Kısafilm Ekibimiz Ve Seri Katil İçin İsim Önerisi ?
-
behçet..
motto olarakta parçala beni behçet i kullanırsınız :D -
taramalı necmettin
-
hocam isim konusunda bir önerim yok ama işin psikolojisi üzerine bir yorumum var
havalı bir isim seçmektense,
ortalama bir isim seçersin; katil ortalama bir hayatı olduğunu, kimseden farkı olmadığını düşündüğü için ve kalıcı bir şeyler yapmak istediği için bu yolu seçtiğinin mesajını verebilirsin.
kötü bir isim seçersin;katil ortalama bir hayatı olduğunu bile düşünmez herkesten bir adım daha geri olduğunu düşünür bu şekilde ; aşağılık kompleksine yakalanmış hiçbir değere saygısı olmayan bir katil imajı çizebilirsin. -
üüseyin olsun :)
-
Döşemeci Mahmut
-
ali olsun sade güzel ve dikkat çekmeyen, hatta karakterde zayıf olsun öyle güçlü bir adam olmasın normal bir insanın bile altında bir karaktere sahip olsun erkekleri değilde bayanları hedef alsın ölüm şekilleride basit değilde daha karmaşık olsun testere gibi, öldürdükten sonrada oturup ağlasın her öldürdüğü için kendi koluna bacağınada bir kesik atsın, manyakça bir film olacaksa ben böylesini tercih ederim ne o öyle öldür geç öldür geç onu tinercilerde yapıyor adam manyak olacaksa bu benim dediklerim olsun mutlaka
-
katilin adını sonra koyun bence tutarsa adı olur yoksa adı ön plana koymaya gerek yok
-
isko
-
bi kaç öneri aklıma yattı katil zayıf birisi olsun mesela.. ismide basit olsun aşağılık kompleksi ile bu işe başlasın...
Zaten şuan hemen baslamıcaz makyaj denemeleri yapıyoruz.. arastırıyoruz bi ton serikatil filmi izliyoruz..
size şöyle söyleyim bi sahnede elektrikli testere ile katil kızın kolunu kesecek koparacak kanlar fışkıracak.. örnek verdim sadece bu sahneyi gercekci yapabildiğimiz vakit film çekimlerine başlıcaz.. denemeler yapıyoruz suan.
Ben bi web sitesi açalım bi kaç fotograf ve filmin ismi xxx yakında..
o yuzden isim arıyoruz..
bu konuda fikri önerisi olan varsa facebook.com/brutalalien
ekleyebilir iletişimdne olan arkadasta eklesin biz ciddi düşünüyoruz baya üstüne düşücez bu işin..
-
Piromanyak Kürşat !..