Kokoreç :|
-
bayılırım ben kokorece. kokorec yemeyen sağlıksız diyen yaşamasın ölsün.
-
Sirdan RulZzZzzz...
-
Forza koko,plase işkembe çorbası :D
-
Bende baya merak ediyorum nedir ne değildir diye ama Trabzon'da satan bir yer yok sanırım . Ya da ben rastlamadım .
-
Hayatın anlamını anlayan insanların mutlaka tatması gereken birsey.
-
Kokusuna kurban :|
-
sçok severdim yapıldığı yeri, derilerin hazırlandığı yeri gördüm bi daha yemedim .
keşke görmeseydim :)
-
kokoreç yemeyenler bir tadın bir daha bırakamayacaksınız. öyle müthiş birşey.
ayrıyetten işkembe paça ve beyin çorbası bol sarımsaklı ve sirkeli harika ötesi.
birde annem kumbar"mı mumbar'mı öyle birşey yapar. hayvanın midesinin veya bağırsağının bir bölümünü içini pirinçle doldurup baharat atar ve diker daha sonra fırındamı tenceredemi (tam hatırlamıyorum) pişirirdi. onunda tadına doyamam.
bizim burda seyyar bi kokoreççi vardı.rahmetli oldu.çingendi kendisi. sloganı harikaydı adamın
paranla bok ye geell abi geeelll derdi. :D:D
-
2-3 gün önce mersin mezitlideydik arkadaşlarla.gece 2-3 biz tantunicideyiz tantuni yoksa kokoreç.adam bide adanalı çıkınca, muhabbet güzeldi.Minik Kuş diye biyer.severim bende iyi yaptıktan sonra yenilir.
-
bizim izmirde ayrancılar denilen bir yer var orada yolun üzeri sırf kokoreçci abi gidiyoz arkadaşlarda hafif acılı kokoreç yanında biberiye denilen küçük top şeklindeki biberler ve en büyük tercihim buz gibi acılı şalgam suyu deneyin ve görün :D abi günde en az 1 defa gidip yiyoz acılı şalgam ve kokoreç :D