçbir hareketin yanında durmamış, hiçbir bölücü unsur ve yapıyı desteklememişimdir. Kendi inancım ve görüşlerim ne doğrultuda olursa olsun bunu teşhir etmemiş ve karşıt görüştekilere saygı göstermişimdir (Benim görüşümü savunan insanlara karşı haksızca asıp tuttuklarında dahi!). Ve bugün hoşgörümden dolayı hakkımda edilen laflar, üzüntü vericidir.  Tüm insanlar düşünme, savunma ve savunduğu düşünceyi başkalarıyla paylaşma hakkına sahiptir. İnternet'te Yunan/Türk/Kürt/Rus/İngiliz/Alman vs. milletlerin internet sitelerinin olması ve kendilerina haksızlık yapıldığını düşündükleri konularda kendisini savunan ve karşı tarafa saldıran sözler sarfetmesi/belegeler yayınlaması gayet normal birşeydir. Bugün hâla Almanya'nın Getto kamplarında yaptığı işkencelerin resimleri internette dolaşmaktadır. Aynı şekilde Çeçenler de Rusların onlara yaptığı ve haksız olduğunu düşündüğü eylemleri afişe ederek Rus Ordusu'na karşı tavrını koymakta ve kendine destek verecek, ulaşacak insanlar aramaktadır. Filistin'de İsrail Tankları altında ezilen çocukların görüntüleri de Filistin taraftarları tarafından afişe edilerek İsrail'in onlara nasıl vahşi bir saldırıda bulunduğu Dünya Halkları'na duyurulmaktadır. Bu liste böylece uzayıp gider. Rusya için Çeçenler nasıl bölücü bir yapı ise Türkiye için de Pkk hareketi aynı niteliği taşımaktadır. Hatta İsrail de Filistin'e aynı gözle bakmaktadır. Sanmayın ki bu sözlerimle ben Kürdistan kurma fikrini destekliyorum. İlk cümlemde izah etmeye çalıştığım gibi uğruna ölünecek/öldürülecek hiçbir şeyi kabul edemiyor yüreğim. Çünkü hiçbirşey insan hayatından daha değerli değildir benim için. Bu forumda siyaset Bölümü'ndeki bir başka başlıkta şu sözleri sarfetmiştim:


    "Forum köşelerinde sloganlar atarak, web sitelerinde afra tafra yaparak vatansever olunmaz. Ha tabi siz vatansever değil milliyetçilik yanlısıydınız, tüh karıştırdım!


    Provokatif sloganlar, sözler sarfederek egonuzu tatmin ediyorsanız yanlış yerdesiniz...


    Ortada bir örgüt var, bir mücadele var, bir direniş var. Siz buna karşı durmayı biliyorsunuz da, neden doğudaki köylü halk bunlara destek veriyor hiç düşünmüyorsunuz.


    Köyde yaşayan adamın umrunda mıdır hangi devlet adı altında yaşadığı? Osmanlı topraklarında yüzyıllarca köylünün yaşam tarzı hiç değişmedi. Ya toprakları başkalarının eline geçti, onlara vergi ödedi, ya toprakları Osmanlı'ya geçti onlara vergi ödedi. Arada hiçbir fark yoktur köylü için. Köylü garibandır, ekmeğine bakar. Doğudaki köylüler neden bu hareketi destekliyor o zaman? Bu kadar yandaşı doğuda nasıl buluyor o zaman?


    Asıl sorgulamanız gereken bunlar!


    Yumağın başını bulmadan, yumağı çözemezsiniz. Yıkıcı değil de yapıcı olamyı denesenize bir..."


    Doğuda'ki halk derken yalnızca Kürt milletini kasdettiğimi düşünmeyin. Bu ülkede Yezidiler sırf inanışları resmi inançla bağdaşmıyor diye, yıllarca ezildiler. Anadolu'nun kültür mozağinin bir parçası olan Yezidiler'in birçoğu bugün yurtdışına kaçmış durumda. Neden mi? Düşüncelerine ve inançlarına saygı gösterilmediği için. Bu topraklarda 2000 yılı aşkın süredir yaşamakta olan bu halka din hânelerine koca bir çarpı koyarak teşekkür ettik, bizimle kardeş kardeş yaşadıkları için...


