Kıbrıs Serbest Bölge Bilişim Firması Ve Kazançların Türkiye'ye Aktarılması
-
bunu genelde hosting firmaları kullanıyordu ancak son zamanlarda onlarda hepsi tr ye dönmek zorunda kaldı nedeni ne bilmiyorum.
para sokma işine gelince zaten freezone bölgedesin sen serbest bölgede ki şirketinden türkiyede faaliyet gösteren şirketine istediğin gibi emanet para aktarabilirsin. yani dersin ki ben x firmasından y firmasına emanet para gönderiorum gnderirsin o problem değil.
edit: https://www.dengemm.com/ bu adamlar benim kıbrısta ki müşterimdir. sahibini bizzat tanırım adamlar offshore şirket kuruyor. kurmak niyetin varsa tanıştırayım ancak sadece soru sorayım diyorsan cevaplarını internetten bulabilirsin.
Free_Mans tarafından 17/May/19 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Free_Mans bunu yazdı
bunu genelde hosting firmaları kullanıyordu ancak son zamanlarda onlarda hepsi tr ye dönmek zorunda kaldı nedeni ne bilmiyorum.
para sokma işine gelince zaten freezone bölgedesin sen serbest bölgede ki şirketinden türkiyede faaliyet gösteren şirketine istediğin gibi emanet para aktarabilirsin. yani dersin ki ben x firmasından y firmasına emanet para gönderiorum gnderirsin o problem değil.
edit: https://www.dengemm.com/ bu adamlar benim kıbrısta ki müşterimdir. sahibini bizzat tanırım adamlar offshore şirket kuruyor. kurmak niyetin varsa tanıştırayım ancak sadece soru sorayım diyorsan cevaplarını internetten bulabilirsin.
Hocam kdv yüzünden oradaydılar.
2 sene önce tr dediki her türlü o kdv yi alırım.
Ozaman şirket kurmanın bir avantajı kalmadı
-
38/1997 Para ve kambiyo yasası çerçevesinde ada dışına 10.000 Euro muadili döviz / tl çıkarılması yasaktır.
KKTC-Merkez Bankasına yazılı olarak beyan edilmesi ve beyanın yapıldığını belirten belge alınması suretiyle yapılabilir.
-
Free_Mans bunu yazdı
Şimdilik bir araştırma halindeyim, kesinlik söz konusu değil. Ayrıca degemm.com'daki iletişim bilgilerini unutmayayım diye kaydetmek istedim ve kayıtlı olduğunu gördüm. 2016 yılında onlar ile whatsapp üzerinden görüşmede bulunmuşum :) Tekrar durum hakkında mesaj yazdım kendilerine fakat olay bir kesinlik kazanırsa kesinlikle seni araya sokacağım :)
-
rapidhacker550 bunu yazdı
38/1997 Para ve kambiyo yasası çerçevesinde ada dışına 10.000 Euro muadili döviz / tl çıkarılması yasaktır.
KKTC-Merkez Bankasına yazılı olarak beyan edilmesi ve beyanın yapıldığını belirten belge alınması suretiyle yapılabilir.
Güzel bilgi, teşekkürler. Yasa numarası güncellemeleri takip etmek için iyi olabilir.
-
PcK0 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Güzel bilgi, teşekkürler. Yasa numarası güncellemeleri takip etmek için iyi olabilir.
Yasa değişmez.
İlgili yasanın 7.maddesi uyarınca düzenleme yapılır ve KKTC-Devlet Basımevince(resmi gazete) yayımlanır. -
rapidhacker550 bunu yazdıPcK0 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Yasa değişmez.
İlgili yasanın 7.maddesi uyarınca düzenleme yapılır ve KKTC-Devlet Basımevince(resmi gazete) yayımlanır.Bu overdose oldu sanki
-
PcK0 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıPcK0 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Yasa değişmez.
İlgili yasanın 7.maddesi uyarınca düzenleme yapılır ve KKTC-Devlet Basımevince(resmi gazete) yayımlanır.Bu overdose oldu sanki
yani demek istediğim idarenin değiştirebileceği bir şey bu.
Aynı Türkiyedeki yurt dışı postalarında uygulanacak gümrük muafiyeti miktarı gibi. -
rapidhacker550 bunu yazdı
Yani güzel bilgi de yakalanırsan bu geçerli demek istiyor.
Normal şartlarda yakalanmazsan kim bakacak senin parana...
Yine de yasal yolu tercih ederim 10 kere girip çıksam yeter bi ayda 100 000 euro eder o da türk parası 700 000 TL Düz. HİÇ FENA DEĞİL!!!
-
AnaMuhalefet bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Yani güzel bilgi de yakalanırsan bu geçerli demek istiyor.
Normal şartlarda yakalanmazsan kim bakacak senin parana...
Yine de yasal yolu tercih ederim 10 kere girip çıksam yeter bi ayda 100 000 euro eder o da türk parası 700 000 TL Düz. HİÇ FENA DEĞİL!!!
Google'a "kktc para ve kambiyo yasasına aykırı" diye arama yaptırın yakalanan şahıs sayısı hiç de az değil.
Lefkoşa kaza mahkemesine bu suç tipi ile igili bir çok turist geliyor.
Kötü niyetli olmadığı halde yakalanıyorlar.