Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)
-
ve dünya hala dönüyor.
-
A.q ne kadar utangaç varmış tarikatta =)
Şaka bi yana hocam korkularını yenmek için tek tedavi korkularınla yüzleşmektir!
Kızlarla diyalog tan utanıyosan üzerine git korkunun.Bugün ilk karşılaştığın kıza gülümse ve her zaman konuşurken gözlerinin içine bak !
Ama mal gibi, öküzün trene baktığı gibi değil.Her zaman gözler kalbin aynasıdır.
Konuşmaktan çekinme ! Kızlarla konuşan, manita yapan, sadece arkadaş olan milyonlarca insan varken senin neyin eksik ? Bence fazlan bile var ama eksiğin yok.
-
ya su kizlar insan yemiyorya niye utaniyon bu kadar anlamis degilim :) onlarla iletisim kurarken biraz farkli dusun.
kanimca msn, facebook tarzi yerlerden konusma sonra bulustugunda hic bisey konusamazsin, mumkun oldugunca yuzyuze gorus.
sonra birak akisine gitsin
-
bendede bir zamanlar vardi bu sorun. dedimki diger insanlardan farkım ne. bu benim tarzım . sonunda ölüm yok dedim.sorun düzeldi. önemli olan bu benim tarzım diyeceksin. millet gülerse sende onlara güleceksin :D
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Valla bendede var o galiba.. asosyallik, liseyi meslek lisesinde okumak gibi şeyler var |:
birazda yapıyla ilgili heralde.. özgüven eksikliği gibi bişeylerde olabilir.. bende işin içinden çıkamadım bu ara biraz düzelsemde hala manitam yok =)
-----------------------------hacı hiç üzülme bende meslek lisesi mezunuyum.bendede aynı sorunlar var.bizim bi suçumuz yok.lise çok büyük etken.liseden önce kızlarla ilgili hiçbir sorunum yoktu.
-
tahribat ta bir tane piskoloq bulundurmak gerek..
-
biz onlardan farklıyız güçlüyüz karşımızdakine güvence vermemiz lazım her konuda onlarda bizi öyle görüyo ama utanırsak çekinirsek olmaz demi geneli çocuk gibidir kızların sonuna kadar kolay deği uraşcan aga ki olsun :):):):)
-
kız dediğin edir yaw. iğrenç pis mahluklar.İnan bana senden daha pis. Kızların bazıları mahallemizin kızı gibi temiz saf davranırken bazıları olduğu gibidir. Salla takma kafana, adam yerine koyma ağzına geleni söyle.(ağzına geleni söyle derken,söyleyecekerini düşünme,tıpkı erkeklerle nasıl konuştuğun gibi) sonra dikkat çekmemek için hareketlerine dikkat etmen daha fazla dikkat çekmeni sağlar. Ve mesela yanlışıkla yere düştün, eğer çaktırmamaya çalışırsan daha fazla dikkat çekersin, salla takma kafana rahat ol.
-
aksata bunu yazdı:
-----------------------------
kız dediğin edir yaw. iğrenç pis mahluklar.İnan bana senden daha pis. Kızların bazıları mahallemizin kızı gibi temiz saf davranırken bazıları olduğu gibidir. Salla takma kafana, adam yerine koyma ağzına geleni söyle.(ağzına geleni söyle derken,söyleyecekerini düşünme,tıpkı erkeklerle nasıl konuştuğun gibi) sonra dikkat çekmemek için hareketlerine dikkat etmen daha fazla dikkat çekmeni sağlar. Ve mesela yanlışıkla yere düştün, eğer çaktırmamaya çalışırsan daha fazla dikkat çekersin, salla takma kafana rahat ol.
-----------------------------inan bana senden daha pisler muhahaha hocam bu nasıl bi anlatış şekli yaf :D Sende pis olmasın o kadar pisler :D
-
ah yalan dunyaa :)