Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
(...)8)Kızlar çok basitttir. Muhabbetleri kurmaya başla anlayacaksın zaten. Hatta bu konuya bakıp gülebilirsin neden bunlardan utanıp konuşamıyomuşum diye .
Bol şans.
-----------------------------aylar sonra
Silent_King bunu yazdı:
(...)
....anlatıyolar bende dinliyorum bilgi veriyorum hoşlarına gidiyor :)) bu zamana kadar hakkaten malmışım utanma konusunda ne varda utanıyon amk onca senem boşa gitti :)
-----------------------------ne mutlu sana hocam :D
bu arada bi sorum olacak hocalar,
cevrenizdeki kızların % kaçı siyaset, gündem güncel konularla ilgili ?
-
tebrikler..
muttalip hoca vardı bizim karakolda tekirdağlı poşet anlatıyordu
yeğeni hiç bi kızla konuşamıyormuş utangaçmış, daha sonra çirkin bi kız bulmuş, direk evlenmeye karar vermişler, etme yeğen yapma yeğen derken kafaya koymuş evlenecek, tuttum kolundan götürdüm bunu. (pavyona götürmüş), garson viski getir, yeğenede viski veriyor, yeğeni yok dayı içmem falan diyor, hocada diyor lan ibne senin içip içmediğini ben bilmiyormuyum, senin sigara içtiğinide biliyorum ben diyor, biz şimdi burda dayı yeğen değiliz biz şimdi burda arkadaşız iç, içiyorlar, hoca garsona sesleniyor, garson-buyrun efendim-masaya 3 tane hatun getir diyor, geliyor 3 tane hatun yeğenine diyor, Seç beğen al, hangisini istiyorsun, yok dayı falan itiraz ediyor, konuşma lan biz arkadaşız şuanda dayı yok, iyi diyor, birini seçiyor, hoca hatuna diyor ki, bunu al, aklından evlilik lafını sil, gidiyorlar bambidi gümbidi iş bitiyor sonra geliyor yeğen, artık eski yeğen yok, diyor tam fırlama geldi, benim yeğen değil diyor, sordum evlenecekmisin daha diye, ne evlenmesi dayı manyakmıyım ben dedi, iyi güzel gidelim sorucam sana sigara meselesini :D
(hoca alkole karşı değil sigara ve türlerine karşı idi) -
Bizde çekiyoruz bu dertten ama bakalım gelecek ne göstericek.Bi anda açılıcakmışım patlama yapıcakmışım gibi bir umudum var halen.:)
-
Abi ben hiç fahişeyle birlikte olmadım merak ediyorum lan :/
-
Zamanında bende öyleydim. Bi olay oldu bi kızın yanına gittim açıldım şimdi acayip fena oldum. :D Zamanla yani..
-
kardeş bende de aynı sorun var. durumumuz hemen hemen aynı. bende farklı bir durum var, normalde erkeklerle fazla konuşmam. nasılsın iyimisin ateşin varmı gardaş felan derim tamam :) bütün samimi arkadaşlarım kız olmasına rağmen ve günde en az üç tanesi ile görüşmeme rağmen şimdiye kadar hiçbir kızla çıkmadım. hepsi ile efendi efendi konuştum, ben beyefendi onlar hanımefendi derken ne onlardan bana çıkma teklifi geldi nede benden onlara. utangaçlığım yüzünden kızlarla konuşamam. sorun birazda kızlarda var, onlardan da bişeyler gelmesi lazım. bu durumda kendini değıstiremiyorsan konuştuğun kızları degıstir ki elbet sana yazılan çıkar :)
-
Tebrikler hocam, sevindim senin adına :)
Ben de utangaçtım eskiden artık pek kalmadı ama ara ara insan çekiniyor yine, senin taktiği denesem mi diyorum. Hoş kız arkadaşım var ama utangaçlığı tamamen atmak için bir yöntem olabilir :))
-
neden utanıyorsunuz ki doğal olun yeter yapmacık olmayın kasmayın kendinizi..iyi niyetli olduğunuzu hissettirin doğal ve güler yüzlü olun konuşun işte adam yemiyor kızlar :D :D
-
gumusservi bunu yazdı:
neden utanıyorsunuz ki doğal olun yeter yapmacık olmayın kasmayın kendinizi..iyi niyetli olduğunuzu hissettirin doğal ve güler yüzlü olun konuşun işte adam yemiyor kızlar :D :D
-----------------------------İyi niyetli olduğumuzu belli edince işler değişiyor... Niyetim kötü olunca daha iyi oluyor...
-
hocam benden sana tavsiye beden dili öğren manitanın dibine vurursun..:D