folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Kendine Vatansever Diyenlere Cevabımdır!



Kendine Vatansever Diyenlere Cevabımdır!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek
    ben tamamını  okuyamadım ama yinede  hak veriyom cok uzun yazmısın ben fazla  kitab  okumam Biraz  Kısa  yazsayduın neden  olmasın :Pp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2003
    Erkek

    Selamlar,


    Bir kaç yanlış anlaşılmaya cevap vermek istedim...


    1. Çeçenistan ve PKK aynı şey olamaz zira Çeçenistan devlet olarak kabul edilmiş ve petrol ve doğal kaynaklar nedeniyle(insanlar eşittir palavraları ile insanları uyutan Kominist geçinen fakat Liberal ekonomi ile yönetilen ne savunduğunu bilmeyen bir devletçe) işgal edilmiştir.


    2. PKK zannettiğiniz ve yönlendirildiğiniz gibi bir Kürt amaçlı hareket değil. Zira kurucularının bir çoğu Kürt vatandışımız(sonradan vatan haini) olan kişilerdir.


    3. Milliyet anlayışı içerisinde Alparslan Türkeş ve Milliyetçi fikir adamlarımız Galip Erdem ve Dündar Taşel'in "Millet" tanımında hiçbir zaman ırk kelimesine yer vermemiştir. Zannetiğiniz gibi milliyetçi veya ülkücü olmak ırkçı olmak değildir.


    4. Doğudaki ayrım meselesine gelince ben doğunun en doğusundanım. Bu anlatılan ayrımcılıklar hikaye veya kişisel hatalardır. Devlet politikası değildir.


    5. Millet olarak güçlenmek ve adeleti sağlayabilecek bir toplumda dünya yönetiminin kalmasını sağlamak kabul edilebilir tüm ahlaki değerlere hizmettir. Dünyayı en adil yöneten toplum ve millet Türkler olmuştur. (Kendini bu milletle beraber hissedenlerle beraber.)


    6. Siyasi bile olsa dışarıdan bir şey bu topluma uymaz arkadaşlar. Bunun için mücadele etmek genele ihanet etmektir.


    Saygılarımla,


    Fizilal


    Herkes hoş bir seda duymak ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek
    FaLa  Abeya  Ynei Okudum Hakkatende  Tam Harbi delikanlısın  Bütün Söledigin CümLerLer  dorudur  sonuna  Kadar  Katiliyom ona Gelen  Laf Bana GeLMiştir  DeLi KaNLi  oLsun Canımı alsın sesimi cıkarmam  abe  be  gel canım ı al pıt  dedimse  yine de  be  abe  seni bu görüsLerin beni  sevindirdi ßİŞİ DAHA SÖLİCEM  İLKEZ  bu kadar uzun  bi yazı oKudum vay  a.q  Bu Benmiyim Bu kadar UZUn bi yazı  okuya n  tezzavrata gereq  yok ciceKLer vazoya  KızLarda  oday 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek
    Len FaZLa  Lafa  Gereq  yok BunLarın tr"nin GerceKLeridir  acı ama GerCek abimi Kimse  EleŞtirmesin Zigerim Ha   Len  Varya  Ben Harbi deliyim   efe gidiyom a.q SaaT  12:30 yatcam :D  Neyse  Kendinize  iyi baqın HerseY  GmnlünüzCe  Olsun pai  pai :D  S@N@L_KoRS@N
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2003
    Erkek

    Vatanseverlik tarifi verilmiş; İsmail Beg GASPIRALI ne demişti: "Millete hizmet etmek istiyorsan, elinden gelen işle başla ve yaptığın işin en iyisini yap"

     

    Ayrıca; kimse eğitemediğini suçlayamaz. Eğitseydin kardeşim derler adama... 40 kişi aynı odada yatar ise ensest olunabileceğini anlatsaydın ve adamların 40 kişi aynı odada yatmasına mani olacak gereklilikleri yerine getirse idin derler. 80 yaşına kadar Türkçe öğretememiş isen adamdan ne bekliyon derler. Derler de derler...

