Kız Meselesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

arkadaşım şöyle bişey dene birde

sürekli bi iki hafta git hergün o kafeye kzıla kesiş baktın bu iş olucak gibi 1 hafta kadar gitme daha sonra gittiğinde içeri girer girmez göz göze gel gözler kalbin aynasıdır :) gözlerinde bi ışık gördüğün hemen yanına git onun yanında kimin olduğu umrunda olmasın isterse babsı oldun yanına git bi dk konuşabilirmiyiz diyerek nazik bi tavırla kenara çek ve konuş

bu kadar

En kralı bu ama Türk kızları malum 1 hafta gitmesin başkasını düşürür amk :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

hangi şehirdesin hocam ? her şehire göre türk kızı farklılık gösterir :D

kimisi odun sever kimisi behlül :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

İstanbul - Avcılardayım hocam. :D

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

hacı kıza git ve seni görmediğim gün benim için ızdırap,sana bakmadığım gün ise benim için işkence gibi geliyor de.

kız eğer anlatım bozukluğu yağtığını söylerse de,hepsi senin yüzünden oldu,beni senin bakışların bu hale getirdi dersin

yok cümledeki bozukluğu anlamazsa o zaman sana kesin aşıktır direk beline sarıl dudaklarına yapış

not:bu taktik tam 33 sn de yazılmıştır,artık bu işlerin uzmanı olduğumdan hemen taktik verebiliyorum :D

edit:hacı kafana yatmayan bir yer olursa sorabilirsin çekinme :D

cem-engine tarafından 04/Kas/12 17:20 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

git ve merhaba de sonra sizi 1-2 kaç haftadır görüyorum size birşeyler hissediyorum tanısabilirmiyiz de ? yok derse ginede git cafeye elbert birgün evet diyecek :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    kiz musteri oldugun icin bakiyor sana acaba siparis mi verecekler diye bakiyor ergenler her baktiklari kizin onlardan hoslandigini sanirlar hormondan bu.biri demis tanisabilir miyiz die gi demis o ne lan :D boyle tanismaya mi girilir . uzun sure git bir drum varsa zaten olur zamanla birde elinde bos zamanlarinda telefon varsa hic yanasma benim hatuna picin biri kafede boyle yanasmaya kalkti bira sisesini gotune sokuyordum kafedeb attim dikkatli ol sikertilme imkanin yuksek sacma sapan hareketlerin sonucunda

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    kiz musteri oldugun icin bakiyor sana acaba siparis mi verecekler diye bakiyor ergenler her baktiklari kizin onlardan hoslandigini sanirlar hormondan bu.biri demis tanisabilir miyiz die gi demis o ne lan :D boyle tanismaya mi girilir . uzun sure git bir drum varsa zaten olur zamanla birde elinde bos zamanlarinda telefon varsa hic yanasma benim hatuna picin biri kafede boyle yanasmaya kalkti bira sisesini gotune sokuyordum kafedeb attim dikkatli ol sikertilme imkanin yuksek sacma sapan hareketlerin sonucunda

elinde telefon falan yokta,yazdıkların beni iyice umtsuzluğa düşürdü reis :D

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

elinde telefon falan yokta,yazdıkların beni iyice umtsuzluğa düşürdü reis :D

Doğru demiş Adam ama dikkatli ol sen yinede

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

İstanbul - Avcılardayım hocam. :D

Wingman lazımsa geleyim hocam :D Hani b planı olarak kızı kacıracaksan falan yardımcı oluruz.

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=4FEkZMYJlBs

Soruyu gördüğümde nedense yukarıdaki video aklıma geldi.Videodaki genci izleyerek sende birşeyler kapabilirsin belki...

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
Toplam Hit: 11025 Toplam Mesaj: 95