Kız Hamile :(
-
ilanihaye bunu yazdı:
-----------------------------Aldırma, evlen demesi kolay dimi...
Kız doktor raporlu hamile diyorsun, o zaman yapacagın tek çözüm çocugu aldırmak, Bı sekılde para bulucaksın, eger küçük bir şehirde yaşıyorsan baska bir şehire gidiceksin ve özelde çocugu aldıracaksın, Merdıven altı yerlerde kızın ölümüne sebep olursun ki bu evlenemeye kalkmandan cok daha fazla dert açar basına. Kız bır aylık hamıle ıse yaklasık 2 ayın var önünde ne kadar erken yaptırısan o kadar kolay olur.
Cocuk aldırmak o kadar zor iş değildir, yanı aldırdıgın gün bi kac saat dınlendıkten sonra tekrar kalkıp yuruyebılır hatun.
Haplar için de cok geç, yapılacak sey yok. Haaa bır de su yontem var, eger yurtdısı baglantın varsa gebelıgı sonlandırıcı haplar var Mesela rusyada falan satılıyor. 1-2 aylıken içiyorsun ve çocuk düşüyor, ama cocuk düşürmek de aldırmak kadar sorunlu bir iştir. Ayrıca; Türkiyeye o hapların sokulması yasak, nasıl yapar da gümrükten geçirirsin bilemiyorum
-----------------------------
Bazı kızların kullanılması ve hayallerinin yıkılmasının bi sebebide kızların şu düşünceleri olsa gerek :) kaşınıyosa kaşı demeye getiriyorum :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Satın aldım bi kere mecburiyetten :|
ismide lernova lenovamı öle bişidi 2 tane var içinde :|
-----------------------------lenovo. bilgisayar markası o yaw :|
-
ben kişisel dalgalarımı anlatırım hoca "cia" 'miş cart mış curt muş takmam oki
bu olayıda çok büyüttünüz böyle durumda adam kendi başının çaresine bakacak o kadar...
-
Yasal olan prosedürleri yerine getirmen gerek. Kızın ailesinin haberi varmı ? olunca sonuçlarının da neler olacağını az çok kestirmen lazım :| veyahut kızın ailesince görüşüp "kızınızla evlenecem, Pişmanım bir cahillik ettik affedin" die dil dökeceksin. Eğer kızı gerçekten istemiyorsan formaliteden nikah kıyarsınız ileride de gönderirsin babasının evine. Bulursun bir bahane ee yapacak bişey yok bu durumda. :| Çocuğu aldırmazdan taraf değilim. Resmen bir cana kıymak gibi bişey olur bu. Daha cenin bile olsa Allah ona can vermiş. İnsanın buna kıyma gibi bir lüksü olamaz tabi. Evleneceksin her halukarda çözüm yok başka sen dua et kızın ailesi başına musallat olmasın. Özellikle doğu kökenli filansa biraz da namus duyguları yüksekse işin zor gibi. Allah yardımcın olsun ne diyim çok zor bir durumdasın :|
-
AfterTheDay, (Ertesi gün) hapı olarak satılıyor.
16 TL ye temin edebilirsin.
12 saat içinde kullanılırsa (ilişkiden sonra 12 saat)
%95 hamileliği önlüyor.
1. hap ilişkiden sonra en kısa süre içinde içilmeli, 2. si ise 1. den 12 saat sonra içilmeli.
Ama bu sana yaramaz.
Kız 18+ ise hastanede halledebilirsin işini (Önce jinekolog muaynehanesine gitceksin)
Bir de hangi şehirdesin?
-
Tnrsk bunu yazdı:
ben kişisel dalgalarımı anlatırım hoca "cia" 'miş cart mış curt muş takmam oki
-----------------------------Tnrsk öncelikle saygılar :) az önce sıçtın şimdide sıvıyorsun hangi zihniyete hizmet ettigini anlamıyorum anlamadıgım bi konuyada yorum yapmaktan kaçınıyorum..
-
Ahlak Erozonu deddikleri olayı yaşıorsun. Neden Büyüklerini Dinlemeden Siz Gençler Kafasına Estiği Gibi Hayat Sürmek isterki Anlayamıyorum. Durumu Ailene Aç Onlarda Karşı Aileye Açsın. Erkek Gibi Ortaya Çık, Bir İki Yumruğu Yemeyi Göze Alamıyorsan Ne Die Bu Haltı Yemeye Cesaret edebiliyorsun demezlermi Adama.