    Diğer yandan Karadeniz Bölgesi'ndeki Rum'lara bakalım. Bugün Diyarbakır'da bir mahalleye Kürtçe isim verildi diye kıyameti koparırken, Artvin ili içindeki Rumca isimlere neden eleştiri yöneltilmedi? Rumlar ve Kürtler arasında eşitsizlik yaratmak mı BİZİM adaletimiz? Her halk Artvin ve civar illerde yaşayan Rum Halkı'nın yapabildiğini hak etmiyor mu?


    Ya Alevi sorununa bugüne kadar nasıl yaklaştınız?


    Kanuni Sultan Süleyman ile Şeyhülislam Ebusuud Efendi arasındaki şu konuşmayı bileniniz var mı:


    Kanuni Sultan Süleyman: Kızılbaş topluluğunun dine göre topluca öldürülmesi helal midir? Bunları öldürenler gazi, bu öldürme sırasında ölenler de şehit olur mu?
    Şeyhülislam Ebusuud Efendi: Kzılbaşların topluca öldürülmeleri elbette dinimize göre helaldir. Bu en büyük, en kutsal savaştır. Bu yolda ölmek de şehitliğin en ulusudur.


    Sonrasında 400 yıla yakın süre devam ettirilen bu politika Cumhuriyet Dönemi'nde dahi ortaya çıkmadı mı? Bu topraklarda devletin Alevileri öldürmekten artık vazgeçtiği düşünüldüğü ânda, Dersim'e saldırılar düzenlenmedi mi? Dersim'li 400 dede sürülmedi mi? İlk kadın pilotumuz Sabiha Gökçen, Dersim'e bombalar yağdırmadı mı?(Bkz. Uğur Mumcu - Kürt Dosyası)


    Yani egemen olanlar bu topraklarda yaşayan hâlka, milleti veya inancı yüzünden acı çektirmedi mi? Şimdi gelip eşit olunduğundan veyahut herkesin Türk olduğundan bahsediyorsunuz. Onun yerine eşit olunabilmesi için mücadele vermeyi denesenize... Bu yapılan baskı ve bilinçli sindirme/dejenere etme politikalarına karşı dirensenize.


    Anadolu 36 ayrı etnik grubu ve farklı inançlarıyla bir kültür mozağidir.


    Aplarslan Türkeş'in dediği "Ne mozaiği, mermerdir mermer!" sözünü savunmayın. Türkler bu topraklara geldiğinde bu topraklar boş değildi. (tıpkı İsrail'in kendi topraklarını öyle göstermeye çalıştığı gibi) sizde bu topraklar boş, sahipsiz ve insansızmış gibi davranmaktan vazgeçin.


    Ben, bu topraklarda hoşgörü,kardeşlik hâkim olsun istiyorum. Ama bunun için önce siz hesap vermelisiniz. Alevilere, Kürtlere, Yezidilere ve daha nicelerine yaptığınız haksızlık için en azından bir özür dilemelisiniz. Ve bu devletin doğuya bugüne kadar ne eğitim, ne sağlık, ne de iş götürülmediğini unutmayın. Bu ülkede askerin, 80 yıldır köyünde yaşayan yaşlı adama anadili (KÜRTÇE) dışında dil bilmediği için kendi dışkısını yedirdiğini, Doğu'da ormanları yaktığını unutmayın. Devlet ekonomisinin orduya çalıştığını ve ordunun neredeyse tüm silah alımlarını Amerika'dan yaptığını ve bugüne kadar silaha harcadığımız paranın Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun baştan başa yıkılıp yeniden yapılmasına yettiğini unutmayın.


    Şunu da unutmayın ki Pkk 25 yıldır var, ama Doğu'daki halk 80 yıldır aç... Ve ordu devlet bütçesinin %51'ini 25 yıldan daha önce de alıyordu. (Eğitime ve sağlığa ayrılan bütçe toplamı %15 etmezken).


