folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Oynayan

Knight Online Oynayan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

güzel kalabalık bir pk server lazım önceliğimiz myko olması ama yeni versionlarda olur yeterkı kalabalık olsun varmı bilen

EuroKnightOnline xACS MYKO Forum 

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

homeko oynayın akademi serveri açıyor her ay. giriyorsun akademi serverına 15 gün oynuyorsun upgrade pk ms etkinlik kutu taş kırdırma zevkini alıyorsun abi sonra akademideki karakterini ana servera atıyor istersen orda devam et oynamaya yada sat itemlerini bir sonraki akademiyi bekle her akademi %100 daha kolay oluyor. oyun senden 1 yada 2 kere gb alıyor geçen 600 tl 4 gb aldı. sonuç oyuna 1500 tl yatırıyorsun. premium vs için oyun senden gb alıyor paranı tekrar çıkarıyorsun. koxp varmı dersen koxp yok makro var genelde ama makrosuzda oynanıyor. yok bende makro isterim diyorsan 2 haftalık 250 tl mi ne al onla oyna. zevklimi zevkli tek başına bile oynanır aç bp pri yada okcu takıp.

furkiak tarafından 09/Ara/25 09:57 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

konuya baltayla gireceğim ama WoW oynayan yok mu beyler, PCyi toplayınca hemen süre aldım ama yeni pakete kadar kimse yok tayfadan yalnız kaldım oyunda retail veya classicte oynayan var mıdır? Güzel bir guild hoş sohbet arıyorum :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

konuya baltayla gireceğim ama WoW oynayan yok mu beyler, PCyi toplayınca hemen süre aldım ama yeni pakete kadar kimse yok tayfadan yalnız kaldım oyunda retail veya classicte oynayan var mıdır? Güzel bir guild hoş sohbet arıyorum :W

4-5 ay tek başıma oynadım, çoook eğlendim leveling kısmında ve dolanırken. eklentilerle de oyun kolaylaşıyor. doğru düzgün bir guild bulamayınca bıraktım. hep içimde kaldı wow. :( 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Büyük ihtimall 26 aralıkta gmrgame pvp swda başlayacağız birkaç arkadaş, light farm sw. Farmdır - lvldir çok kasmadan pk odaklı bi sw olacağa benziyor bilmemekle birlikte, 2 ay sallasa kafi, başlamak isteyen olur ise yazsın.

(playerlık, baskı, çekişme, rekabet çok yok maksat muhabbet, trollük, hırsız farmcı kovalamak bizde :D )

profesyonel kahveci?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

classic oynadım geçenlerde.

insan oyunda yürümekten yorulur mu, yoruldum..

profesyonel kahveci?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

Konu hortlattık biraz ama elimde açık HomeKO server var bunu editlemeyi bilen varsa bana bir pm atsın boş boş duruyor  :) 

TBT içi kapışılır 3 ay süresi var 

Kelimeler Kanatır !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı

Konu hortlattık biraz ama elimde açık HomeKO server var bunu editlemeyi bilen varsa bana bir pm atsın boş boş duruyor  :) 

TBT içi kapışılır 3 ay süresi var 

Anlarım da uğraşacak vaktim yok. Editlemekten kastın neyse yazarsan belki vakit bulunca bakarım. 

www.tithack.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eraycnar
    eraycnar's avatar
    Erkek

baslamayi bende dusunuyorum  b i ara rise oynadim oda iyiydi ama elle kasacak vakit yok koxp felanda guzel bakilmiyo diye baslayip kasamiyorum :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    PlayForFree bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

classic oynadım geçenlerde.

insan oyunda yürümekten yorulur mu, yoruldum..

https://nostrumwow.com/

onnnn numara mal

Anarsistherif...
Toplam Hit: 4458 Toplam Mesaj: 58
falan knight online keyif