Kokoreç :|
-
tadı güzeldir :)
birkac kere yedim,hosuma gitti :)
-
kokoreç , işkembe , kelle paça her türlü sakatat ürününün hastasıyımdır . ne kadar içinde bok biriktiğini bilsemde midye yerim , çiğ köfte favorimdir . avrupa birliğine girildiği takdirde içinde benimde bulunduğum bir grubu "ulan biz şimdi ne bok yiycez " düşüncesi aldı . avrupa birliğine girmeyek onun için :D
-
gece gece bi daha yedim konusuda vardı uplıyım dedim...
soguk havadada cok güzel gidiyor be...
-
hoca gece alkolden sonra süper gider valla bak canım çekti şimdi:)
-
ne hortlatiyosunuz cani cekiyo insanin olur olmaz saatde :) henuz yememisler icin soyluyorum bu zamana kadar cok sey kaybetmissiniz parayla bk yemek ayri bi lezzet :) mudanya ya yolunuz duserse orda kokorec yiyin bidaha hicbiyerde kokorec yiyemezsiniz harika yapiyolar
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
ne hortlatiyosunuz cani cekiyo insanin olur olmaz saatde :) henuz yememisler icin soyluyorum bu zamana kadar cok sey kaybetmissiniz parayla bk yemek ayri bi lezzet :) mudanya ya yolunuz duserse orda kokorec yiyin bidaha hicbiyerde kokorec yiyemezsiniz harika yapiyolar
-----------------------------o yüzden zaten :W yiip gelince insan :W canı cekmior dicem ama yine cekti :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------o yüzden zaten :W yiip gelince insan :W canı cekmior dicem ama yine cekti :D
sende de ne bicim mide varmis ya diger postlarinda da hep yiyip gelmissin yine canin cekmis gozunu doyur once tokluk hiissin yokmu ne anlamadim:) -
muahahah :P istanbul adapark ta yemistim :) 2 tane yarim yemistim :) tadi hala damagimda, ulen KKTC'den istanbula kokorec yemeye gelicem simdi :P Ah bir helikopterim olsa :P
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
sende de ne bicim mide varmis ya diger postlarinda da hep yiyip gelmissin yine canin cekmis gozunu doyur once tokluk hiissin yokmu ne anlamadim:)
-----------------------------napıyım :D gelirken eve yol üstünde kokorecci olunca... karnında ac olunca :C
-
İzmirdekiler için Çankayada 2.5 ytl ye yarım ekmek + ayran var =) Bira + koko yaptınız mı hiç :D