     

    Ama kimse kendisini ve ülkemizi ve ülke yönetiminde bulunanları suçlamasın, çünki;

     

    1) bildiğimiz kadar öğretebilirdik,

     

    2) eşeğe altın semer vursan gene eşektir,

     

    3) eziklik, hainlik bir seciyedir.

     

    Yani adamlar kendini Türk'den saymıyosa, Türklüğün erdemlerinden, hasletlerinden almak istemiyosa yapılacak ne var ki?

     

    Burası Anadolu Birleşik Devletleri değil kardeşim. Burası Türkiye; herkes Türk vatandaşı olamaz, olabilmişsen öp başına koy. Türk olmak tukaka da bir başka millet olmak mı revaçda? Eğer böyleyse niye böyle?

     

    Bir başka milleti revaçda görüyosan, beğeniyosan, imreniyosan bile, o milletten nasıl olacan ki? Seni nasıl kabul edeceklerki? Aynı kanı taşımayanı İngilizden, Fransızdan sayarlar mı? Sayarlarsa ne kadar sayarlar?

     

    Ulan Ben sana kız veriyorum, kız alıyorum, aynı camii de namaz kılıyor, aynı mezarlıkta yanyana yatıyorum, yoksa utanıyormusun bundan? Bu soruyu ben sormalıydım mı diyorsun? Ne diyorsun? Ne istiyorsun?

     

    Anadolu'da Biz'den önce insanlar varmış!!! Varmış da nolmuş yani? Afrikada da insanlar var ve bi hayli eskiler bulundukları topraklarda ama kölelikden kurtulamamışlar.

     

    Ben burada senden eskiyim, kimse benden eski değil. Kimse anadolu'da Türk'den daha eski değil kardeşim. Hem olmuş olsa nolur? Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı...

     

    Ben'den kötülük mü gördün? Gidip okyanus ötesi ülkelerin koynuna ne diye giriyorsun? Ulan beraber ağlamadık, gülmedik mi? Okyanus ötesi ülkeler mi beraber ağladı, güldü yoksa seninle?

     

    Orman yakıyomuşuz !!! Hadi lan ordan. Hangi Kürt orman kıymeti bilmiş, ormanını korumuş. Biz ormanı niye yakalım, yakmışsak bebek katilleri ormanda gizlendiği içindir, bebek katillerini orman değil jupiter saklasa, orası da yakılır gerekiyorsa.

     

     

    Vergi vermiyorsun, elektrik parası, su parası ödemiyorsun? "Ne sıçtın avucuma da, ne çalayım suratına?"

     

    Kürtte, rumda, arapda, boşnakda, çerkezde v.b bu ülkede her ne kadar kendini Türk adı dışında tanımlayan her ne kadar grup, topluluk, kişi varsa hepsi bizimdir. Hepsini eğitmekden sorumluyuz. Eğitemeyeni eğitirler.

     

    Şunu demeliyiz adamlara; sen ayrı bir devlet olunca, kendini benim seni yönetebildiğim kadar iyi yönetebilecekmisin? Hatta senin kendini yönetmene müsaade edecek mi okyanus ötesinde ki abilerin diye sormalıyız?

     

    Kaldı ki sen şimdi kendini yönetemiyormusun ki, ayrı bir devlet peşindesin? Hangi okula alınmadın? Hangi devlet kademesinde olmadın?

