Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F
-
kickboks..2 saat boyunca esneme hareketlerı heryerım agrıyo dayak cabası.. :))
-
ana piskopatların içindeyim.En büyük yaptığım acı ağrıyan dişimle oynamaktır.Hiç hap map almam oynaya oynaya geçiyor.
-
bende japonla ahsap katamaran var onun yelkenini yapıstırıyodum fazla bastım corabıma dokuldu aq. yanlız o nası bi acıdır anlatamam yasamak lazım. ayagıma kezzap dokulmus gibi oldu felaket yandı. bide corabı ayaktan cıkarmakta cabası.
-
http://www.ahhahh.com/ işkencede tek geçerim...:)))
-
Össye çalışıyorum.
-
kendine arbici arbici işkence etmek istiyen varsa(başkasınada olabilir) yapması gereken şu;
Bi adet salatalık alınır, çok acı bi biber turşusuna bandırılır, ardından herifin g*tü açılıp bi güzel sokulur :D
ya arbici çok taşaklı bi işkence sokunca herif bi bağırıyo aklınız çıkar aq :D sıçamıyoda acıdan aq, bi çiğköfte yiyince sıçamıyom bunun acısını düşünmek bile istemiyom aq :D -
En fazla yaraya kolonya :) kendimi normal hissettim mq :D
-
boğazım yansın diye soda dan bir yudum alır genzimde bekletirim.
gözlerimden yaş gelen kadar.
mentolü şekeri çaya katar buharın gözlerimi yakmasını sağlarım ağlamışım gibi görünene kadar.
mentollü şeker ile dilimi keserim her şekerde keserim, artık dilim parçalanmıştı.
tütün yerim. çay otunu (çaykur vs farkmaz) sarıp sigara gibi içerim. (boğazı aceyip yakıyo, yada ben sigara içmediğim için bana güzel geliyo)
ben küçükken çok düşerdim ve her düştüğümde kolanya döktüğüm için şimdilerde neredeyse kolanyanın yaraya verdiği acıyı hissetmez oldum. -
parfumu havaya dogru tutuorum basıorm sora onun karsısına da cakmagı cakıorm yuzume alev gelıor dehset manyaq bişe
-
yuhhh manyaqlar insanmısınız acaba¿ =)
Toplam Hit: 34376 Toplam Mesaj: 123