Knight Online Oynayan
-
Yeni server gelirse , 15 laptopla varım :)
Şaka şaka sağlam koxp verecek biri olmadan hayatta başlamam.
Adam 0.003 ms ile , mob büyütme ve mob direk ölme ile oynuyor .
Karşısında durmak imkansız. :)
-
samaccc bunu yazdı
Yeni server gelirse , 15 laptopla varım :)
Şaka şaka sağlam koxp verecek biri olmadan hayatta başlamam.
Adam 0.003 ms ile , mob büyütme ve mob direk ölme ile oynuyor .
Karşısında durmak imkansız. :)
pc başına 2000 liraya vereyim. :D
-
Knight Online Sonun Başlangıcı Bu Olsa Gerek
Kanser olmak istiyorsanız buyrun başlayın :D
Atlas tarafından 08/Ara/25 20:58 tarihinde düzenlenmiştir -
her konuyu gördüğümde içim şenleniyor gibi. eskiden raven harpy, golem partyleri ile exp kasardık. sene 2006 2007 2008 civarı. areste f9devil 000000'ın olduğu zamanlar.
güzeldi her şey. şimdi geçenlerde steamko'dan bir girip dolandım exp pary filan hiçbir yerde bulamadım sıkıldım çıktım. herkes gelir peşinde zevk alacak bir şeyler de bulamadım. oyunun içi de kalabalık değildi açıkçası
-
Arc Raiders a çok fena sardım bu aralar. işimi gücümü de etkiler oldu.
-
steamko da dizili 2 tane char var oyuna girip müziklerini dinliyorum z r cenevar kesiyorum
-
Pandora'da satılık INT Draki Pendant D.S olması lazım, düz EP +0 bir de 83/5 char var %89 priest. 70 questini yapmadım, cz char dahil her şey duruyor. Paraya sıkıştığım için uygundan vereceğim direkt.
Ocak'da NTT el değiştirebilir, o zaman tekrar bakacağım. -
yunusdogan bunu yazdı
steamko da dizili 2 tane char var oyuna girip müziklerini dinliyorum z r cenevar kesiyorum
he işte böyle eğlencelik şeyler lazım hâlihazırda çar var mıdır ?
-
Bence herkesin oynamaya hazır charı olan arkadaşının olması lazım :) (benim yok) çok can çekiyor ama ortam lazım oynamak için 2004 de ne oynardık be üni de.
-
güzel kalabalık bir pk server lazım önceliğimiz myko olması ama yeni versionlarda olur yeterkı kalabalık olsun varmı bilen