     

    ( Neyse yahu  Ben ne diyom ki? )

    cancanBey tarafından 08/Haz/13 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

    İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek

    aynen katılıorum cancanbey....  Ülkemizi bölmeye çalışan adamlara güllerler topraklarımızı verecek deilis... Atalarımız bu toprakları kanla aldılar ancak kanla veririz.... BEn Türkiyeli bir kürdüm dien her kürt kardeşimdir... ama yok ben kürtüm arkadaş sizi çekemiorum, bu istiklal marşını sölemem, bayrağa saygı duymam diosa bu ülkede yaşamasın ona rağmen yaşıosa.... ve bölünmem için çaba harcıosa ben bu adamla savaşırım arkadaş.... Askerin harcadığı para doğu anadolu yu yeniden kurmaya yeter demiş abimizi yazısında... biz o silahlara parayı durduk yere mi verdik?? düşmanlar güçlenirken biz izlesemiydik??? Pkk ya sürekli silah yardımı yapılsın biz 2.Dünya savaşından kalma silahlarla mı karşılık versdeydik... ASkerin bu uğurda harcadığı parayı saymışsın... ŞEHİTLERİMİZİ DE SAYDIN MI??? 30.000 rakamı bişiy ifade etmeli mi acaba? Bu 30.000 de Türkiye yi çok iyi duruma getirecek beyinler wardı belki... onların çocukları çok iyi şeylet yapacaktı belki... ama yok işiniz gücünüz yeni uyanan milli bilinci kırmaya çalışmak... Kürt sorunu kendiliğinden mi patlak verdi sanıosunuz? birileri destekledi....ve yıllardır birlikte yaşadığımız kardeşlerimizi biza düşman ettiler... öyle olsun.. kardeşlerimiz birilerinin dolduruşu uğruna satsınlar bizi bakalım.... Bi zamanlar Filistinli Arap kardeşlerimiz de satmışları bizi.... Çok gördük tarihte biz böyle kalleşlikleri... ama hepsinin altından kalktık... evelallah pkk nın üstesinden geliris... TÜÖ AVRUPA NIN DESTEKLERİNE RAĞMEN..


    saygılar...


    birilerini istemeden kırdıysam affola...


    ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    mrb arkadaşım bende doğuluyum ben şuan izmirde  oturuyom biliyorumki türkiyede bir çok köken var benim anlatmak istediklerimi anlatmışsın zaten teşekkür ederim bende kürtüm ama sonuçta bu ülkede yaşıyorum bazı densizler elbetteki bu ülkeyi bölmek için çaba gösteriyolar fakat eğer insansak bu vicdan buna müsaade etmeyecektir zaten türk/kürt/çeçen/alevi/laz/rum/ermeni bu anadoluda var önemli olan hepsinin şu düşünceyi kavraması "kardeşlik" ırkçılıkla hiçbiryere varamayacağımızı öğrenmeliyiz artık şunuda unutmayalım ki her sebze kasasında mutlaka çürük çıkar...teşekkür ederim herkese iyi günler ve kardeşçe dostça bi hayat saygılarımla

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelos_19
    angelos_19's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    iki kere pos etmişim alttakini okuyun


    Türkiye Türklerindir.Ya kabul et ya da defol git!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek

    Len Kes  a.q  :D  AkıLı oL  Zurafa  Türk KürT KaRDeŞTir  a.q  ONLarı Ayıran BöLÜücüDür  Ben Bunu BiLirim Ben Kürtüma amA  Cocuq  KaTiLi  Deilim  KüRTLerLe  PKK LıLaRı Kariştırmayın a.q :D  BeN SivereKLiyim :D  ama  T3RoRiST Deilim   Bana  PKK  Diyenin a.q :D  Tabi  Öle Düşüneninde  Kimsew  banamı  dedin demesin  o fikri  düşünene  dir Lafım Ve Arkadasındayım Lafımın KoRS@NTe@M İLegaL  GuruP