    Eğer Atatürk İlke ve İnkılaplarından yana tavır koyuyorsanız sosyal devlet anlayışının canlandırılması gerektiğini, Devletçilik İlkesi'nden hareketle Özelleştirme değil Özerkleştirme yapılması gerektiğini, Dünya'nın yeni yakıtı olarak görülen Bor Madeni'nin Amerikan Borax'a ait olan Borax Türk adlı firmaya ihale edilmek yerine bizim tarafından işlenmesi gerektiğini hatırlayın.


    Ordunuza mensup kendini bilmezlerin yaptığı affedilemez hataları yayınlayan basit siteleri hacklemek için bizim kapımıza geleceğinize, yukarıda bahsi geçen şeylere nasıl çözüm bulabileceğimize cevap arayın bizimle beraber. Biz bu ülkenin gençliğiysek; Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Rum Ermeni vs. olsak ve hangi inanca mensup olursak olalım kafatasçılığı ve sözde Atatürkçülüğü bırakıp gerçekten bu ülkenin ve bu ülkede yaşayan insanların sorunlarına nasıl çözüm bulacağımızı tartışalım. Gerçekten Atatürkçi olunabilmek için böyle davranmamız gerekir.


    Bundan sonra bana gelen eleştirilere cevap yazmayacağım. 3-5 densizin lafıyla bu forumdan gitmem.  


    Bugüne kadar kardeş bildiğim ve bugünden sonra da kardeş bilmeye devam edeceğim tüm üyeleri sevgiyle selamıyorum!...


    (Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek

    Tuğrul Baba'nın beni yanlış anlaması üzerine başlığın kilidini açıyorum, beni eleştirebilirsiniz ama hakarete göz yummayacağımı bilmenizi isterim.


    Tuğrul Baba'ya not, kilitli değildi bu başlık ama ilk cevap veren hakaret edince kilitleme ihtiyacını hissettim...


    (Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek




    Tuğrul Baba demiş ki:


    oncelıkle bu baslık altındakı bır topıcı kendı ıstedıgın gıbı bıcımlendırmıssın, guzel ama kımseye cevap hakkı tanımaman hos bır davranıs degıl yakıstıramadım hocam.


    Sonrasında yazdıklarını degerlendırdıgımde ıse bır ulke yonetımıne baskaldırmayı, ınsanları oldurmeyı dogal bır hak gıbı gostermenıde kınıyorum. Artvındekı rumca ermenıce sokak ısımlerınden haberım olsaydı eger aynı sekılde onuda elestırırdım. Yalnız aradakı fark su artvındekıler bas kaldırmıyor.Ama Dıyarbakırdakıler bugun sokak ısımlerınden basladılar. Yarın semtler obur gun ılceler derken dıyarbakırın ısmını Amed yapar cıkarlar. 


    ----------------------------------


    Diyorum ki: Küfür silmek, başlıkları gerekli kategorilere dağıtmak haricinde birşey yapmıyorum Tuğrul Baba. Nasıl iddia ediliyor kafama göre değiştirdiğim? 10 kez açılan siteye saldırın topiclerinin 9'unu taşıdım Geri Dönüşüm'e. 21 Ağustos'ta dahi açılmıştı aynı konu, hatta 27 Ağustos'ta üç kez açıldı. Farklı kişiler forumu izleyip cevap yazacaklarına o başlığı ilk kez açan onlarmış gibi davranıyorlar. Ben o başlığı Çöp Kutusu'na göndermeyip ne yapacaktım? Genel Bölümü'ndeki ilk on topicin aynı siteye "saldırın, biz yapamıyoruz, siz yapın" olması hoş muı olurdu? O zaman biz nerede sohbet ederdik???


    Hele ki öldürmeyi haklı kıldığıma dair bir söz sarfetmene özellikle üzüldüğümü söylemeliyim. Cevabı burada vermemin nedeni de bu, Allah'ını seversen ben ilk cümlemde ne yazmışım? Varmak istediğim nokta ne sence? Hiç mi anlamadın beni bugüne kadar? Ben ne zaman şiddeti tasvip ettim Tuğrul Baba?


