Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Eğer maddi durum iyise,para bolsa siz istemesenizde hatunlar sizi bulur,konuşturur.Kadına güven duygusu veren paradır bence,ne cahil tipsiz kıro diye tanımlanabilecek adamların yanında bebek gibi hatunları görebilirsiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

@Silent_King içime oturdu hocam neden düzeldinki bak biz hala aynıyız :/

@Helyum o ihtiyaç duymama olayını bende kullanıyorum bahane olarak yemezler yani..:)

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

Smirnoff bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Telefon rehberimde kızların sayısı çoğaldı. mesajlaştığım kızların sayısı çoğaldı. hatta bazılarıyla mustehcen seyler bile konuşabiliyorum (önceden mrb naber derken bile bi utangaclık olurdu telefonda bile bi kıza karşı)

Alemsin deniz =)

öyle ama :) anlatıyolar bende dinliyorum bilgi veriyorum hoşlarına gidiyor :)) bu zamana kadar hakkaten malmışım utanma konusunda ne varda utanıyon amk onca senem boşa gitti :)

Acısını çıkarmaya bak =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

affetmez bunu yazdı:

Eğer maddi durum iyise,para bolsa siz istemesenizde hatunlar sizi bulur,konuşturur.Kadına güven duygusu veren paradır bence,ne cahil tipsiz kıro diye tanımlanabilecek adamların yanında bebek gibi hatunları görebilirsiniz.

adam olayın özetini geçmiş beyler :D

@FatX : affetmez olayı guzel ozetlemiş :D su an parasal yonden kimseye bi sik yediremem. motorbayk alıcam :|

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

elin ayağın cekilir ..

heycandan diz kapakların yada avuç için titrer .. ne diyeceğinide unutabilirsin

Heycan yapmamanı tavsiye ederim hocam bknz : @aytekinet pm at :D düzeldi gibi şükür tecrubeleri paylaşır seninle :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:

Valla bendede var o galiba.. asosyallik, liseyi meslek lisesinde okumak gibi şeyler var |: 

birazda yapıyla ilgili heralde.. özgüven eksikliği gibi bişeylerde olabilir.. bende işin içinden çıkamadım bu ara biraz düzelsemde hala manitam yok =)

-----------------------------,

Meslek lisesinin büük payı var bence de aynı durumdayım :) ama biraz kaynaştıkça hepisiniz ağzına zıçarım

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

alayı gebersin... umrumda değil ulan. yere düşsün. yardım etmem üstüne basar geçerim. niye ? ben düşsem kıkır kıkır gülerler ama ?.  alayında ananı siktim sen kaldın bakışı. uğraşmaya değmez hiç bir faydaları yok aksine zarar zaman  - para kaybı.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

geberlanxD bunu yazdı:

alayı gebersin... umrumda değil ulan. yere düşsün. yardım etmem üstüne basar geçerim. niye ? ben düşsem kıkır kıkır gülerler ama ?.  alayında ananı siktim sen kaldın bakışı. uğraşmaya değmez hiç bir faydaları yok aksine zarar zaman  - para kaybı.

yeri geldiğinde hiç kendini üzmeyeceksin.bi vuracaksın. amele sümüğü gibi yapışacak duvara. fazla yüz vermiceksin.

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

gittim kızın yanına mrb mrb kusur abakmayın rahatsız ediyorum ama ben sizi gördüm beğendim acaba biraz konuşmamız mümkünmü dedim... kızda ya bilemiyorum felan dedi.. lütfen şimdi olmasa bile numaranızı verin arayayım aksam konuşalım dedim. sen numaranı ver ben düşünüyüm ararım belki felan dedi. bende kesin ara bekliyorum felan dedim... Tabi kız aramadı bendede malum tip çok iyi değil biraz kayıklık var ama cesaret geldi bi kere içime.... kızı bi kaç gün bekledim umudu kestim

usta iyi yapmışsın o cesareti bulup gitmek senin gibiler( utangaç :)  ) için süper bişey, belliki heyecanına yenik düşmüşsün. eğer heyecan yapmayıp biraz daha muhabbet edip sonra telefon numarasını isteseydin emin ol "sen ver ben ararım" demezdi.

tek başınada gitmeseydin keşke arkadaşnla gitseydin, böle durumlarda senin yarıda bıraktığını arkadaşın tamamlar, onun yarımını sen tamamlardın, muhabbet uzardı.

biraz zamanınız varsa konuşabilirmiyiz dicektin, 'eşşek değil ya buyur eder heralde' tanışma faslından sonra muhabbeti genişleticektin, daha sonrada ya şey benim gitmem gerkiyo, daha sonra tekrar görüşme gibi bi şansımız varmı diceksin hafif bi tebessümle, o anlar zaten numara istediğini, olabilr der eğer muhabbet güzel ve gülerek geçtiyse, pki sana nasıl ulaşabilirim diceksin artık o vermek zorunda kalıcak numarasını :) yada baktın kendisi sölemiyo numaramı veriyim diye, daha sonra sana ulaşabilmem için numaranı alabilirmiyim dicektin verir o :))

tecrübe abi iyidir iyii, doğru yoldasın :))

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

ne zamanlık konuyu hortlatmışınız :D

Toplam Hit: 26434 Toplam Mesaj: 154