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelos_19
    angelos_19's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    ben doğulu değilim ama az çok biliyorum doğunun halini ve pkk nın yediği haltları. ve asla ve asla bu bebek katillerine dahası oraya kürt çocuklarına daha iyi eğitim sağlamak için giden gencecik öğretmenleri öldürmeleri kabul edilir şey değil sen bunlara neden destek veriliyor hiç düşündünüz mü demişsin.bunun düşünülecek ne yanı var?tamam düşündük diyelim. Bu insan parasız. o yüzden mi destek veriyor? Sen değilmisin insan hayatına hiç birşey değer değildir diyen?Bak para için öldürtüyorlar öğretmenleri daha 20 lik askerleri!Diyelim ki para için değil...Azınlık olmanın zorunlukları...Siz acaba başka ülkelerde azınlıkların ne şartlar altında yaşadığını biliyormusunuz?Gidin görün bakalım Yunanistanın ksanti ve komotini kentlerini.Müslüman azınlık nasıl yaşıyor.O azınlık hala tarlasını öküzle sürüyor.ve hala gaz lambasının ışığında oturuyorlar.Yunan hükümetin baskısıyla da "traktör ve elektrik günah" diyorlar O azınlık nasıl göçe zorlanmış türkiye sınırında bir savaş olursa yardım etmesinler diye. dikkat edin türk demedim çünkü makedon ve bulgar da var orada.Ne çabuk unuttunuz Bulgarların Belenesinde olanları?Mora yarımadasındaki müslüman azınlık ne şekilde öldürülmüş bunları biliyor musun?Peki(burası seni ilgilendiriyor iyi dinle) Türkiyeden göç eden Yezidilerin Ermenistan'da başına gelenleri???? Hayırsa önce bir takım şeyleri desteklemeden önce gidip araştırma yapmalısın.Evetse söyleyin bakalım Türkiye Cumhuriyetinin tek suçu sizi zamanında Tehcirle Ermeniler gibi çölün ortasında ölüme terketmemek mi? yoksa sizi köşe kapmaca oynar gibi ordan oraya taşımamaları mı? Yoksa zenginleşmeyin diye size traktör bile sattırmamak mı? Ki Yunan sınırındakiler yardım edecek durumda bile değiller sizler gibi..Eğer sizi ekonomik olarak sınırlandırmış olsaydık yardım edemezdiniz.Ama Türk insanı yine merhametini kullanıyor.Bu arada sizli konuştuğuma bakmayın ben yardım edenleri kastediyorum.Senin şahsına hiç bir sözüm yok olamaz da zaten seni tanımıyorum..Şu an kardeşim diye çağırdığım arkadaşım kürt ama hiçbir zaman bu şanlı türk bayrağına laf söyletmem diyor.Ama başkaları da var ki bizim okullarımız da burslu okuyup Atatürk'e sövüyor.Türk milletine barbar diyor(Ama aynı zamanda denize donla giriyor).Ki o Atatürk ki doğuda Fransızlar tarafından tecavüze uğrayan kürt kadınlarına yapılanlara karşı çıkmış Atatürk.Kimse beni yanlış anlamasın Apoculardan nefret ettiğim kadar ırkçı Mhp lilerden de nefret ediyorum çünkü en az kürtler kadar onlar da bu işi körüklüyor.Kardeşliği bozanlar yine onlar.kürtleri kışkırtan yine onlar.Ama şu var Mhp nin yaptıklarını hakedenlerde var. Ermeni soykırımı sitesine özür mesajları yollayan bir gün yine sizle komşu olacağız esas düşmanımızı unutup doğuda birbirimize düştük vs...Kürt ermeni yunan hepsinden arkadaşlarım var.Aynur Doğan en sevdiğim şarkıcılardan biridir.Atom Egoyan'ın Ararat filmini beğenen sayılı türk vatandaşlarından biriyim.Ama bu ülkeyi bölmeye kalkanı(sebebi ne olursa olsun ister insan hayatı ister yaşam standardı ister vatan kurma),bayrağıma, Ata'ma laf edeni gerekirse kendi ellerimle parçalarım kadın çocuk genç yaşlı demeden.Ve bir dahaki sefere yazında vatanseverliği kullanma rica ederim.


    Ha bu arada unutmadan bize kızmayın kürtle pkk yı karıştırıyoruz diye.Siz de ırkçı Mhp ile Türkleri karıştırıyorsunuz. Eğer öyle olmasaydı Mhp bayrağını çiğnerdiniz ayak altında bizimkini değil.


    Türkiye Türklerindir.Ya kabul et ya da defol git!!!!
Toplam Hit: 6632 Toplam Mesaj: 33