    İşi yalnızca Diyarbakır'a getirmek de hata, tek bir kesime karşı tepki gibi görünüyor o zaman. Ben kültür mozaiğidir diye boşuna mı söyledim? Ben derdim ki hepsi yazabilsin kendi dillerinde isimlerini... Basit bir isim yazmakla nasıl bölünüyor bu vatan? Bu kadar özgür olasalardı, ezilmeselerdi başkaldırırlar mıydı o zaman?


    Berfin isimini koymak bile yasaklanmıştı çocuklara. Kar tanesi diyemez mi onlar çocuklarına.  Hele ki Türk kelimesi Çince kökenli iken...


    Diğer yandan bu ülkede İngilizce, Almanca, Fransızca vs. eğitime niye karşı çıkılmıyor o zaman?


    Bu kültür emperyalizmi değildir de nedir?


    Bizim kültür elçimiz Tarkan(!), İngilizce albüm yaptığında alkışlanıyor ya, bu mudur bizim kendi dilimize olan düşkünlüğümüz? Eurovizyon'da "Every Way That I Can" ödül alırken hiç mi düşünmediniz "bizim kültür mozağimize dair ne var bu şarkıda? Dilimiz dahi yok içinde" diye!


    Bu benim kendine vatansever diyenlere cevabımdır! Vatansever olanlar zaten ne olduğunu, neye karşı durmaları gerektiğini (benimle aynı fikri paylaştıklarını iddia etmiyorum) bilirler. Sözde vatanseverler ise bir başka başlıok altında söylediğim, burada tekrar dile getirdiğim gibi yalnızca afra tafra yapar, sonra da gidip bilgisayarlarında ingilizce pop şarkılarını açar, ya da ne bileyim içi cinsel göndermeler ve küfür dolu abuk sabuk şeyleri şarkı diye dinlerler. Bir çoğu bizim ağıtlarımızı Dünya'ya tanıtan Erkan Oğur'u dinlemiş midir dersin??


    (Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2004
    Erkek
    hocam sana hak veriyorum bu yazını okudum gerçekten haklısın. Bazen tahribatı ne hale getiriyorlar..

    Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek

    Sonsuz Desteklerimle ASİK Filozof(criminal) Kardeşimin Arkasındayım!


    Ülkemde ülkemiseverek yaşamama rağmen böyle çeşitli kurt resimleriyle faşistçe mesajlar göndererek beni ve benim gibi bir çok insanı günden güne vatan düşmanı hale getirdiklerinin farkına varmadan bilinçsizce mesajlar gönderiyorlar. onlarabir teklifim olucak at gözlüğü takıp sürekli aynı yönde bakmasınlar biraz geniş bakıp düşünsünler...


    <header> ===> </header>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2003
    Erkek

    tabii ki dinlememişlerdir Erkan Oğur'u, Ömer Faruk Tekbilek'i. Medya ya da popülarite neyi destekliyorsa o ön plana çıkmış, tek kelimesi anlaşılmayan şarkılar(!) dinlenmeye başlanmıştır.


    bence sen kendi ülkeni israille bir tutma unutma ki (zaten yeni oldu) filistin halkına zulmeden israil askerlerini halk kendi cezalandırdı.


    değişim ya da direniş her zaman halkın genelinden bağımsız olarak onlar için iyisini istediklerine inanan insanlar tarafından yapılmaya çalışılmış ama halklar her zaman bunda zarar görmüşlerdir.


    Karl Marx komünizm fikrini ortaya atarken insanların rahat yaşamasını istemişti belki ama sscb döneminde insanlar düşünme ihtiyacı hissetmeden bir ömür geçirmeye başlamışlardı. devletin verdiği işte ömrü boyunca aynı çalışmış bize göre oldukça monoton bir yaşam tarzı sürmüşlerdi.


    dünya tarihinde savaşlar ve ticaretle kültürler yayılmışlardır. ama zamanımız bunu gerektirmeyecek bir globalizm içindedir. bunu da en iyi biz anlarız sanırım.


    vatanperverlik birinin çıkıp bize "hadi şu siteye saldıralım" demesi ya da bizim ülke için yararlı birşeyler yapmamız için bir örgüte (ülkü ocakları vb.) ihtiyaç duymamızla olmaz.


