Kız Hamile :(
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Kızların Orjinal Yalanı : Hamileyim..
eminmisin hamile bıraktığına değilsen hiç takma her kız böyle yalan söylüyor .. daha çok bağlansın bana diye kanımca..
1 ayda hemen nerden anlamış hamile olduğunu ?
şimdi düşündümde benim başıma gelse öldürürdüm kızı .. öldürme planı yapamam diosan testerenin 4 serisinide izle .
-----------------------------lem harbiden bu kız verdi korktumu ne bakirelim gitti napıcam die acaba .:D
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
senin istedigin düpe düz bir cinayet...git kızla evlen o çocuk doğacak
-----------------------------cia harıka bırcevap vermıssın kardesım tebrıkler
dogacak o cocuk dogacak deddıımmm :D
saka bır yanada cıdden dogsun kardesım
cocuk cok degerlı bısey
sahıp olamayanlar var :(
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Kızların Orjinal Yalanı : Hamileyim..
eminmisin hamile bıraktığına değilsen hiç takma her kız böyle yalan söylüyor .. daha çok bağlansın bana diye kanımca..
1 ayda hemen nerden anlamış hamile olduğunu ?
şimdi düşündümde benim başıma gelse öldürürdüm kızı .. öldürme planı yapamam diosan testerenin 4 serisinide izle .
-----------------------------eee buraya konu açmaya tenezzül ediyorsa demekki yemiş o haltı
-
Konu 21 sayfa olmuş,hiti almış başını yürümüş,diyeceğim;kedidir o kedi :D
-
bilmem kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz korunsaydın amk hayatınıza yazık.. bide 7-8 çocuk yapanlarla taşak geçersiniz işte o salak plastik parça 7-8 çocuğu ortalığa atmayın diye var.. seni bu dertlerden kurtarıyor malesef.. eğer o çocuğu aldıraksanız acele edin fazla vaktin yok.. kasap diye nitelendirdiğin yerlerede bakma ilgilenme bile o boku yerken kendine nasıl güvendiysen şimdi de güven, dürüst ol ve ailelerinize söyleyin.. başka türlü kurtulamazsın, altından kalkamazsın..
-
onalti bunu yazdı:
-----------------------------Hoca ben sana bişi diyim mi.
Bence geyik yapıyorsun. Yok hamile kaldı. Ailesi öldürür, yok ne yapacam, tekerlek patladı, şöför atladı Yan yattı çamura battı yemezler.
Eğer doğruysa söylediğin bittir git ne halin varsa gör. Kız güvenmiş seninle ilişkiye girmiş. (O da ayrı bi mallık). Ortada bir can var. Aldırayım hesabı yapıyorsun. Önce bu tarafta azabını çekersin bunun, sonra diğer tarafta. Yerinde olsam cesur olurdum. Önce ailemin karşısına çıkar olayı soğukkanlı anlatırım. Sonra kızın ailesinin karşısına (ailecek) çıkar vaziyeti anlatırım. Eğer ailen seni reddederse git tek başına kızın ailesi ile konuş. Yok ailesi kızın canına kasteder, olayı namus boyutuna getirirse (ki getirirlerse haklılar) alır kızı kaçarım. Artık şehirdışında bi akraban mı var arkadaşın mı var neyin varsa oraya gidersin. Olmadı devletin mutlaka yardım eden bi kurumu vardır.
-----------------------------demesi kolay...
-
konuya bak ne hit yapmış :D
git özel jinekologa aldır o kadar.
yanlız az vijdanlıysan boku yedin emin ol.
buda sana ders olur :)ailesine haber verme bence olaylar çok boka sarabilir aynı durum benim başıma gelse kızın tanıdığı babası abisi vs. olsam seni ve kızı diri diri yakardım şerefsizim. durum buna benzeyecekse git çocuğu aldır sonra kızı iste verirler zaten merak etme bizde sana düğün çiçeği gönderelim tbt olarak :D daha bu durumlarda ne yapacağını bile bilmiyon şahsen senin gibilerin cezasını çekmesini isterim. İşi yaparken erkeksin kız hamile kalınca erkeklikten eser yok hey gidi gençlik hey..
-
yaw abi 18 inden beri aynı konu kaldırın rafa artıkk arkjadaşta ortalıkta gozkmuor halledtiler heralde hayrlısı olmştur işlh dielim :D :s
-
Üfff Bir Haftaya yakın oldu Yatırmadığım Faturadan netim kesik, Bu Gün iş yerinden giriyim dedim Hala Aynı Konu ve Adam ortada yok. Pes artık Vallahi. :)
-
http://www.gebelikvedogum.net/kurtaj-videolari-kurtaj-video-ve-goruntuleri-izle.html
izle işte sen bunu yapmaya niyetlisin