Kişiye Özel Crypter Satsam Alıcı Olurmu?
-
Evet hocalar soru açık kişiye özel crypter falan satsam alıcısı olurmu. az önce virüsler kısmına bi baktım birisi crypter satın almak istemiş 20-30 m e. herkeste 20 m çok az 50-100 falan demiş ben o paraya satmam ki oparayada kimse almaz ederi o kadar değil çünkü :) neyse soru açık cevapları bekliyorum:)
-
konu dışı ama Crypter nedir ?
-
http://www.tahribat.com/Forum-Taninmaz-Keylogger-Crypter-Hk-Bilgiler-83505/ burada arkadaş güzel bi şekilde anlatmış. kısaca bi algoritması oluyor ve dosyayı onunla şifreliyor(runtime-scantime olarak 2 bölüme ayrılır runtime+scantime olanlar daha değerlidir.) dosyayı şifreler(mesela turkojan serverı diyelim. tüm antivirüsler tanır). ve şifreleme işleminden sonra cryptera bağlı olarak hiçbir antivirüse tanınmaz hale gelmesini sağlayabilir. tabi bu cryptera bağlı. benim bahsettiğimde bu.
-
kaça satacağına bağlı
lüksek fiyat biçersen alan olmaz burdakilerin durumu malum :) düşük fiyatta hem alan olur hem sürümden kazanırsın
-
mesela kaç para olabilir hocam.
-
yani türkçesi servere virüs sokup yakalatmama gibi bişi ise hiç dokunamyayım anlamam bu işlerden benim işim tasarım :)
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
yani türkçesi servere virüs sokup yakalatmama gibi bişi ise hiç dokunamyayım anlamam bu işlerden benim işim tasarım :)
-----------------------------iyi bir web tasarımcı bütün bu açıkları gelişen trojenleri v.sleri bilmek zorunda kanımca...
pcdostor hacı ne fiyat söylesem yalan olur ben çok cimriyim o konuda :D sen ne düşünüyorsun
-
DJ_Alper bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------iyi bir web tasarımcı bütün bu açıkları gelişen trojenleri v.sleri bilmek zorunda kanımca...
pcdostor hacı ne fiyat söylesem yalan olur ben çok cimriyim o konuda :D sen ne düşünüyorsun
web tasarımcı değil oturup bi site yazamam ama photoshop after effects flash ( web kızmı nı yapamıyorum ) o kadar işte yani boş adamım tam -
ben fiyatı şimdilik söylemeyim :D buda son mesajım olsun konu yukarda kalsın :) konuya bakan müritlerden ortalama bir fiyat çıkartırsak iyi olur sitede başka satan arkadaşlarda var onlarında önü açılır :)
-
bi fiyat ver bakalım hacı ne istiyorsan
-
cryptere ancak "çalıntı pre acc" verilir.