Kız Hamile :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------

Kızların Orjinal Yalanı : Hamileyim..

eminmisin hamile bıraktığına değilsen hiç takma her kız böyle yalan söylüyor .. daha çok bağlansın bana diye kanımca..

1 ayda hemen nerden anlamış hamile olduğunu ?

şimdi düşündümde benim başıma gelse öldürürdüm kızı .. öldürme planı yapamam diosan testerenin 4 serisinide izle . 

lem harbiden bu kız verdi korktumu ne bakirelim gitti napıcam die acaba .:D

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    senin istedigin düpe düz bir cinayet...git kızla evlen o çocuk doğacak 

cia harıka bırcevap vermıssın kardesım tebrıkler 

dogacak o cocuk dogacak deddıımmm :D

saka bır yanada cıdden dogsun kardesım

cocuk cok degerlı bısey

sahıp olamayanlar var :( 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:

Kızların Orjinal Yalanı : Hamileyim..

eminmisin hamile bıraktığına değilsen hiç takma her kız böyle yalan söylüyor .. daha çok bağlansın bana diye kanımca..

1 ayda hemen nerden anlamış hamile olduğunu ?

şimdi düşündümde benim başıma gelse öldürürdüm kızı .. öldürme planı yapamam diosan testerenin 4 serisinide izle . 

eee buraya konu açmaya tenezzül ediyorsa demekki yemiş o haltı

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Konu 21 sayfa olmuş,hiti almış başını yürümüş,diyeceğim;kedidir o kedi :D

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    bilmem kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz korunsaydın amk hayatınıza yazık.. bide 7-8 çocuk yapanlarla taşak geçersiniz işte o salak plastik parça 7-8 çocuğu ortalığa atmayın diye var.. seni bu dertlerden kurtarıyor malesef.. eğer o çocuğu aldıraksanız acele edin fazla vaktin yok.. kasap diye nitelendirdiğin yerlerede bakma ilgilenme bile o boku yerken kendine nasıl güvendiysen şimdi de güven, dürüst ol ve ailelerinize söyleyin.. başka türlü kurtulamazsın, altından kalkamazsın..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    onalti bunu yazdı:

Hoca ben sana bişi diyim mi.
    Bence geyik yapıyorsun. Yok hamile kaldı. Ailesi öldürür, yok ne yapacam, tekerlek patladı, şöför atladı Yan yattı çamura battı yemezler.
    Eğer doğruysa söylediğin bittir git ne halin varsa gör. Kız güvenmiş seninle ilişkiye girmiş. (O da ayrı bi mallık). Ortada bir can var. Aldırayım hesabı yapıyorsun. Önce bu tarafta azabını çekersin bunun, sonra diğer tarafta. Yerinde olsam cesur olurdum. Önce ailemin karşısına çıkar olayı soğukkanlı anlatırım. Sonra kızın ailesinin karşısına (ailecek) çıkar vaziyeti anlatırım. Eğer ailen seni reddederse git tek başına kızın ailesi ile konuş. Yok ailesi kızın canına kasteder, olayı namus boyutuna getirirse (ki getirirlerse haklılar) alır kızı kaçarım. Artık şehirdışında bi akraban mı var arkadaşın mı var neyin varsa oraya gidersin. Olmadı devletin mutlaka yardım eden bi kurumu vardır.

demesi kolay...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

konuya bak ne hit yapmış :D

git özel jinekologa aldır o kadar.
    yanlız az vijdanlıysan boku yedin emin ol.
    buda sana ders olur :)

ailesine haber verme bence olaylar çok boka sarabilir aynı durum benim başıma gelse kızın tanıdığı babası abisi vs. olsam seni ve kızı diri diri yakardım şerefsizim. durum buna benzeyecekse git çocuğu aldır sonra kızı iste verirler zaten merak etme bizde sana düğün çiçeği gönderelim tbt olarak :D daha bu durumlarda ne yapacağını bile bilmiyon şahsen senin gibilerin cezasını çekmesini isterim. İşi yaparken erkeksin kız hamile kalınca erkeklikten eser yok hey gidi gençlik hey..

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    yaw abi 18 inden beri aynı konu kaldırın rafa artıkk arkjadaşta ortalıkta gozkmuor halledtiler heralde hayrlısı olmştur işlh dielim :D :s

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Üfff Bir Haftaya yakın oldu Yatırmadığım Faturadan netim kesik, Bu Gün iş yerinden giriyim dedim Hala Aynı Konu ve Adam ortada yok. Pes artık Vallahi. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.gebelikvedogum.net/kurtaj-videolari-kurtaj-video-ve-goruntuleri-izle.html

izle işte sen bunu yapmaya niyetlisin

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 46770 Toplam Mesaj: 233