Kokoreç :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

tadı güzeldir :)

birkac kere yedim,hosuma gitti :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

kokoreç , işkembe , kelle paça  her türlü sakatat ürününün hastasıyımdır . ne kadar içinde bok biriktiğini bilsemde midye yerim , çiğ köfte favorimdir . avrupa birliğine girildiği takdirde içinde benimde bulunduğum bir grubu "ulan biz şimdi ne bok yiycez " düşüncesi aldı . avrupa birliğine girmeyek onun için :D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

gece gece bi daha yedim konusuda vardı uplıyım dedim...

soguk havadada cok güzel gidiyor be... 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    hoca gece alkolden sonra süper gider valla bak canım çekti şimdi:)

boş tenekeden çok ses çıkar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    ne hortlatiyosunuz cani cekiyo insanin olur olmaz saatde :) henuz yememisler icin soyluyorum bu zamana kadar cok sey kaybetmissiniz parayla bk yemek ayri bi lezzet :) mudanya ya yolunuz duserse orda kokorec yiyin bidaha hicbiyerde kokorec yiyemezsiniz harika yapiyolar

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne hortlatiyosunuz cani cekiyo insanin olur olmaz saatde :) henuz yememisler icin soyluyorum bu zamana kadar cok sey kaybetmissiniz parayla bk yemek ayri bi lezzet :) mudanya ya yolunuz duserse orda kokorec yiyin bidaha hicbiyerde kokorec yiyemezsiniz harika yapiyolar

o yüzden zaten :W yiip gelince insan :W canı cekmior dicem ama yine cekti :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    qaMbLer bunu yazdı:

sende de ne bicim mide varmis ya diger postlarinda da hep yiyip gelmissin yine canin cekmis gozunu doyur once tokluk hiissin yokmu ne anlamadim:)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    muahahah :P istanbul adapark ta yemistim :) 2 tane yarim yemistim :) tadi hala damagimda, ulen KKTC'den istanbula kokorec yemeye gelicem simdi :P Ah bir helikopterim olsa :P

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

sende de ne bicim mide varmis ya diger postlarinda da hep yiyip gelmissin yine canin cekmis gozunu doyur once tokluk hiissin yokmu ne anlamadim:)

napıyım :D gelirken eve yol üstünde kokorecci olunca... karnında ac olunca :C 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    İzmirdekiler için Çankayada 2.5 ytl ye yarım ekmek + ayran var =) Bira + koko yaptınız mı hiç :D
Toplam Hit: 10604 Toplam Mesaj: 93