Kız Meselesi
-
Cicuta-douglasii bunu yazdı
Valla Türk kızının ne tepki vereceği belli olmaz. Gel beni sik der gibi bakar, medeni cesaretini toplayıp gider konuşursun hayır der hatta tersler a.k.
%100 denemiştir Başımada Gelmiştr.
-
servisi yapınca, sende koy masaya "laaap" diye
-
Bauer bunu yazdı
servisi yapınca, sende koy masaya "laaap" diye
neyi? :d
-
En son bi hatuna şöyle demiştim;
"Yahu boşuna mı cebelleşip duruyorum burda. Senden hoşlandığımı halen anlamadıysan zaten seninle boşuna uğraşıyorum demektir. Senin için Müslüm Gürses bile dinlemeye razıyım tamam mı? "
Ve O hatun şu anda evli olduğum insandır :)))
Direk git söyle dostum hiç cebelleşme. Doğal ol yapmacıktan uzak dur. Yüzün kızarıcaksa da bırak elma gibi kıpkırmızı olsun hiç sorun değil.
-
Yenge " adayımızın " Gözlerindeki ışığı gör, gördüğün zaman planı projeyi yapmayı başla..
-
Her gittiğinde 1 bardak buzlu su iste. Ama bunu en başından beri yapsaydın keşke. Yarım saat dur suyunu yudumla ve 1o tl bırak git. Bunu uzunca süre tekrarla . Mesela 2 hafta hergün. 1 bardak tek buzlu su. 2 hafta sonrasında 2 gün gitme. 3. gün git. Sonra soracaktır neden gelmedin diye.
Senden muhabbeti kurarsın :)
-
Merhaba,
Eğer dinlemek istersen sana anlatacak bir hikayem var.
-
BOL BOL bahşiş ver :d
-
kazasker1 bunu yazdı
En son bi hatuna şöyle demiştim;
"Yahu boşuna mı cebelleşip duruyorum burda. Senden hoşlandığımı halen anlamadıysan zaten seninle boşuna uğraşıyorum demektir. Senin için Müslüm Gürses bile dinlemeye razıyım tamam mı? "
Ve O hatun şu anda evli olduğum insandır :)))
Direk git söyle dostum hiç cebelleşme. Doğal ol yapmacıktan uzak dur. Yüzün kızarıcaksa da bırak elma gibi kıpkırmızı olsun hiç sorun değil.
en mantıklısı da bu bence. oyun oynamaya gerek yok.
Kutengri bunu yazdıMerhaba,
Eğer dinlemek istersen sana anlatacak bir hikayem var.
Buyur hocam, forum senin. anlat da dinleyelim.
-
Cesnist bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Kabadayi09:
Ne heycanından bahsediosun hoca sen? Bu yaratıklar senden üstün değilki, Erkeklerin en büyük sorunu kadinlarin erkeklere hizmet etmek icin yaradilmis olmalarını anlamamasıdır.
Erkek daha hızlı koşar, erkek daha güçlüdür, erkek daha akıllıdır, erkeğin ticari zekası daha iyidir.
Kadınların özellikleri : Kadınlar erkeğin hayatında ihtiyaç duymadığı, taşımanın kendine bir faydası olmayan organları taşıyan organizmalardır. Bunun dışında hiçbir üstün özellikleri bulunmaz. hayatta kalmak için de erkeklere muhtaçtırlar.
malesef eski yüzyıllarda bunlar yerini bilirken yeni jenerasyonlarda neredeyse kendilerini erkekle eşit görmekteler. bunun sebebi de senin gibiler =)
Üremeyi atladık ama :D
Atlamadık hocam işte senin taşımanın zahmetli olduğu şeyleri onlar taşıyor, ne taşıyacan çocugu 9 ay, bunların amacı keşkül gibi hayatında sana gereken ayak islerini yapmak, yemek yapmak vs