Kız Problemi
-
abilerim bir kız problemi kızdan nasıl kurtulcam. olaya geçelim
şimdi abiler 1 sene önce bir kızla çıktım kız bana deli gibi aşıktı diyorum bana neden aşık oldun diyor ilk defa böyle oldum sensiz olmuyorum ama kız hakikaten seviyor 4 5 ay çıktım bunla sıkılmaya başladım ayrıldım. sonra bu beddua etti hiç bir kızla mutlu olma diye flan gerçekden tuttu kızlardan sıkılmaya başladım ondan sonra bu kızla bu hafta gene çıkmaya başladım salak gibi umut verdim gene beni unutamamış zaten gelecek planlarını benim üstüme kuruyor sabah akşam ariyor telde dün akşam 2 3 saat konustuk küfür ediyorum üstüne alınmıyor deme lütfen diyor sıkıldım kızdan ama ayrılırsam çöküş yaşıyacak diyor ben seninle mutluyum sensiz yapamıyorum ben bu kızdan nasıl ayrılcam ya sıkıldım :S
-
gençlik ateşidir geçer direk siktiri çek yol ver hiçbişi olmaz
en fazla 2-3 gün triplerde gezer sonra başkasını bulur seni hatırlamaz
sana geri dönmesinin nedeni büyük ihtimalle bu aralar onunda boşta olması
-
Gayet olağan bir durum.
-
Sıkıldıysan ayrılırsın kızın içinde umut bırakmıycak şekilde olur biter ne yani sebep olarak meteor düşmesinimi bekliyosun ?
-
iyileşecek hastanın ayağına doktor kendi gelirmiş seni şanslı hergele..
kızdan kurtulmak istiyorsan ki istediğin belli..,kızı günde en az 3- 4 kez arayıp onu çok sevdiğini onsuz nefes alamadıgını söylüyorsun,ve kendi sitilince bişeyler ekliyorsun
dur daha bitmedi günde en az 10 sms atıyorsun.sonra yanındayken romantik biriymiş gibi davranmaya çalışıyor,sürekli onun senin için değerli oldugunu tekrarlıyorsun.sürekli tekrarlıyorsun.
sonuç 1 ay sonra kız seni birdaha aramayacak farklı dünyalara yelken açmış olacaktır..
-
kınıyorum be hocam seni.
sıkıldım ne demek yahu?
umut veriyorsan sonuna kadar götüreceksin sözünü.
-
o kadar aptal ve cirkinsini keske ölsen.
dersin ve kiz seni aramaz yada ölmustur arayamaz
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
iyileşecek hastanın ayağına doktor kendi gelirmiş seni şanslı hergele..
kızdan kurtulmak istiyorsan ki istediğin belli..,kızı günde en az 3- 4 kez arayıp onu çok sevdiğini onsuz nefes alamadıgını söylüyorsun,ve kendi sitilince bişeyler ekliyorsun
dur daha bitmedi günde en az 10 sms atıyorsun.sonra yanındayken romantik biriymiş gibi davranmaya çalışıyor,sürekli onun senin için değerli oldugunu tekrarlıyorsun.sürekli tekrarlıyorsun.
sonuç 1 ay sonra kız seni birdaha aramayacak farklı dünyalara yelken açmış olacaktır..
-----------------------------farklı bir yaklaşım. :)
-
hacı öle bi yazmışsınki direk iğnelerimi doğrultasım geldi madem kızla olmıcak diosun 2. kez nie beraber oluosun bide kalkıp sıkıldım die konu açıosun karşındakinin insan olduğunuda mı unutuosun??
he ah etti onu temizliim dersen de böle temizlenmez anca 2 katına katlarsın kendi ağzınla diosun zaten ümit werdim sıkıldım!! diye madem olmıcak kızın nie bidaha günahına giriosun
kusura bakma da hak bela wermezmiş kul azmadıkça...
şuanda bana çıkışsan bile farketmez çünkü doğru daima tektir..
-
4S kuralını duymuşsundur. uygula.
-
Ver 1 milyon gitsin.