Kız Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Çakbe olum düşmüş işte bida gelmez fenada yalarsın

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

büyüyünce unutursun

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

boşta duramayan kişilere gıcık oluyorum.Birileriyle sırf çıkmak için çıkmayın aq bu nasıl iş anlamıyorum ki.Sonrada yok kız beni bırakmıyor ayrılırsan intihar ederim diyor yok şöyle yok böyle  uğraşıyonuz.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Trzes bunu yazdı:
    -----------------------------

Gel sana çakam öle!!!

olum siz ne biçim adamsınız ya,ulan hiç ananızın yada kardesınız yerıne koymuyor musunuz etrafınızdakı bayanları?

Bole cocukca sacma sapan konusupta ınsanın sabrını tasırmayın amk!

Kardesım sen gıt kıza anlat durumu,izah et...Ben senı sevmıyorum,ibu ilişkiden sıkıldım de,Ama rol yapmamı ıstıyorsan yapayım de,bole bıraz daha devam edelım de.

Yada kızın suan zor durumda olduguna ınanıyorsan eger,suanlık durumu ıdare et,uygun bır zamanda veya araya mesafe gırdıgınde bı sekılde o zaman yavas yavas koparırsın...Bıranda soylemen gercekten kız olsun erkek olsun farketmez,insanı cok ama cok yıpratıyor...

Kendını o kızın yerıne koy ve bırde onun penceresınden bakarak hareket edersen cok daha rahat kararlar alırsın kardesım...Ama sakın yanlıs bısey ve ıncıtecek bısey yapma...

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

iyileşecek hastanın ayağına doktor kendi gelirmiş seni şanslı hergele..

kızdan kurtulmak istiyorsan ki istediğin belli..,kızı günde en az 3- 4 kez arayıp onu çok sevdiğini onsuz nefes alamadıgını söylüyorsun,ve kendi sitilince bişeyler ekliyorsun

dur daha bitmedi günde en az 10 sms atıyorsun.sonra yanındayken romantik biriymiş gibi davranmaya çalışıyor,sürekli onun senin için değerli oldugunu tekrarlıyorsun.sürekli tekrarlıyorsun.

sonuç 1 ay sonra kız seni birdaha aramayacak farklı dünyalara yelken açmış olacaktır..

Nedense katılmadan edemiyorum :|

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

Trzes bunu yazdı:

Gel sana çakam öle!!!

olum siz ne biçim adamsınız ya,ulan hiç ananızın yada kardesınız yerıne koymuyor musunuz etrafınızdakı bayanları?

Kardesım sen gıt kıza anlat durumu,izah et...Ben senı sevmıyorum,ibu ilişkiden sıkıldım de,Ama rol yapmamı ıstıyorsan yapayım de,bole bıraz daha devam edelım de.

Yada kızın suan zor durumda olduguna ınanıyorsan eger,suanlık durumu ıdare et,uygun bır zamanda veya araya mesafe gırdıgınde bı sekılde o zaman yavas yavas koparırsın...Bıranda soylemen gercekten kız olsun erkek olsun farketmez,insanı cok ama cok yıpratıyor...

Kendını o kızın yerıne koy ve bırde onun penceresınden bakarak hareket edersen cok daha rahat kararlar alırsın kardesım...Ama sakın yanlıs bısey ve ıncıtecek bısey yapma...

o öyle dediğin gibi olmuyo yk onun yerine koy bunun yerine koy birde hiç bi kızın elini tuttunmu veya öptünmü ?

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    kız seni günde on defa ararsa onu 10 ile çarp, yani günde yüz defa sen onu ara. ben sensiz ayakta duramıyorum de. sen olmazsan ben yaşayamam de. her dakika onu ara. sürekli ara sürekli mesaj at. artık kız senden sıkılacaktır. sen onu terketmeden o seni terkeder. artık baydın felan der. sen yine ikide bi ara sor ama bıkkınlık verecek kadar ara, mesaj gönder. kız sana tirip yapar, cevap vermez artık. iyi öyle olsun artık seni rahatsız etmem de daha da arama :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Trzes bunu yazdı:

apokontek bunu yazdı:

Trzes bunu yazdı:

Gel sana çakam öle!!!

o öyle dediğin gibi olmuyo yk onun yerine koy bunun yerine koy birde hiç bi kızın elini tuttunmu veya öptünmü ?

Evet ılerısınıde yaptık,Ama sevdıgım kızlarla ve gercekten ılerıyı dusundugum 2 kızla ılerı sevıye seyler yaptım...

Ayrılma sebebımde karsı taraftan oldu,ben guvendım ama o guvenı ve sevgıyı hakedemecek kadar sevıyesızmiş malesef,

Kendısı Londraya gıtmıstı,cok sevıdıgım ıcın,asırı derecede kıskanıyordum ve londraya gıtmemesını solemıstım cunku ıcıme bıseyler dogmustu ama dınlemedı gıttı! Sonra bırgun msn de gorusurken cat tel caldı cam kapandı! o an suphelendım,onu dınlemeden sıktır cektım,hıckırıklar ıcınde yanlız,20-21 yasındayım ılk defa o derece sınırden agladım yanı! sonra bu kendını acıklamay calıstı babamdı arayan felan ayakları yaptı,bende sen yalancısın dedım bı daha sıktır cekıp camerayı yuzune kapadım...o gece sbaha kadar dusundum,bı dınleseydım gıbısınden sonra pısman oldum onu dınlemek ıcın msn e geldım ertesı gun hıc msn den cıkmadna onu bekledım gelmedı,2-3 gun bole gectı ama gelmedı,sonra msne bırını ekledıgını gordum hotmaılden.Suphelendıgım gıbıde olmustu..Kız oysa temellerı atmıs hemen 2 gunde...!

