Kız Meselesi
-
Tnrsk bunu yazdı
arkadaşım şöyle bişey dene birde
sürekli bi iki hafta git hergün o kafeye kzıla kesiş baktın bu iş olucak gibi 1 hafta kadar gitme daha sonra gittiğinde içeri girer girmez göz göze gel gözler kalbin aynasıdır :) gözlerinde bi ışık gördüğün hemen yanına git onun yanında kimin olduğu umrunda olmasın isterse babsı oldun yanına git bi dk konuşabilirmiyiz diyerek nazik bi tavırla kenara çek ve konuş
bu kadar
En kralı bu ama Türk kızları malum 1 hafta gitmesin başkasını düşürür amk :D
-
hangi şehirdesin hocam ? her şehire göre türk kızı farklılık gösterir :D
kimisi odun sever kimisi behlül :D
-
interfector bunu yazdı
İstanbul - Avcılardayım hocam. :D
-
hacı kıza git ve seni görmediğim gün benim için ızdırap,sana bakmadığım gün ise benim için işkence gibi geliyor de.
kız eğer anlatım bozukluğu yağtığını söylerse de,hepsi senin yüzünden oldu,beni senin bakışların bu hale getirdi dersin
yok cümledeki bozukluğu anlamazsa o zaman sana kesin aşıktır direk beline sarıl dudaklarına yapış
not:bu taktik tam 33 sn de yazılmıştır,artık bu işlerin uzmanı olduğumdan hemen taktik verebiliyorum :D
edit:hacı kafana yatmayan bir yer olursa sorabilirsin çekinme :D
cem-engine tarafından 04/Kas/12 17:20 tarihinde düzenlenmiştir -
git ve merhaba de sonra sizi 1-2 kaç haftadır görüyorum size birşeyler hissediyorum tanısabilirmiyiz de ? yok derse ginede git cafeye elbert birgün evet diyecek :)
-
kiz musteri oldugun icin bakiyor sana acaba siparis mi verecekler diye bakiyor ergenler her baktiklari kizin onlardan hoslandigini sanirlar hormondan bu.biri demis tanisabilir miyiz die gi demis o ne lan :D boyle tanismaya mi girilir . uzun sure git bir drum varsa zaten olur zamanla birde elinde bos zamanlarinda telefon varsa hic yanasma benim hatuna picin biri kafede boyle yanasmaya kalkti bira sisesini gotune sokuyordum kafedeb attim dikkatli ol sikertilme imkanin yuksek sacma sapan hareketlerin sonucunda
-
hipokondriyak bunu yazdıkiz musteri oldugun icin bakiyor sana acaba siparis mi verecekler diye bakiyor ergenler her baktiklari kizin onlardan hoslandigini sanirlar hormondan bu.biri demis tanisabilir miyiz die gi demis o ne lan :D boyle tanismaya mi girilir . uzun sure git bir drum varsa zaten olur zamanla birde elinde bos zamanlarinda telefon varsa hic yanasma benim hatuna picin biri kafede boyle yanasmaya kalkti bira sisesini gotune sokuyordum kafedeb attim dikkatli ol sikertilme imkanin yuksek sacma sapan hareketlerin sonucunda
elinde telefon falan yokta,yazdıkların beni iyice umtsuzluğa düşürdü reis :D
-
karabuyucu bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıkiz musteri oldugun icin bakiyor sana acaba siparis mi verecekler diye bakiyor ergenler her baktiklari kizin onlardan hoslandigini sanirlar hormondan bu.biri demis tanisabilir miyiz die gi demis o ne lan :D boyle tanismaya mi girilir . uzun sure git bir drum varsa zaten olur zamanla birde elinde bos zamanlarinda telefon varsa hic yanasma benim hatuna picin biri kafede boyle yanasmaya kalkti bira sisesini gotune sokuyordum kafedeb attim dikkatli ol sikertilme imkanin yuksek sacma sapan hareketlerin sonucunda
elinde telefon falan yokta,yazdıkların beni iyice umtsuzluğa düşürdü reis :D
Doğru demiş Adam ama dikkatli ol sen yinede
-
karabuyucu bunu yazdıinterfector bunu yazdı
İstanbul - Avcılardayım hocam. :D
Wingman lazımsa geleyim hocam :D Hani b planı olarak kızı kacıracaksan falan yardımcı oluruz.
-
http://www.youtube.com/watch?v=4FEkZMYJlBs
Soruyu gördüğümde nedense yukarıdaki video aklıma geldi.Videodaki genci izleyerek sende birşeyler kapabilirsin belki...