Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F
-
affetmez bunu yazdı:
-----------------------------
night-7 muhahaa akşam akşam güldürdün beni :D
-----------------------------:D sadece ben mi? diğerleride çok çılgınca yaa :D acaba bu sitede niye normal bir vatandaş yok:D
-
yazılıda kopya cekerken yakalandım o kafayla bizim donanım atölyesine gittim tarihi eser paralel port kablosuyla sırtımı kırbaçlamaya basladım.sonra çeketi gömleği cıkartım kanamaya başladı.hoca geldi.iki saat nutuk attı olum sen mazoistmisin die.sonra eve yolladı istersen bi iki gün izin yazim dedi istemedim
-
tosun bunu yazdı:
iki tane kız kardeşim war kardeşlerimi her zaman döverim sinir ederler beni aq :s bi gün iyice dövdüm annem geldi terliği kafama atacaktı kıyamadı terliği atsa bende korkudan daha kardeşimi dövmicem ama atmadı tabi bende gaza geldim ertrsi gün nasıl olsa annem bişe etmiyo die kardeşimi iyice haşamat ettim annem terlikle geldi ben hala dövüyrm kardeşimi nasıl olsa atmıcak terliği baq havadan bişi uça uça gelio uçan terlikmiş gözümün ortasına dank etti yere yıgıldım :):):)
Koptum, Terlik Yüzüne Geldi kısmına Bittim, (Düşme efekti) Benim tek psikopat kendime işkencem Elektrikle Fantezi yapmamdır, Kontrol kalemi olmadan Kontrol etmek ve arada bir Cızlanmaktan zevk alıyorum bi gün tahtalı köye buradan bilet alacam ama hangi gün bende bilmiyorum, ama acayip Aksiyon oluyo he.... :) Bide beni seyredenlerin Sirkte ipten ipe atlayanarı seyreder gibi gözlerini faltaşı gibi açmaları bana acayip keyif veriyor. eh eh eh eh :) -
tam bir hafta önce yanan kibriti koluma bastırdım, kibiritin başının bulundugu yerdeki sinirler resmen ölüyo aq; kalem batırdım hiç hissedilmiyor. isteyen olursa kabuk bağlamış halini çekip pm den atabilirim.
-
Delimiyimki canimi yakacagim :/ Akil var mantik var.. Kendime iskence yapmam baskalarina yaparim ama o ayri mesele
-
orta2 ye gidiom abim var adi herif beni sinirlendirmekten çok zevk alır bi gün mutfağa gidiom arkadan geldi kafama vuruo yanağımı sıktırıo büyük bi keyifle yapıo tabe abi yapma abi yapma abi yapma 50 kere dedik dinlemedi birden kan baynime fışkırdı elimi bi salladım meyve bçağı gözüm karardı artıkın bi savurdum i baktım bizimkisi mızklıyarak kaçıo bende bıçağı attım tüydüm sokağa akşam ewe geldim baktım peder sopayla beklio nası tüymüşüm elinden bilemedim....
6 ay sonra :D bizimkisi gene sırnaşıo akıllanmamış başaldı laf atmaya konuşuoz ole ulan baktım abuk subuk konuşmaya başladı gene tepem bi attı anamne sinirlenmişim elime ekemek bıçağı geçti bu sefer baktım kaçıo yakalayamıcam bıcağı arkadan bi fırlattım bu salkda gelmio die önüne bi döndü bole yawaş çekimmiş gibi bıçağın kulağımın yanından çıakrttığı o ses :( allaım donuma ediodum azdaha diodu bıçak 1 cm le kafanın yanından fırttı... sonra seninkisi hemen dışarı attı kendini bende üzüldüm sona ya ölseydi lan dedim...
1 sene sonra tekrardan :D herifin amaç her zmanki gibi belli amk yapma dedikçe üstelio bu sefer arkadan bi kovalamışım seninki riske girmedi bu sefer hemen arkasına bakmadan kapıyı örttü sıkıca tutuyo itekliom açsa die yok bende gene bıçak var aldım kapıya bi soktum öteki taraftan yandım alllahhhhhh die bi ses 1 2 sn geçti pat kapı açıldı seninki karşımda duruo benim sinir hala üzerimde buna bi yumruk koydum ayaklarımın dibine yığıldı kaldı o sırada annem bi geldi nası bağırıo allaahhhh dedim duvara bi kafa attım kafam 2 ye bölündü sandım sonra ewden tüydüm ...
en büyük işkencem saten vücudumda çıkan yaralara uyuz olup onalrı hışımla kaldırmam çok iğrenç bişidir :S
-
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------normalde koymazdımda çok hoşuma gitti, resimde bi güzel gözüktü gözüme kanlı kanlı :D karnımı açıktırdı, az önce canım sıkıldı aldın falçatayı ufak ufak ciziktirdim ;)
-----------------------------Bu kol sanami ait? eger öyleyse git kendini öldür daha iyi :/
-
evet bana ait, ayrıca kendimi öldürme sebebim?
-
Bosver.. dengeni buldugunda seninle muhabbet etmeye hazirim.