Bence Saklaman Olayı Büsbütün içinden Çıkılmaz Hale Getirir.
Örf Ve Adetlerimiz Toplumumuzu Koruyor, Şimdiki Gençlik Örf Ve Adetlere Geri Zihniet diyor. Al Sana İleri Zihniyet ve Getirdikleri, Medeni idiniz Sözde Ama Gelin Görünki Eskiler Doğru demiş Ateşle Barut Yan yana Durmaz.
Kesinlikle Çocuğu Aldırma Hususunda İleride Psikolojini Alt Üst Edecek Pozisonları Yaşayacaksın, Ortaya Alnı Dik Biri Olarak Çık, Kızada Leke Gelmesin. Kızlar Ziyaret gibidir, Çarpılırsın Ömründen Hayır Görmezsin Ağır Bir AHaksızlık Uygulamak Üzeresin, Toparlan Yürekli ol ve Meseleyi Ailenle Birlikte Çözüme Kavuştur, Kızıda Ezdirmeyesin, Koruman Altına al.
Bu Haltın Bedeli Ölmekse Gerekirse Ölmelisin. Ancak Alnı Dik ortaya Çıkman Düzeltir Olayların akışını, Sahiplenmezsen, Ailesi Kızıda Öldürür Senide, Tabi Bizim buralarda öyle Sizin Orada işler Nasıl İşler Bilmem.
-
Hocam merdiven altı kasap falan sakın ha yapma öyle bişey.Ölüm tehlikesi var,o kadar sıçmayın.Kızı öldürmeyin aq.
Kız 18 yaşından büyükse arkadaşların dediği gibi,özele gideceksin.Aksi taktirde benim diyeceğim bişey yok :S.önlemini alsaydın keşke
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Ahlak Erozonu deddikleri olayı yaşıorsun. Neden Büyüklerini Dinlemeden Siz Gençler Kafasına Estiği Gibi Hayat Sürmek isterki Anlayamıyorum. Durumu Ailene Aç Onlarda Karşı Aileye Açsın. Erkek Gibi Ortaya Çık, Bir İki Yumruğu Yemeyi Göze Alamıyorsan Ne Die Bu Haltı Yemeye Cesaret edebiliyorsun demezlermi Adama.
Bence Saklaman Olayı Büsbütün içinden Çıkılmaz Hale Getirir.
Örf Ve Adetlerimiz Toplumumuzu Koruyor, Şimdiki Gençlik Örf Ve Adetlere Geri Zihniet diyor. Al Sana İleri Zihniyet ve Getirdikleri, Medeni idiniz Sözde Ama Gelin Görünki Eskiler Doğru demiş Ateşle Barut Yan yana Durmaz.
Kesinlikle Çocuğu Aldırma Hususunda İleride Psikolojini Alt Üst Edecek Pozisonları Yaşayacaksın, Ortaya Alnı Dik Biri Olarak Çık, Kızada Leke Gelmesin. Kızlar Ziyaret gibidir, Çarpılırsın Ömründen Hayır Görmezsin Ağır Bir AHaksızlık Uygulamak Üzeresin, Toparlan Yürekli ol ve Meseleyi Ailenle Birlikte Çözüme Kavuştur, Kızıda Ezdirmeyesin, Koruman Altına al.
Bu Haltın Bedeli Ölmekse Gerekirse Ölmelisin. Ancak Alnı Dik ortaya Çıkman Düzeltir Olayların akışını, Sahiplenmezsen, Ailesi Kızıda Öldürür Senide, Tabi Bizim buralarda öyle Sizin Orada işler Nasıl İşler Bilmem.
+1500, ne oldu bu topluma böyle, ahlak diye birşey kalmadı. Şimdi kızlarını okula yollamayanlara bazen hak veiyorum, hatta arabistan rejimini takdir bile ettiğim oluyo bu deyyuslar yüzünden. Beter olun! -
ilanihaye bunu yazdı:
-----------------------------Aldırma, evlen demesi kolay dimi...
-----------------------------Evet.