Kokoreç :|
-
karnım ac zaten mq hiç yemedm:ç
-
bol acılı ne iyi olurdu şimdi... ixir internet paketleri vardı bi ara oradaki kokorecci her çıktığında yemek isterdim ya..|bu da nerden çağrışım yaptıysa :|
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
waŞŞŞŞşşşşşş ula şimdi iş yerindeyim. yanımda kimse yok :s nasıl gidip alacam << diyecektim ama mardinde kokoreççi diye bişi olmadığı için demiyorm :) en iyisi doğan47 den 6 tane lahmacun istemek :) ama ilk fırsatta yiyecem kokoreçi... :D -
bi ara kokoreç amı$ması yapalım ahahah :D
mumbar benim annemde yapardı halada yapar arada :D ama ben hiç yiyemedim ondan hiç yemedim :D bidaki yapısında yicem :F
onu tencerede pişiriolar salcalı suyu falan oluyor :F
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------media_center bunu yazdı:
-----------------------------hiç yemedim ama cok merak ediyorum , en yakın zamanda bende denicem.Bu saate bu konuda normal değil lan ne iş ?
-----------------------------bu aksamda yedimde az önce geirdim kokusu geldi böle canım istedi bi daha :F
iğrençsin adamım:D -
ErK bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------media_center bunu yazdı:
-----------------------------hiç yemedim ama cok merak ediyorum , en yakın zamanda bende denicem.Bu saate bu konuda normal değil lan ne iş ?
-----------------------------bu aksamda yedimde az önce geirdim kokusu geldi böle canım istedi bi daha :F
iğrençsin adamım:D
-----------------------------:D biliyorum da :D
ne konu acmısım :D herkesin canı cekti :D
bu aksamda gidip yemeyi düşünüore :D
-
Bende yicem amk ya canım çekti inicem bjkye şampiyon kokoreçten yicem :E
-
yarım ekmeğe de 5 lira verilmezki kardeşim :| , lükse giriyor karın doyurmadan çok...karnın acıktığında gidip yiyeceğin bişe değil, canın çekerse filan .. ben öyle düşünüyorm :J , bu arada compü kusura bakma ama koyduğun resimdeki şeyi çüke benzettim tekrardan afedersiniz ama , yanılıyorum herhalde ?
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------yarım ekmeğe de 5 lira verilmezki kardeşim :| , lükse giriyor karın doyurmadan çok...karnın acıktığında gidip yiyeceğin bişe değil, canın çekerse filan .. ben öyle düşünüyorm :J , bu arada compü kusura bakma ama koyduğun resimdeki şeyi çüke benzettim tekrardan afedersiniz ama , yanılıyorum herhalde ?
5ytlmi o kadar ucuz mu.ankara çiftlikte 8 ytl istiyo namussuzlar -
yalovada yarım 3,5 lira. bize atıklarını mı yediriolar yoksa :|