Knight Online Oynayan
-
Hocalar selamun aleykum
Kinayt onlayn oynayan varmi Zeroda char actim warrior +8 chitin set +1reb raptor aldim chara
Keyfine kasiyorum. 2 kutudan uniq ile 600m para yaptim ustune 400m cektim siteden keyfine takiliyorum
Varmi benim.gibi. haberleselim vs. Amacim bdw, chaos monster stone falan takilmaca.
Biliyorum hocalar oynanmaz falan filan ama chilvary oynamaktan gina gelmisti. Fm 2025de cikmadi 2026da cikmayabilir.
ReyiZ tarafından 23/Haz/25 10:10 tarihinde düzenlenmiştir -
83 dizili priest öyle bekliyor orda 8 aydır girmiyorum bide şifresini unuttum yanmışız oynama oynama boşver kötü sonu :))
-
senede 2 kez başlayıp bırakıyorum geri. pandoradayım. okçuyu bozdum, mage oynamaya niyetlendim ben de.
ayrı dünyaların insanlarıyız :(
-
Zero 83 reb5 warrior 8 chitin set reb4 raptor old takılar var ama 9 aydan beri girmiyorum. bizim çocuklar mage aç kasalım yada mage char al mage oynalaylım bereaber diyorlar.
-
Oynayan cok cikacak belli
Beklentisiz oynuyorum. Varsa Zeroda clani olan vs. Gelirim sohbet olur arada kafa dagitiriz
ReyiZ tarafından 23/Haz/25 10:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de oynuyordum lakin saldım yazın çekilmiyor, öyle eğlencesine wow classic takılıyorum.
Yeni sw çıkar muhtemelen kışa doğru, bi organizasyon yapılır :) -
Oyun k2 döneminden beter hale geldi. Her yer koxper legal farm imkanı yok, oyun sahipsiz gibi. Vakit ve para harcamaya değmez şuan.
-
PlayForFree bunu yazdı
Ben de oynuyordum lakin saldım yazın çekilmiyor, öyle eğlencesine wow classic takılıyorum.
Yeni sw çıkar muhtemelen kışa doğru, bi organizasyon yapılır :)Aynen oyle hocam. Yaşlandik artik keyfine oynaniyor.
-
-
Bende zero da oynuyorum arada.
Arkadaşlar yazmış koxp çok fazla. Her yer str pri dolu. Tüm slotlar dolu. Genie kullanan üç beş kişi var. Görev falan yaptım 65 e zorladım. Fazlası gitmiyor. Para harcamakta saçma geliyor oynayacak yer yok çünkü.
livane tarafından 23/Haz/25 12:14 tarihinde düzenlenmiştir -
livane bunu yazdı
Bende zero da oynuyorum arada.
Arkadaşlar yazmış koxp çok fazla. Her yer str pri dolu. Tüm slotlar dolu. Genie kullanan üç beş kişi var. Görev falan yaptım 65 e zorladım. Fazlası gitmiyor. Para harcamakta saçma geliyor oynayacak yer yok çünkü.
Beklentisiz keyfine hocam iste.. humanmisin ben humanim