    bunun için bilgi lazımdır. bunun için tek millet olmasak da hepimizin bu topraklarda yaşadığı ve bu ülkeye verilecek en küçük zararın ya da vasıfsız yöneticilerin hepimize zarar vereceği bilincini edinmek lazımdır. bilgisayarcıysak en sağlamı, doktorsak en iyisi vb. olmak lazımdır. ama bunu yaparken kese doldurmak için değil devletin ve insanlığın yararı için hizmet edenler ölümsüzleşir. diğerleri yok olur gider.


    insanlara doğruyu görüp tercih yapabilsinler diye akıl verilmiştir. kimsenin kulağından tutup sen bundan sonra bunu yapacaksın denilmez demokrasilerde.


    Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek

    Yaw ne diosun sen criminal? Ne dediğinin ne yazdığının farkında mısın sen? Aşağıda ne demişsin sen ya! Kim kime dışkı yedirmiş! Sallama şeyler yazma! Doğuyu bilmiyorsan sevabımdır die başlık açacağına düşüncelerimdir die başlık aç!

    Doğuyu görmemişsin, yaşamamışsın! O yüzden sil at bu bölümü! Ben 20 senedir doğuda yaşıyorum ve Türk askeri kadar ayrım yapmadan -hangi millet ya da ne halt olursa olsun- anne şefkati gösteren başka bir kurum kuruluş ya da başka bişey görmedim! Ben PKK yı yaşadım! Sana bir örnek vereyim.. Benim yaşadığım yer şehidin en çok verildiği yer.. Şehit asker gelirdi, şehit çocuk ve kadınlar gelirdi! Çünkü götleri yemezdi DELİKANLILARIN (SÖZÜM ZİNAR VE REAL KURD MUDUR NEDİR ONA) erkeklere!! Erkekler camiye gittikleri zaman gelir köy basarlardı! Çoluk çocuk kadın ve yaşlıları öldürürlerdi! NE ÇABUK UNUTULDU BUNLAR!! Çıkıp bana vıdı vıdı yapmayın! O terör olaylarından sonra miting düzenlenir Türk - Kürt kardeştir denirdi.. Ne oldu sonuç olarak? Bak 1 saat önce Batman da terörist gebertiyorlardı o bölgenin halkı gidip jandarmayla polise saldırdı! Batıdan İstanbuldan bakmak kolay olaylara! İşin içinde değilsin SUS O ZAMAN!  Zamanında terörist bi fahişe yaralandığı zaman AYRIM YAPIYOR, DIŞKI YEDİRİYOR DEDİĞİN ASKER O ZOR EKONOMİDE SKORSKYLERLE O VATANHAİNLERİNİ TAŞIYORDU! bEN DOĞUDA YAŞIYORUM VE BİLİYORUM Kİ ASKERİYE AYRIM YAPMAZ EN DİPTEKİ OKULA KADAR TÜRKÇE ÖĞRETMENİNİ GÖTÜRÜR, EĞİTİMİNİ VERİR, BİLGİSAYARINI VERİR, NETWORK UNU KURAR!


    BU KONUYU SİL VE CAHİLLİĞİNE SAY VE UNUTMA Kİ BEN SENİN YAŞAMADIĞIN VAHŞİLİĞİ YAŞADIM, ANLINA KURŞUN SIKILMIŞ 2 GÜNLÜK BEBEKLER GÖRDÜM..