Anlıyacagın degmez bırıymıs,ben onu deıl o benı kaybetmıs! Ben sevdıgım ıcın ve gelecekte beraber olabılecegım ıcın bıseyler yasadım ama bakırelıgını almadım,o harıcı oldu sadece...Sonuc ne pekı? AYRILDIK ve baskasıyla beraber suan! Eger sevmeseydım veya ılerıyı dusunmeseydım onla bunlarıd yapmazdım!

Suan yapmıs oldugum ve 6 seneye gırecek 18 ekımde,yurtdısında bır sevgılım var,onla beraberım.Turkce bılmıyor ama En azından bu bızım Turk kızların cogundan iyi olduguna adım gıbı emınım...!

Anlıyacagın sevmedıgın ınsanla yada ılerıyı dusunmedıgın hıcbır kızla ılerı sevıye seyler yapmamalısın!

Çak-geç demeyle olmuyor! Ama yol olanlar ayrı dava,Kız yol olmuşsa sende asfalt çekersin ustten ama gereksız!

Nasıl sen bakıre bır kızla evlenmek ıstıyorsan,Bazı kızlar ıcınde senın bakırlıın onemlı.Sende bakır ol sevgılınden al o zevki ki ilerde cinsellikten sogma! şimdiden baslarsan,eminimki ilerde bu huyun devam eder ve eşin senı asla tatmın etmez...

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

ne yaptığını bilmiyorsun...istemediğin halde sırf kızın sana karşı olan duyguları hoşuna gittiği için tekrar başlamışssın...tekrar sıkılmışssın..poff çocukmusun bi karar ver..istemiyorsan istemiyorum artık bitsin de yani..karşındaki de insan be..ne yani ayaküstü bir lokanta mı kız canın isterse oturduğun ? Çıldırmamak elde değil..bide küfür falan etmişsin ki off Neyse yaşlılık zor olsa gerek.. ((:

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

Trzes bunu yazdı:

apokontek bunu yazdı:

Trzes bunu yazdı:

Gel sana çakam öle!!!

Evet ılerısınıde yaptık,Ama sevdıgım kızlarla ve gercekten ılerıyı dusundugum 2 kızla ılerı sevıye seyler yaptım...

Ayrılma sebebımde karsı taraftan oldu,ben guvendım ama o guvenı ve sevgıyı hakedemecek kadar sevıyesızmiş malesef,

Kendısı Londraya gıtmıstı,cok sevıdıgım ıcın,asırı derecede kıskanıyordum ve londraya gıtmemesını solemıstım cunku ıcıme bıseyler dogmustu ama dınlemedı gıttı! Sonra bırgun msn de gorusurken cat tel caldı cam kapandı! o an suphelendım,onu dınlemeden sıktır cektım,hıckırıklar ıcınde yanlız,20-21 yasındayım ılk defa o derece sınırden agladım yanı! sonra bu kendını acıklamay calıstı babamdı arayan felan ayakları yaptı,bende sen yalancısın dedım bı daha sıktır cekıp camerayı yuzune kapadım...o gece sbaha kadar dusundum,bı dınleseydım gıbısınden sonra pısman oldum onu dınlemek ıcın msn e geldım ertesı gun hıc msn den cıkmadna onu bekledım gelmedı,2-3 gun bole gectı ama gelmedı,sonra msne bırını ekledıgını gordum hotmaılden.Suphelendıgım gıbıde olmustu..Kız oysa temellerı atmıs hemen 2 gunde...!

Anlıyacagın degmez bırıymıs,ben onu deıl o benı kaybetmıs! Ben sevdıgım ıcın ve gelecekte beraber olabılecegım ıcın bıseyler yasadım ama bakırelıgını almadım,o harıcı oldu sadece...Sonuc ne pekı? AYRILDIK ve baskasıyla beraber suan! Eger sevmeseydım veya ılerıyı dusunmeseydım onla bunlarıd yapmazdım!

Suan yapmıs oldugum ve 6 seneye gırecek 18 ekımde,yurtdısında bır sevgılım var,onla beraberım.Turkce bılmıyor ama En azından bu bızım Turk kızların cogundan iyi olduguna adım gıbı emınım...!

Anlıyacagın sevmedıgın ınsanla yada ılerıyı dusunmedıgın hıcbır kızla ılerı sevıye seyler yapmamalısın!

Çak-geç demeyle olmuyor! Ama yol olanlar ayrı dava,Kız yol olmuşsa sende asfalt çekersin ustten ama gereksız!

Nasıl sen bakıre bır kızla evlenmek ıstıyorsan,Bazı kızlar ıcınde senın bakırlıın onemlı.Sende bakır ol sevgılınden al o zevki ki ilerde cinsellikten sogma! şimdiden baslarsan,eminimki ilerde bu huyun devam eder ve eşin senı asla tatmın etmez...

dostum anlıyorum seni :D

bi ara bi kıza aşık olmuştum ama kız için harbi canımı veririm oda anlamadı beni başkasına gitti. öyle piç gibi kaldım bende yemin ettim bundan sonra seversem ..... standart istediğimi alıyorum yol ver gitsin gayette mutluyum hep yaşadığım o günler aklıma gelir. kız konusu olunca hadi çakmasında :D yesin bare amk

Toplam Hit: 6255 Toplam Mesaj: 48