Kız Problemi
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hacı öle bi yazmışsınki direk iğnelerimi doğrultasım geldi madem kızla olmıcak diosun 2. kez nie beraber oluosun bide kalkıp sıkıldım die konu açıosun karşındakinin insan olduğunuda mı unutuosun??
he ah etti onu temizliim dersen de böle temizlenmez anca 2 katına katlarsın kendi ağzınla diosun zaten ümit werdim sıkıldım!! diye madem olmıcak kızın nie bidaha günahına giriosun
kusura bakma da hak bela wermezmiş kul azmadıkça...
şuanda bana çıkışsan bile farketmez çünkü doğru daima tektir..
-----------------------------ablacım ne yapabilirim :W üzmekde istemiyorum :W kızla konusmakda istemiyorum :W
-
karma'dan korkacan hacı.
-
irwa bunu yazdı:
hacı öle bi yazmışsınki direk iğnelerimi doğrultasım geldi madem kızla olmıcak diosun 2. kez nie beraber oluosun bide kalkıp sıkıldım die konu açıosun karşındakinin insan olduğunuda mı unutuosun??
he ah etti onu temizliim dersen de böle temizlenmez anca 2 katına katlarsın kendi ağzınla diosun zaten ümit werdim sıkıldım!! diye madem olmıcak kızın nie bidaha günahına giriosun
-----------------------------Ben iğnelerden daha fazlasını doğrultasım geldi.Şu ergen havanızdan çabuk kurtulun.Beyninizle malum yeriniz olması gerektiği yere dönsün.
-
real_agabey bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Ben iğnelerden daha fazlasını doğrultasım geldi.Şu ergen havanızdan çabuk kurtulun.Beyninizle malum yeriniz olması gerektiği yere dönsün.
-----------------------------üstüme cok geliyonuz :(
-
biz kız bulamıyoz bu atıp fırlatıyor.. çok pişman olursun çok ah senin yerinde olsam var ya hemen evlenirdim o kızla wallaa nerde biz de öyle şans :
-
flybatwin bunu yazdı:
biz kız bulamıyoz bu atıp fırlatıyor.. çok pişman olursun çok ah senin yerinde olsam var ya hemen evlenirdim o kızla wallaa nerde biz de öyle şans :
-----------------------------rus var anya aşık bana evlenmek istiyor
aslı var ayşe arzu xD cok var :D
-
hocam k. bakma ama bi kızla 3-5 ay çıkıp sonra sıkıldım die kızı bırakmak insana yakışmaz... onun yerine kendini koy bi düşün
-
real_agabey bunu yazdı:
daha 16 yaşında abisi anlayışla karşılıyacaksın -
bi tane doğru düzgün kız arkadaşım olsun aşık olsun bende olayım diye bakıyorum aşık olmada sorun yokta doğru düzgününü bulamadım arkadaş,sende bağlanmaya çalış nerde bulucan bi daha böyle aşık olan bi kız
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
bi tane doğru düzgün kız arkadaşım olsun aşık olsun bende olayım diye bakıyorum aşık olmada sorun yokta doğru düzgününü bulamadım arkadaş,sende bağlanmaya çalış nerde bulucan bi daha böyle aşık olan bi kız
-----------------------------güzel abim bağlı olurum ama kız uzakda gelicem flan diyor birde bodrum gibi yerdeyim :( düşün yani