folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    kickboks..2 saat boyunca esneme hareketlerı heryerım agrıyo dayak cabası.. :))

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ana piskopatların içindeyim.En büyük yaptığım acı ağrıyan dişimle oynamaktır.Hiç hap map almam oynaya oynaya geçiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bende japonla ahsap katamaran var onun yelkenini yapıstırıyodum fazla bastım corabıma dokuldu aq. yanlız o nası bi acıdır anlatamam yasamak lazım. ayagıma kezzap dokulmus gibi oldu felaket yandı. bide corabı ayaktan cıkarmakta cabası.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    http://www.ahhahh.com/ işkencede tek geçerim...:)))

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Össye çalışıyorum.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    kendine arbici arbici işkence etmek istiyen varsa(başkasınada olabilir) yapması gereken şu;
    Bi adet salatalık alınır, çok acı bi biber turşusuna bandırılır, ardından herifin g*tü açılıp bi güzel sokulur :D
    ya arbici çok taşaklı bi işkence sokunca herif bi bağırıyo aklınız çıkar aq :D sıçamıyoda acıdan aq, bi çiğköfte yiyince sıçamıyom bunun acısını düşünmek bile istemiyom aq :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    En fazla yaraya kolonya :) kendimi normal hissettim mq :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    boğazım yansın diye soda dan bir yudum alır genzimde bekletirim.

gözlerimden yaş gelen kadar.

mentolü şekeri çaya katar buharın gözlerimi yakmasını sağlarım ağlamışım gibi görünene kadar.

mentollü şeker ile dilimi keserim her şekerde keserim, artık dilim parçalanmıştı.

tütün yerim. çay otunu (çaykur vs farkmaz) sarıp sigara gibi içerim. (boğazı aceyip yakıyo, yada ben sigara içmediğim için bana güzel geliyo)

ben küçükken çok düşerdim ve her düştüğümde kolanya döktüğüm için şimdilerde neredeyse kolanyanın yaraya verdiği acıyı hissetmez oldum.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metehan
    Metehan's avatar
    Erkek
    parfumu havaya dogru tutuorum basıorm sora onun karsısına da cakmagı cakıorm yuzume alev gelıor dehset manyaq bişe

HackHaber . Com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    yuhhh manyaqlar insanmısınız acaba¿ =)

..
Toplam Hit: 34376 Toplam Mesaj: 123