     Bu ülkede askerin, 80 yıldır köyünde yaşayan yaşlı adama anadili (KÜRTÇE) dışında dil bilmediği için kendi dışkısını yedirdiğini, Doğu'da ormanları yaktığını unutmayın. Devlet ekonomisinin orduya çalıştığını ve ordunun neredeyse tüm silah alımlarını Amerika'dan yaptığını ve bugüne kadar silaha harcadığımız paranın Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun baştan başa yıkılıp yeniden yapılmasına yettiğini unutmayın.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    amin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    Crımınal abım; bılmeden kırdıysam affet. Takıldıgım noktalar oldu elbet. Ama senın sorumululugunu yerıne getırırken ne gıbı sıkıntılar yasadıgını bılmıyordum. Topıcı kendı ıstedıgın gıbı kendı malınmıs gıbı kullanmana (oyle zannettım), kısısel hak ve ozgurlulere ınanan ve bunu her zaman dıle getıren bır ınsan olarak topıcı kılıtlemene bozuldum.  En az senın kadar bende ozgurluge ınanan bır ınsanım. Her zaman dedıgım gıbı sozlerım yanlıs degerlendırılıp bana bır fasıst muamelesı yapılıyor. Bılıyorumkı ben ne kadar vatanseversem (ki attıgın baslıktan dolayı dırekt olara alındım ustume) sende en az o kadar vatan seversın. Ylnız yazdıgın yazıda (belkıde benım egıp bugmemdır yanlıs degerlendırmemdır) bu mozaıgı kabullenememek gıbı bır hasletımız(!) oldugundan soz etmıssın. Asla Alparslan Turkes gıbı rahmetlı oldu gercı ya ne mozaıgı mermer mermer sozunu benımsemedım. Ve hatta benı yakınen tanıyanlar bılırkı ne kadar bu konularda ( dedvletın unıter yapısının bolunmezlıgıne olan ınancım, turkıye cumhurıyetı devletının ozgurlukcu yapısı vs. vs.) kalıplasmıs sabıt fıkırlerım olsada asla ulku ocaklarına gıdenlerı tasvıp etmedım.


    Gelelım pkk mevzusuna. Eger bır pkk sempatızanı bır ınsanın oldurulmesını kendı ozgurlug adına kı bu ulkede kurdu ıle turku ıle lazı cerkezı rumu ermenısı ne kadar etnık koken varsa hepsı ozgurdur ve esıttır; ıstısnaı bır durum olarak goruyorsa, bunu tasvıp edıyorsa, buna goz yumuyorsa bu bas kalkmıstır ındırılmelıdır. Haksızmıyım. Eger kardes kanı dokulecekse ayrımcılık sokulacaksa, nıfak tohumları atılmaya baslanacaksa ben orada ne hak tanırım ne ozgurluk. Bu devlet polıtıkasının ta kendısı degıldır de nedır.


    Aslında can kardesım yazacagım daha cok sey var ama bugun kafamı toparlayamıyorum. Senınde farkettıgın gıbı yarım kaldı yazdıklarım.


    Sen hala sevdıgım saydıgım bır ınsansın asla sozlerımı yanlıs degerlendırme. Ve eger bır kırıcı tarafım olduysa bunu benım o tanıdık uslubuma ver gercekten bunu bılerek ısteyerek yapmıyorum.  Oyle uc bes kendını bılmez dangalagın lafına bakma.


    Ikımız ınandıgımız degerler olsun, yetısme tarzımız olsun bırcok yonden bırbırımıze belkı zıt karakterler olabılırız ama asla ben bu zıtlıktan hoznutsuzluk duymadım. Aksıne daıma senın yazdıklarını zevkle okudum. Umuyorum ve sanıyorumkı aynı sey senın ıcınde gecerlı. Sırf senı kendıme yakın gordugum ıcın bır serzenıstı benımkısı o konuyu unut gıtsın.


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2005
    Erkek

    şunu itiraf etmeliyimi yazdıklarından oldukça etkilendim.. öncelikle tebrij ederim..


    bu yazından dolayı seninle tanışmak bile geldi aklıma... süper bir yazı,sanmıyorum bu yazınla kimseyi kıramassın.


    zaten kırılacak biride varsa o zaten peşin hükümlü yaklaşmış demektir..tebrikler.


     


    Parlayan bizi paylar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    Öncelikle LYCRa seni muhattab almamakta ısrar ediyorum fakat sana tek sözüm olacak. Beni bilen bilir. yani dünya görüşümü (RemotE, Nickimyok, thunder_tr vs. sorabilirsin) Sana anlatmak zorunda değilim.


    Criminal abim seni tanımıyordum fakat gerçekten çok açık düşüncelisin. Çoğu zavallı basmakalıp düşüncülerle hayatlarını kin ve öfkeyle geçiriyor hayatını. Seninle MSN de konuşmak isterim MSN adresimi PM ile attım.


    kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 6621 Toplam Mesaj: 33